• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aşk İlişkileri

Beni aramıyor birkaç gündür, mesaj atmalı mıyım, ne yapmalıyım?

hicra
hicra Takip Et
Xper 5 Yaş: 37
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
00
Yapay Zekaya Sor
2,5 yıllık sevgilim durduk yere sorunlar çıkarttı ve beni aramıyor birkaç gündür. Ben de dayanamıyorum, sanırım bitti :(
Beni aramıyor birkaç gündür, mesaj atmalı mıyım, ne yapmalıyım?
Sevgili Soruları Sevgi Soruları Mesaj Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• umutsuzvaka
    umutsuzvaka Takip Et
    Xper 5 Yaş: 38 , eic 68%
    +1 yıl

yazın başında bende aynı soruyu sormustum.ve anladım kı aslında bız ıstemeden de olsak hayatımızın merkezıne koyuyoruz sevgılımızı.eger en son konusmanız kavgalı mı bıttı.erkekler bazen ozgur kalmak ıstıyor yaanlız takılmak ve o aramıyosa bende aramam tepkını yanlıs buluyorum yalandan bısı uydur onu ara eger ortada bır ılskı varsa ask varsa elını tasın altına komak gerek.bu sefer sen koyup alttan alan sen ol(emınım hep sen alıyosundur benım gıbı:))cunku ınada ınat sadece daha kotu duruma sokuyo durumu degılkı ohhh en guzelını yaptım.bende senın durumunda oldum aramadım ve bı baktım kı çoçuk benden ayrılmıs haberım yok o zman daha koyuyo.bana kalsa bısı uydur ara yada tesadufmus gıbı onun bulundugu bır mekana git.ama sana son bı cumle sen onu arayıp durumunuzu duzeltmeye calıstıgında çoçukta bı rahatlama bı kendını hınt kuması gıbı hıssertmesı olup umursamaz daavranıcak hazır mısın bu duruma

2
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• bebisim4662
    bebisim4662 Takip Et
    Yoda Yaş: 37 , eic 49%
    +1 yıl

birak sende arama..kesin iliskinizde anlayisli ve cok deger veren kisi sensin..nede olsa arayacak düzelmesi icin pesimden kosucak düsüncesini tasiyor..kaybetme korkusu yok yani..arama biraz merak etsin seni, ben öyle yapmistim zamaninda, müthis etkisi oldu :)

1
    14 Yorumla
    • hicra
      hicra
      +1 yıl

bende öyle yapıyorum ama dayanamıyorum artık.kesinlikle dediklerin çok doğru ona karşı çok anlayışlıyım ve çok değer veriyorum aslında o da çok seviyodu ama son zamanlarda çok tartştık ve tahammülü yoktu en ufak lafım bile onu rahatsız ediyodu o umursamaz davrandı ve bende msj atmcağımı söyledm şimdi msj atmıyorm o da atmıyor ama bitmesinden çok korkyorm ve belkide bittiğinin işaretidir böyle yapması :(

Yorumla
    • bebisim4662
      bebisim4662
      +1 yıl

bak bende cok gectim bu yollardan asla yazma dayan, yazdikca hata ediyorsun...biliyor onu nekadar cok sevdigini, merak etme zaten bu yüzden böyle rahat davraniyor..2 bucuk yil berabersiniz bir kac gündür aramiyor diyorsun..bekle, dayan canım anca böyle anlar hatasini yoksa yine sen ararsan elinde oyuncak olursun daha cok üzülürsün..birak sana deger verdigini göstersin ona bu firsati ver...seviyorsa MUTLAKA yazicak, hic kuskun olmasin.. gercekten öyle, bir dene bir dayanmaya calis..

Yorumla
    • hicra
      hicra
      +1 yıl

İlk defa bi insana bu kadar çok değer veriyorum çevremdekiler bu kadar üzüldüğüm için çok kızıyor bana çok güzel kızsın onada fazlasın biraz başkalarıyla konuş kafanı dağıt diyorlar ama yapamıyorum onunla olduğumdan beri hiçbi erkekle konşamıyorum kendimi suçlu durumdaymş gibi hissediyorm öyle olunca o yüzden sadece onu düşünüyorum gözüm sürekli telefonda onu çok seviyorum zor dayanıyorum msj atmamak için bu sefer grurumu yenilip msj atmam umarım o atar kafam o kadar karışık ve mutsuzum ki:(

