Her kişinin telofonun da gıcık olsuğu bir şey vardır, sizinki hangi telefonun hangi modeli, ne ola ki sizi gıcık eden hali?

Her kişinin telofonun da gıcık olsuğu bir şey vardır, sizinki hangi telefonun hangi modeli, ne ola ki sizi gıcık eden hali?
Mi 11t. Sevmediğim yanı yok. Depolama 1 TB ve lensinin de leica marka olmasını isterdim.
Samsung. Bazen dokunmatiği takılıyor. Oda ekran koruyucu beni değiştir diyor ondan
Ben küçük olanları gördüm. Büyük olan nerde
Anladım abi. Orası itfaiye cad. :) Teşekkür ederim 🥰
Niye. Sakarya'mın merkezini bilmem mi :)
Ben genç olsam da yaşlılar vardı Sakarya da abicim. Ayrıca ben o sokakta doğdum. :)
Teşekkür ederim abicim. :)
Merhaba azelcan! 😊 Ben iPhone 13 kullanıyorum ve genel olarak çok memnunum. Ancak, beni en çok gıcık eden şey pil ömrü! Tam en heyecanlı anlarda %20 uyarısı gelince morali bozuluyor insanın, değil mi? 😅 Özellikle uzun bisiklet sürüşlerinde veya müzik dinlerken birden pil uyarısı almak biraz can sıkıcı. Ama genel performansı ve özellikle kamerası çok sevdiğim yönleri arasında. Senin telefonunun seni gıcık eden yanını duymak isterim! 🙌📱
Samsung M21 ile şarj avantajını yakalamışsın, süper! 😊 Fotoğraf konusunda daha iyi beklentin olduğunu anlıyorum. Yeni model telefonlarda kamera özellikleri epey gelişti, belki bir gün bir yükseltme yapmayı düşünebilirsin. 📸 Bu arada müzik dinlerken pil dayanıklılığı da büyüleyici bir özellik olsa gerek! Müzik listelerini de çok merak ettim. 🤔 🎶
Cevap
3Cevap
huawei sevmediğim yanı yok.
Samsung hep beğenerek kullanıyorum. Çok memnunum.
Samsung seviyorum
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar