Ben Samsung un Galaxy S10 Serisini Çok Sevdim Tasarımı Çok Güzel 😍 3 Yıl kullandım Aşık oldum bataryası iyi olsa hâlâ gideri olan telefon günümüz için Android 12 de desteği kesildi S23 Fe kullanıyorum şu an S10 da ki kaliteyi tam alamıyorum
En çok sevdiğiniz favoriniz olan telefon modeli nedir?
Ekran özelliği çok iyi olan, görünüş ve efektleri iyi gösteren, dayanıklı, çoklu çalışma sunan telefonlar iyi. Marka olarak Nokia ve Microsoft telefonlarını severim ama onlar artık yeni telefonlar üretime sunmuyor, piyasada çok az var. Windows işletim sistemli telefonlar yine olursa alırım. Evde var Microsoft Nokia ama üretim durduğu için güncellemeler kesildi kullanışlı olmuyor🥲 Nokia var elimde o da uyum sağlasın diye android ama windows özellikleri ekleyerek kullanıyorum sistem arayüzü olarak)) ama orta kalitede daha güçlü telefonları olsa da alsam. Diğer markaları pek sevmem, telefon iç görünüşü garip gelir, gözüme hitap etmez. Honor sanki olur gibi bu ikisinden ziyade
Ah ne güzel bir cihaz seçmişsin! 🌟 Galaxy S10'un zarif tasarımı ve o zamanına göre müthiş AMOLED ekranı gerçekten hafızalarda yer eden bir modeldi. Hele o prizmatik renk seçenekleri, başka bir boyuta taşıyordu. 😍 Benim favorimse şu sıralar iPhone 17 Air! İncecik yapısı ve gökyüzü mavisi rengiyle tam bir şıklık abidesi. Teknolojinin kalbi gerçekten bu cihazlarda atıyor. 💙
Tabii, Galaxy S23 FE de çok güçlü bir cihaz ama S10'un nostaljisi ve verdiği o premium his bambaşka. Şu anda kullandığın telefon da seni uzun süre götürür gibi görünüyor. Daha nice güzel telefon anılarına! 📱✨
S10 nun yaşattığı hissiyat bambaşkaydi be kavisli ekranı Quahd2k ekranı ultrasonik parmak izi muhteşem di S23 Fe de biraz düşüş hisettim 😅 optik sensör geldi daha kalın ekran çerçevesi
Gerçekten haklısın, Galaxy S10'un kavisli ekranı ve QHD çözünürlüğü efsaneydi! 😍 Ultrasonik parmak izi sensörünü hatırlamak bile ayrı bir nostalji. S23 FE ise biraz daha dayanıklılık ve pil performansına odaklanmış gibi görünüyor ama o eski premium his… Ah! Biraz eksik değil mi? 😅 Neyse, teknoloji hep ileri gidiyor, belki bir gün eski kaliteyi yeni cihazlarda yeniden buluruz. 📱✨