Yorumla
    • bebisim4662
      bebisim4662
      +1 yıl

ya bende cok seviyorum hemde herseyden cok, ama bende senin gibiydim bi kizsin hemen barismak icin msjlar yagdirirdim arardim ulasana kadar biktirirdim resmen..sonunda bisey degisti mi hayir? haksiz oldugu konularda bile sucu bana atip tavir yapiyordu, tipki seninkinin su an yaptigi gibi.. haksiz oldugum yerde özürümü dilerim seve seve ama hakli oldugum zamanlar artik oda gerektigi gibi özür dilicek ve diliyor.. bunu ögreticeksin onada..arama iste, bekle

Yorumla
    • hicra
      hicra
      +1 yıl

kesinlikle haklısın bende öyleyim o haksız olduğu halde bi şekilde üste çıkıyo başka şeyleri araya katıyo ve suçlu yine ben oluyorum..Şuanda dediğin gibi bekliyorum işe yarar mı acaba çok merak ediyorum.ben öyle yapmıştım demiştin sende nasıl oldu :(

Yorumla
    • bebisim4662
      bebisim4662
      +1 yıl

ya biz bak 5 sene olucak hala beraberiz..kaybetme korkusu olmadigindan böyle yapiyor ama baktim o öyle yapiyor, dayanmasi cok zor olsa bile bazen patlicam aramam lazim noktasina gelsen bile aramicaksin..bizde cok kavga ettik ayrildik hatta bi kere 2 haftaya yakin aramadik birbirimzi..yani daha dogrusu o yine benim aramami beklemis cok inat biri seninki gibi üste cikmaya calisiyordu hep..aramayinca neden aramadin beni falan demeye basladi artik bi gün aramayim var ya kiyameti kopariyor :))

Yorumla
    • hicra
      hicra
      +1 yıl

Umarım dediğin gibi olur tek korktuğum bunun böyle devam etmesi ve hiçbişey denmeden bitmesi..arıcağını düzelceğini bilsem beklerim ama dayanamıyorum..çok kıskanç biriyim aklıma bin türlü şey geliyo.çok düzgün bi insan.aama çokta sinirli.bi anlık sinirle heşeyi diyebilen birazda yapabilen biri yani :(

Yorumla
    • bebisim4662
      bebisim4662
      +1 yıl

benimkiside seninki gibi..resmen onu tarif ediyorsun..huyunu suyunu..ya bende cok kiskancim benim aklima neler gelmez..sarisin kadinlar mi dersin artik hergün baska kizla filan..ne senaryolar ohoooooo.. benimki anlik sinirinde bana neler demistir nelerrrrr, kac kere sözde bidaha asla görüsmeyecekti benimle :P sen sadece dayan, bak gör arar seni..eminimmm..aramazsa aramazsa diyorsun..gercekten aramazsa(KI BUNU SANMIYORUM) seni gercekten sevmiyor anlamina gelir..ama sanmiyorum arar seni, mutlaka

Yorumla
    • hicra
      hicra
      +1 yıl

çok tuaf biri aslında bana çok benziyo ikimizde çok kıskancız ama ben bi hatam olduğunda kabul edip özür dilemesini biliyorum ama o asla her konuda bi şekilde konu dönüp dolanıp bana geliyo ve sanki ben sebep olmuşum durumuna düşüyorum aşırı kıskancm o ona güvenmediğimi düşünüyo ama ben çevresndekilere hiç güvenmiyorm bunu anlamıyo onun yaptıklarının bitanesini ben yapsam kıyameti kopartırdı ama o yapnca bişey olmuyo onun aklının başına gelmesini istiyorum ben neler hayal ederken o böyle yapıyo

Yorumla
    • bebisim4662
      bebisim4662
      +1 yıl

sen benim kankam sayilirsin bu saatten sonra, tipki bizi anlatiyosun :D bak canim, arama sen ozaman mutlaka akli basina gelicek cok eminim.. sadece biraz sabir ;)

Yorumla
    • eniştain
      eniştain
      +1 yıl

ancak birde şöyle bir durum var oratada senin erkek arkadaşınla onun erkek arkadaşı aynı deyil ki kişilik farkı var. hicranın sevgilisi bu oyuna gelmeyebilir. bırakıp kaçabilirde. bence bu yol soç hatalı. :(

