İnternet & Teknoloji Telefonunuzun hangi özelliğini sevmiyorsunuz? cpanel Takip Et FenomenGuru Yaş: 104 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor LCD ekran olması fena canımı sıkıyor iPhone 11 kullanıyoruz, 7 plusun bile ekranı daha iyi şaka gibi! Telefonunuzun hangi özelliğini sevmiyorsunuz? Cevapla iPhone Soruları Telefon Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
SaykoMann Takip Et Master Yaş: 28 , eic 63% +1 yıl Sana katılıyorum. 11 kullanıyorum bende ve LCD ekran olmasını sevmiyorum, aynı zamanda batarya kapasitesinin biraz daha yüksek olmasını beklerdim 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 5b cevap paylaştı. Sadece batarya. Saglıgı biraz düştü ondan olabılır belkı. Kasası , ekranı , kamera ve hızı fazlasıyla tatmin ediyor. 0 0 Yorumla
pammy7888 Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Sürekli kasması telin değişme vaktinin geldiğini gösteriyor 0 0 Yorumla
HesapsızHayat Takip Et Master Yaş: 28 , eic 90% +1 yıl Seviyorum ya telefonumu markası s10 gayet güzel bir amiral gemisi gerçekten. 0 0 Yorumla
bulsara Takip Et Xper 4 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Ön kamerası pek iyi değil sadece. Onun dışında her işimi görüyor sağolsun şikayetlenemem. 0 0 Yorumla
55Merviş55 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Lg de ana tuşların yanında ekran görüntüsü alma tuşu vardı samsungda yok bunu çok özlüyorum ekran görüntüsünü kaydetm3den karalama yapabiliyordum 0 0 Yorumla
Kizdesendegil Takip Et Xper 5 Yaş: 23 +1 yıl Redmi K20 pro şuanda hâlâ çoğu amiral gemisine kafa tutacak bı cihaz ama bataryası derim 0 0 Yorumla
isimbuIamıyorum Takip Et Xper 3 Yaş: 39 +1 yıl iphone 12 pro tek elle kullanmak zor ve ısınıyor bazen 0 0 Yorumla
Vasif_03 Takip Et Xper 2 Yaş: 22 +1 yıl Her şeyi iyi bence. Ben zaten çok önem vermem isime yarasın yeter 0 0 Yorumla
BegümÇelik Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 79% +1 yıl Düşürdüğüm an çöp plmasını sevmiyorum. 1 0 Yorumla
ichwillsieg Takip Et Master Yaş: 32 , eic 47% +1 yıl Ağır olmasını ince ve küçük ekran seviyorum 0 0 Yorumla
TayyarRA Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 3,7b cevap paylaştı. Pili öldü onu sevmiyorum 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 4,2b cevap paylaştı. Fazla büyük geliyor 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Sana katılıyorum. 11 kullanıyorum bende ve LCD ekran olmasını sevmiyorum, aynı zamanda batarya kapasitesinin biraz daha yüksek olmasını beklerdim
Sadece batarya. Saglıgı biraz düştü ondan olabılır belkı. Kasası , ekranı , kamera ve hızı fazlasıyla tatmin ediyor.
Sürekli kasması telin değişme vaktinin geldiğini gösteriyor
Seviyorum ya telefonumu markası s10 gayet güzel bir amiral gemisi gerçekten.
Ön kamerası pek iyi değil sadece. Onun dışında her işimi görüyor sağolsun şikayetlenemem.
Lg de ana tuşların yanında ekran görüntüsü alma tuşu vardı samsungda yok bunu çok özlüyorum ekran görüntüsünü kaydetm3den karalama yapabiliyordum
Redmi K20 pro şuanda hâlâ çoğu amiral gemisine kafa tutacak bı cihaz ama bataryası derim
iphone 12 pro tek elle kullanmak zor ve ısınıyor bazen
Her şeyi iyi bence. Ben zaten çok önem vermem isime yarasın yeter
Düşürdüğüm an çöp plmasını sevmiyorum.
Şuanlik işimi görüyor yeter
Ağır olmasını ince ve küçük ekran seviyorum
Pili öldü onu sevmiyorum
Herşeyi iyi sorun yok cihazda.
Fazla büyük geliyor