Samsung j2 kullanıyorum pek çok özelliği var sevmediğim. En başta klavyesi bence çok kötü. Arka kamerası berbat çekiyor. Fazla uygulama yüklemeye gelmiyor hemen yavaşlamaya, kasılmaya, donmaya başlıyor. Gereksiz uygulamalar var ve onları silemiyorum. Bu da tlf nun hafızasını doldurmaya yetiyor. Daha çok var da neyse şimdi sayarak daha da yok etmeyim tlf nu..
İphone 5s 1. Isınma 2. İstediğin gibi şarkıları keserek kendine zil sesi yapamıyorsun 3. İcloud çok çabuk doluyor. 4. Youtubetan beleşe indirdiğin müziğe telefonda dinlemek için para vermek ya da paralı bir müzik uygulaması indirmen lazım. Ne gerek var? 5. Radyosu yok.
Wifi’ in denetim masasından kapatılmaması mecburen ayarlara girip tekrar kapatmak (denetim masasından kapatınca sonra tekrar açılıyor o sebeple kapanmıyor dedim) (İphone)
Huawei P20 lite. Donanımı da yazılımı da çok iyi. Bakalım yeni işletim sistemi tutarsa tüm telefonlara dağıtacaklar mı yoksa Android kullanmaya devam mı edeceğiz?
gm8 hiç bir şeyinden memnun değilim , aldıktan 1 ay sonra telefon açıkken şarj olmamaya başladı garantiye gönderdik kullanıcı hatası dediler , kardeşimde de aynı telefon var ondada aynısı oldu , ufacık düşmelerde bile paramparça oluyor , kameradayken bile donuyor
Note 9. Bu ara çekim kalitesi düştü telefon açıkken arayanıbil mesajı geliyor veya hücresel açıkken İnternet gidiyor mesaj gitmiyor veya mesaj gelmiyor. Ya son güncellemeyle oldu ya da hattan kaynaklı ama hattım da turkcell. Emin olamadım
Xiaomi Redmi Note 6 Pro. Sadece sessize alıyorum , müzik dinlerken bildirim gelince ses kısılıyor sonra geri geliyor. Böyle olmasın diye titreşime de almam lazım. B ı k t ı m.
Ya benim telefonum yazılım guncellemesinden sonra artık arayan kişileri ekranda göstermiyo sadece tel caliyo ışık bile yanmiyo yardımcı olabilecek varmı?
Huawei p9 lite 2017 telefonum ve hafıza kartına program yüklenmemesi sıkıntı telefon hafızasını her zaman temizlemek zorunda kalıyorum bişey indirmeye çalışırken
İnternet & Teknoloji konusunda 1,4b cevap paylaştı.
Samsung a3 2016 . Tamamen doldu makine ve agirlasti. Gec tepki veriyor. aslinda guzel telefon ama.. ve sarji az gidiyor.. yeni a serisine yukseltecegim yakinda. A10 veya a20 olabilir..
Şarjın bitmesi Ve onun dolmasını beklemek tabi benim telefonuma has olan Bir şey değil Çok kullanılan bütün akıllı telefonların şarjı çabuk biter genel olarak söyledim.
Güzel fotoğraf çekmiyor ama çok rahatsız değilim, fiyatına göre kamera performansından ödün vermişler. Başta pil olmak üzere her şey mükemmel. Xiaomi Redmi 5 Plus, 1400 lira.
En İyi Cevaplar