Yorumla
    • bebisim4662
      bebisim4662
      +1 yıl

tabiki ayri insanlar ama dikkatini cekerim bu bir oyun degil.. o aramiyor benden okadar emin oldugu icin, süründürüyor beni resmen ve ben ondan sadece beni aramasini beklersem oyun mu oluyor? yanlis anladin, amac oyun oynamak degil, amac karsi taraftaki insanin degerini daha iyi anlamak ve anliyorlar..sadece bende degil cok gördüm böylelerini

Yorumla
    • Secretariat
      Secretariat
      +1 yıl

Öyle mi dersin

Yorumla
    • MmamammMmmm
      MmamammMmmm
      +1 yıl

Gerçekten bekleyince etkisi olcak mı

Yorumla
  • eniştain
    eniştain Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33
    +1 yıl

2 li ilişkilerde ayrılma yada farklı bir durumda kişiler : unutmuş gibi davranma taraftarı olabilirler. o aramıyor diye ben arıyayım veya ben aramıyorum diye o arasın deyil de onun seni araması için bi bahane buldurman lazım. şöyleki, ara benim sende (atkı, kitap, roman, çanta vb.) bir eşyam kalmış getirebilirmisin, gelip alabirirmiyim veyahutta biriyle gönderebilirmisin diyebilirsin. yani bir bahane bul ara çünkü o aramak istiyor ama arayamıyor " üstüne çok gittim arasam bana kızar " gibi düşüncelere dalmış bir durumda o. bir bahane bulamazsan yine yaz yada msj at bana ben yine yardım ederim. geçmiş olsun iyi günler.

1
    1 Yorumla
    • hicra
      hicra
      +1 yıl

Şu durumda şu eşyamı getir diye msj atsam bana bissürü şey sayabilcek durumdayız :) yani kaç gündür konşmuyoruz ayrılcğz yada ayrıldık bense şunu getir diyorum bu onun gibi birini delirtmeye yeter sanırım :)belki son msjma cevap vermediği için şmdi oda atamıyo yada benm atmamı bekliyo bilmiyorm ama biran önce atsa artık iyi olcak :(

Yorumla
  • silent
    silent Takip Et
    Guru Yaş: 48 , eic 47%
    +1 yıl

2.5 yıllık bir ilişkide bitemez bitmemeli de dvamını getirmelisiniz. nerede nasıl hata ettigini anlamalısın. nedir bu duruma getiren bir erkek böyle sogumaz kolay kolay. Yani eger soguduysa sadece seni kullanmıştır. 2.5 sene boyunca da öyle etki bırakmıştır ki sen üzülmekten başka yapacagının olmadıgını düşünmeye bile başlamışsındır. Ama olayı cözmelisin.

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

11

Cevap

9

Cevap

• Perimasalı
    Perimasalı Takip Et
    Xper 5 Yaş: 37 , eic 45%
    +1 yıl

Belki sana söylemek istemediği ailesel ya da bazı özel sorunları vardır bence biraz rahat bırak bunaltma fazla.Sinirliyse sinirini senden alır daha çok üzüllürsün.Ama 2.5 yıl diyorsun onu en iyi sen tanırsın ...Biterse de biter sanki ölüm mü var ucunda.Herkes ayrılıyor,boşanıyor :)Fazla üsteleme kendini de üzme :)

1
    2 Yorumla
    • hicra
      hicra
      +1 yıl

ailesel sorunlarının olduğunu sanmıyorum olsa eminim haberim olur du ve mutlaka bunu başıma kakarak söylicek biri yani ben şu durumdayım nelerle uğraşıyorm bide sen böyle yapıyosun felan gibi..zaten her konuda sinirini benden çıkartıyo bana çok alıştı bitirebilceğini aklım almıyo ama üstüme çok gelme konusunda değiştiğininde farkındayım..

