Aşk İlişkileri 2 haftadır sevgilim aramıyor, ben arayım mı ne yapayım? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor 2 haftadır sevgilim aramıyor ben arayım mı yoksa hiç aramayim mi. En son ben aradim Güncellemeler+1 yıl Konuşurken bir sorunumuz yok hatta hatun , tarzı şeyler diyor ve güzel konuşuyor bunu dikkate alarak cevap verirseniz sevinirim 2 haftadır sevgilim aramıyor, ben arayım mı ne yapayım? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Arama Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 42,9b cevap paylaştı. Aaa ne güzel sevgilin var gadası 0 0 Yorumla
Strexs Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl İlişki bitmiş eğer geri ararsan ilişkin olmayacak o seni cepte bildiği için artık, tek taraflı bir iliski olur o yoluna bak kısaca 1 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı. Sevgilin olduğuna emin misin. Benim şartlara göre her gün en kötü ihtimalle bir gün arayla sesini duymam şart 0 0 Yorumla
ZankK Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 437 cevap paylaştı. Arama arıcak adam arar. Yoluna bak derim o işten hayır gelmez. 1 0 Yorumla
guzelseverim34 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Senin sevgilin yok. O aslında yoğğğ. bitmiş sizinki 1 0 Yorumla
_m0Onlight_ Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 993 cevap paylaştı. aramak istemiyordur boş ver aramak isteyen her türlü arar çoktan birini bulmuştur bile 0 0 Yorumla
Matrix3535 Takip Et Xper 7 Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 768 cevap paylaştı. İki hafta aramayan kişiye sevgili diyebiliyosan soyluycek bsym yok😂 0 0 Yorumla
Muamuam Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Ara ama bitirmek için. 2 hafta aramayandan daha ne bekliyorsun aşkımsu ver yolu gitsin 0 0 Yorumla
Flavendirel Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6b cevap paylaştı. Hala sevgili olduğunuza emin misin sjsjs 3 0 Yorumla
Angell20 Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 399 cevap paylaştı. Eski sevgilim demek istedin her halde 1 0 Yorumla
black_ww Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 55% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. ayrıldın mi bu yuzden 0 0 Yorumla
DenizinKızı0 Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Siz sevgili değilsiniz ki. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Sevgilin ve iki haftadır konuşmuyor musunuz? Bence artık sevgilin değil yol ver gitsin 0 0 Yorumla
Benchbas Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Konusuyosaniz veya aranizda bisi yoksa ara 0 0 Yorumla
kfsfener5 Takip Et Guru Yaş: 52 , eic 96% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Ara tabii 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Aaa ne güzel sevgilin var gadası
İlişki bitmiş eğer geri ararsan ilişkin olmayacak o seni cepte bildiği için artık, tek taraflı bir iliski olur o yoluna bak kısaca
Sevgilin olduğuna emin misin. Benim şartlara göre her gün en kötü ihtimalle bir gün arayla sesini duymam şart
Arama arıcak adam arar. Yoluna bak derim o işten hayır gelmez.
Senin sevgilin yok. O aslında yoğğğ. bitmiş sizinki
aramak istemiyordur boş ver aramak isteyen her türlü arar çoktan birini bulmuştur bile
İki hafta aramayan kişiye sevgili diyebiliyosan soyluycek bsym yok😂
Arama o arasa da görüşme bitmiş bir şey bence bu sürece göre
Ara ama bitirmek için. 2 hafta aramayandan daha ne bekliyorsun aşkımsu ver yolu gitsin
Hala sevgili olduğunuza emin misin sjsjs
Eski sevgilim demek istedin her halde
ayrıldın mi bu yuzden
Siz sevgili değilsiniz ki.
Ara tabi telefonu açtığında da Öldün mü pic de kapat
Sevgilin ve iki haftadır konuşmuyor musunuz? Bence artık sevgilin değil yol ver gitsin
Başkasını bulmuştur.. arama
Konusuyosaniz veya aranizda bisi yoksa ara
Arama, ararsa da hesap sor.
bi iki hafta daha bekle endişelenecek bi şey yok
Arama
2 haftadır aramayan sevgili mi olur saçma
ara kanka
Eski sevgilim...
Ara tabii