Diğer 1 ay Telefonunuzun en çok hangi özelliğini seviyorsunuz? Sözlerin_prensesi Takip Et Yoda Yaş: 19 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 18 Öylesine bir soru Telefonunuzun en çok hangi özelliğini seviyorsunuz? Cevapla Telefon Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
KinkyFurky7 Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% 1 ay Özellik hastası bir insan değilim temel özellikleri kullanıyorum sadece internete bağlanıyor yeter :D 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 ay Hiçbir özelliği yok göstermesi dışında ama ekranı göstersin yeterli 1 0 Yorumla
Arzuyumm0 Takip Et Xper 5 Yaş: 20 1 ay Arada böyle oluyo sonra kapanyo Bi an😄 bu renklere bayldm jnmo 1 1 Yorumla m kübrl 1 ay Dslspödksdld Yorumla
Skrt050 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 71% 1 ay Kamere + stabil olarak çalışması. 1 10 Yorumla Skrt050 1 ay sen? Yorumla Sözlerin_prensesi 1 ay Daha tanımıyorum yeni aldım Yorumla Skrt050 1 ay ne aldın? Yorumla Sözlerin_prensesi 1 ay Boş ver 😂 Yorumla Skrt050 1 ay Söyle bakıyımmm :D Yorumla Sözlerin_prensesi 1 ay Tecno telefon 🤣 Yorumla Skrt050 1 ay Neden? yani özellikle mi onu aldın yoksa bütçeden dolayı mı Yorumla Sözlerin_prensesi 1 ay Benim için çok değerli çokta sevdim 🙂Tanımadığım için özelliklerini bilmiyorum 😂 Yorumla Skrt050 1 ay sen svdiysen güzel. anlarsın zamanla özelliklerini Yorumla Sözlerin_prensesi 1 ay Evet Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% 1 ay Diğer konusunda 1,3b cevap paylaştı. Kırılıp tamir edilebilmesi çok iyi benim için 1 0 Yorumla
iSooo1 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 50% 1 ay Diğer konusunda 4,1b cevap paylaştı. Alo dedirtmesi 1 0 Yorumla
Yamaal Takip Et Master Yaş: 19 , eic 99% 1 ay Diğer konusunda 499 cevap paylaştı. Gizli kılasöru olması 1 0 Yorumla
Şiirden-bıkmış-şair Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 100% 1 ay Diğer konusunda 383 cevap paylaştı. İnternet özelliğini 😀 1 0 Yorumla
1Yorgunkarınca Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 100% 1 ay Genel olarak her özelliğini seviyorum 1 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% 1 ay Diğer konusunda 3,2b cevap paylaştı. valla sırf 3 kameralı diye seçmiştim ben bunu 😂 1 0 Yorumla
u вуηαяcσѕ Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% 1 ay Diğer konusunda 1,9b cevap paylaştı. Genel olarak memnunum 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 ay Diğer konusunda 43,1b cevap paylaştı. kamerası olabilir 1 0 Yorumla
GᴇᴄᴇMᴀᴠɪꜱɪ Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% 1 ay hiç sevmiyorum değiştirmeyi düşünüyorum 1 0 Yorumla
SaykoMann Takip Et Master Yaş: 27 , eic 62% 1 ay Diğer konusunda 1,4b cevap paylaştı. Kamera performansını seviyorum 1 0 Yorumla
Yecüc_Mecüc_7991 Takip Et Master Yaş: 44 , eic 100% 1 ay Diğer konusunda 370 cevap paylaştı. Ekranın büyük olması, saklama alanı vs 1 0 Yorumla
Mario45 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% 1 ay Diğer konusunda 695 cevap paylaştı. İşlemcisini 1 0 Yorumla
Wantutriforooo Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 97% 1 ay Diğer konusunda 402 cevap paylaştı. Hızlı şarj özelliği 1 0 Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% 1 ay Diğer konusunda 989 cevap paylaştı. Kamerasını 1 0 Yorumla
meinschicksal Takip Et Master Yaş: 37 1 ay Diğer konusunda 10b cevap paylaştı. alo diyorsa yetiyor 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Özellik hastası bir insan değilim temel özellikleri kullanıyorum sadece internete bağlanıyor yeter :D
Hiçbir özelliği yok göstermesi dışında ama ekranı göstersin yeterli
Arada böyle oluyo sonra kapanyo Bi an😄 bu renklere bayldm jnmo
Dslspödksdld
Kamera ve resimdeki yazıyı bile seçebilmesini
Kamere + stabil olarak çalışması.
sen?
Daha tanımıyorum yeni aldım
ne aldın?
Boş ver 😂
Söyle bakıyımmm :D
Tecno telefon 🤣
Neden? yani özellikle mi onu aldın yoksa bütçeden dolayı mı