Yorumla
    • eniştain
      eniştain
      +1 yıl

perimasalı kusuruma bakma ama bu biterse bitsin görüşüne katılmamaktayım. insan sevdiğinde birşeyler bulur ki onunla beraber olur(yanlış anlamayın). sevildiğ

ini anlarsa sever. arkadaşımızın sorunuda sevdiğini belli edememesi? sevdiğini belli edebilseydi şayet o zamanda geriye dönüpte şöyele bir baktığında anlardı " ben neden böyle birşey yaptım yada ben neden böyle birşey dedim" der ve kendini affettirme durumuna girerdi. ama arkadaşımız ne yaptı(saolsun) geldi bizden yardım istedi. lütfen ark

Yorumla
  • Sigarasevermisin
    Sigarasevermisin Takip Et
    Xper 3 Yaş: 25
    +1 yıl

Büyük ihtimalle ona onu çok sevdiğini çok özlediğini senin için onun çok değerli olduğunu hissettirdin. Ve bu onun tam olarak seni cepte görmesinin yolunu açtı, kusura bakma ama Başka denizlere yelken açmış. Hı şunu demeden geçemiycem bir süre yazmasaydın ona seni merak edecekti beni seven özleyen kıza ne oldu? Diyecekti.. fakat onu ilgiye boğdun büyük ihtimalle o da gitti, diyeceğim şuydu geri dönerse kabul etme senden daha iyisini bulamadığı için dönecektir. Ve buda Bence Ayrılık sebebi sonuçta arayış içindeydi yanlışmıyım. ?

3
    0 Yorumla
  • optimistmelek
    optimistmelek Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33
    +1 yıl

aramamalısın bence 2,5 yıl süreci oldukca fazla bir süreç senin onu onunda senin nasıl bir kişiliğe sahip olduğunuzu biliyorsunuzdur fakat aramayan o demekki görüşmek istemiyor istiyor olsaydı sorunu olmuş olsaydı seninle konuşarak bunu çözebilirdi sanırım senin bir sorunun yok öyleyse çözmen gereken bir soru da yok onun varsa bırak o seni arayapı konuşsun. gerekli olan sadece zaman...

0
    0 Yorumla
  • silent
    silent Takip Et
    Guru Yaş: 48 , eic 47%
    +1 yıl

Ya neden aramayasın sacmalama. measj atmalısın tabi ki. başına birşey mi geldi ne oldu diye. o yüzden bir kere adımını at ve mesaj yada aramalısın. birşeyi yoksa birdaha onun aramsını beklemelisin. yoksa merak etmiyor musun?

0
    0 Yorumla
  • AnilCan89
    AnilCan89 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 36 , eic 52%
    +1 yıl

Senden sogudu, asla ustune gitme, yazmazsam iyice aramiz acilir diye dusunme, hicbi sey olmamis gibi sadece bekle.

1
    0 Yorumla
  • gizemli7
    gizemli7 Takip Et
    Master Yaş: 36 , eic 36%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 508 cevap paylaştı.

Böyle şeyler duyduça sinir katsayılarım yükseliyor ya nasıl bir vicdan var bazı insanlarda anlamak mümkün değil.

1
    0 Yorumla
  • porselenbebek
    porselenbebek Takip Et
    Xper 2 Yaş: 36
    +1 yıl

Bende olsam senin yerine bende dayanamazdım. güzelim sen at bi msj böyle daha cok yıpranıyosun. belirsizlik en kötü şey. en azından bittiyse bile ben elimden geleni yaptım dersin vicdanına.

1
    0 Yorumla
  • sharek
    sharek Takip Et
    Xper 2 Yaş: 43
    +1 yıl

onu ara ve aramazsan arama şarkısını dinlet bence en iyi fikir bu

1
    2 Yorumla
    • Love06
      Love06
      +1 yıl

hahha :D yuh sende haa

Yorumla
    • sharek
      sharek
      +1 yıl

beni bir kız aramasa ben öyle yapardım

Yorumla
  • nasılistersen
    nasılistersen Takip Et
    Xper 3 Yaş: 42
    +1 yıl

Gurura yenılme. Enazından neden böyle yaptıgı hakkında daha saglam fıkırlerın olur.

Bir adım at, büyüklük sen de kalsın.

0
    1 Yorumla
    • _kübiş_
      _kübiş_
      +1 yıl

Büyüklük neden onda kalacak. Neden o adımı üzülen taraf atacak. Giden kendi isteğiyle gidiyor o ilk adım hiç bir işe yaramıyor..

Yorumla
  • AloneCowboy34
    AloneCowboy34 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32
    +1 yıl

Ayni durum bendede yasaniyor napmaliyim bilmiyorum :/ sonuc noldu peki?

2
    0 Yorumla
  • moulenrouge
    moulenrouge Takip Et
    Xper 6 Yaş: 39
    +1 yıl

durduk yere kısmı çok önemli..bekle biraz zor biliyorum ama..

