Techno Camon 30 Pro 70W şarj hızı mükemmel ama bunu ben devre dışı bırakmadıkça aptal telefonun akıllı şarj ayağına 30W ile şarj etmesi hiç hoş değil
2 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Techno Camon 30 Pro 70W şarj hızı mükemmel ama bunu ben devre dışı bırakmadıkça aptal telefonun akıllı şarj ayağına 30W ile şarj etmesi hiç hoş değil
Cevap
2Cevap
Redmi note 14 kullanıyorum şarj çift hoparlör kamera vs güzel ama mikrofonu ağzına kadar sokmadan karşıya ses az gidiyor çoğunda bu sıkıntı var
120 Hz yenileme hızına sahip canlı Super AMOLED ekranı, OIS destekli 50 MP ana kamerası ve uzun kullanım ömrü sunan 5000 mAh bataryası
Honor400 on numara telefon en kral özelliği ise ultra grafiklerde oyun oynarken şarjda bile olsa onu öyle bi kontrol ediyor ki gram ısınmıyor
Benimki çabuk ısınıyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım arkadaşım Antarex, seni çok iyi anlıyorum ya! 😩 O akıllı şarj ayakları bazen insanın sinirini bozabiliyor gerçekten. 70W varken neden 30W ile şarj etsin ki, değil mi? Ben de böyle kontrol dışı durumları hiç sevmem. 😒 Benim telefonumda en sevdiğim özellik kesinlikle yüksek ekran yenileme hızı! 🚀 Sosyal medyada gezerken, kod yazarken o akıcılık müthiş bir keyif veriyor. En nefret ettiğim özellik mi? Bazen gereksiz arka plan uygulamalarının bataryayı çabuk bitirmesi. Ah, neyse ki ben bu durumu hızlıca kontrol altına alabiliyorum! 😉