0
    0 Yorumla
  • bikiz5
    bikiz5 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 35
    +1 yıl

dünya yuvarlaktır giden mutlaka başladığı yere geri döner. ama ilgilenmezsen.

0
    0 Yorumla
  • Yslmavi
    Yslmavi Takip Et
    Xper 3 Yaş: 32
    +1 yıl

bu soruyu ne zaman yazdn bilmiyrm ama 3 gndr bende ayni seyi yasyrm ne aryo ne mesaj atyo kavga etmstk sonucu ne oldu ne yaptn mrk ettim lutfen acl yazrmsn

0
    0 Yorumla
  • tuncay_44
    tuncay_44 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 37
    +1 yıl

hemen bitmiş demek zor biraz bekle en az iki hafta arama sen. O muhakak arıyacaktır ama sen ararsan o aramaz

0
    1 Yorumla
    • hicra
      hicra
      +1 yıl

Neden böyle oluyo anlamıyorum.daha öncede benden ayrıldı.ama bensiz yapamadı.biz gerçekten birbirimzi çok sevdik herkesn imreniceği bi ilişkydi ama ben çok değer verdim sanırım ona çok güveniyodum.ama artık süphe etmiyo değilim.çünkü o bana çok sözler verdi.ama şuan beni aramaması beni çok düşünrüyo:(

Yorumla
  • anlamsız
    anlamsız Takip Et
    Xper 2 Yaş: 39
    +1 yıl

bence sık dişini bırak o arasın sen ararsan yenilgiyi kabul etmiş olursun

0
    0 Yorumla
  • Love06
    Love06 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 36
    +1 yıl

Bekle , yillardir berabersiniz bi anda bitemezki :(

0
    1 Yorumla
    • hicra
      hicra
      +1 yıl

umarım öyle olur yoksa çok üzülürüm zaten şuan yeterince kendimi yiyip bitiriyorum insan sevdiğini hiçmi merak etmez :(

Yorumla
  • İzmirli_94
    İzmirli_94 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 32
    +1 yıl

Valla bende aynı durumdayım şu an. Biri akıl verebilir mi aklım durmuş vaziyette Şu an

1
    0 Yorumla
  • Bsrammm
    Bsrammm Takip Et
    Yoda Yaş: 33 , eic 73%
    +1 yıl

Soruyu soran kişi aranız düzeldimi?

0
    0 Yorumla
  • Sltnx
    Sltnx Takip Et
    Xper 4 Yaş: 29
    +1 yıl

Üzüldüm ☹️

0
    0 Yorumla
  • troleybus
    troleybus Takip Et
    Xper 5 Yaş: 36
    +1 yıl

kesin aldatıyordur

0
    0 Yorumla
Devamını Gör(5)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Beni aramıyor birkaç gündür, mesaj atmalı mıyım, ne yapmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

1 haftadır mesaj atmıyor aramıyor sevgilim. Mesaj atmalı mıyım? 69 cevap verildi
Sevgilimle geçen hafta tartıştık o günden beri aramıyor. ben salı günü aradım ama telefonu... 6 cevap verildi
2 gündür mesaj yazmıyor! Ne yapacağız? 20 cevap verildi
2 haftadır sevgilim aramıyor, ben arayım mı ne yapayım? 24 cevap verildi
Sürekli konuşmak istiyorum ama dünden beri o hiç mesaj atmadı. Ne yapayım? 32 cevap verildi
7 gündür aramıyorum sevgilimi. O da aramıyor. Ne yapmalıyım sizce? 10 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Karşı cinsi etkileme konusunda iyi misinizdir?
  • Birinden direkt ayrılabiliyor musunuz yoksa içinizin soğumasını mı bekliyorsunuz?
  • Şimdiye dek sosyal medya hesabınız hiç çalındı mı?
  • Birinden çok etkilendiğinizi anlamanın en büyük göstergesi ne sizin için?
  • Bebişler nasıl?
  • Hazır ürünler tüketirmisiniz?
  • PUBG mobile modlu mi modsuz mi oynuyor siniz?
  • En büyük kırmızı çizgin ne?
  • Günümüz ilişkileri öldürmüyor ama süründürüyor mu?
  • Cep telefonu şarj yüzdeniz kaç şu an?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