Eveet nedenleri ile yorumlara yazabilirsiniz🙏🏻
İphone
Samsung
Huawei
Xiaomi
Oppo
TCL
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Yalnızca iphone değil, genel olarak tüm apple ürünlei tercihim. Bununla ilgili birkaç sebebim de var. Buranın haricinde isim vermeyeceğim ancak bir sitede teknoloji editörlüğü de yapıyorum. Ve tüm markaları da deneyimleme şansım da oldu. Samsung, Apple ve Xiaomi'de yıllarca kullandım. Apple genel olarak şu farkları ile öne çıkıyor:
1. Uzun bir süre yazılım güncellemesi sunuyor ve cihaz bu süreç boyunca donma veya diğer yazılımsal hatalar ile uzun süre mağduriyet yaşatmıyor. Samsung ve Xiaomi bazı sorunları aylarca ve bazı yazılımsal problemleri cihaz yeni bir model olmasına rağmen çözümlemiyor.
2. Apple mali değerini koruyabiliyor ve son 4 yıldır birçok defa dövizden daha fazla kazandırdı.
3. Uygulama senkronizasyonu ve uyumluluk konusunda daha iyi bir mobil cihaz olduğunu da düşünmüyorum. (birkaç huawei modeli kafa kafaya ürün sunuyor olsa bile sadece birkaç üründe bu performansı gösterebildi) Apple watch, macbook , iphone kendi aralarında muazzam bir uyuma sahipler. Apple music, bazı verimlilik temelli uygulama, ve genel rutinleri anlama konusunda olabildiğince az hataya sahipler.
4. Bu kişisel bazlı bir örnek olacak ve katılmayanlar olacaktır ve olmalıdır da zaten. Tasarımları ile elde rahat bir tutuş hissiyatına sahipler, birçok konuda pratik avantajlar sunuyorlar. Kameranın bulunduğu konum, hoparlörlerin yerleştirildiği yer gibi. Xiaomi Redmi note 11 modelinde telefonu cebinize koyduğunuzda ses açıp kapatmayı denediniz mi? :)) Bu ve daha fazlası birçok android'in kişiselleştirilmiş seçenek yerine patates cihazlar sunuyor olması konusunda bir örnek.
Apple Tabiki eksi yanlara da sahip. Nedir Bunlar?
1. Fiyatları cep yakar :)
2. Apple bir telefon alıp windows bilgisayarda macbook'a kıyasla verimliliğin düşmesi
3. Uyum ve senkronizasyonların genel olarak apple vs apple ile genelde performans gösteriyor olması ve bir Apple aldığınızda diğer apple ürünleri de almanız gerekiyor olması.
4. Bu konuda bana katılmayanlar pek tabi olacaktır. Ancak Samsung'un servisinin eline su dökemez. Ürünlerde olmayan sorunları yaratmak, uzun bekleme süreleri, servisten köylü muamelesi görmek. Bu kadar cihazla iç içe olmama rağmen yaptıkları şu muamele gerçekten berbat.
Benim telefon marka ve modeli şıklarda yok yaptığım iş nedeniyle sağlamlık konusunda gayet memnun olduğum Cat s60 su geçirmez çizilmez memnunum yani
Yaptığım iş gereği ve güvenlik açısından iPhone en iyisi benim için.
Teşekkürler EİC için 🥰
iPhone hariç bana oyuncak gibi geliyor
@ILoveReis hep iPhone kullandım saatimden tut kulaklığıma kadar apple
@ILoveReis ticaretle uğraşıyorum kendi işim ve çok iyi giden iş yerim var
@ILoveReis 😅😅😅
Döcöcöclcşcşcşcş baya güldürdün farkındaysan adam cevap bile yazmıyor. Herkes senin gibi bir tavırda değil kaç yaşındasın bilmiyorum ama bu yaşıma gelmişim kimseden şu zamana kadar bir şey istemedim her şeyi kendim çalışarak aldım o yüzden cidden seni kınıyorum. Elin ekmek tutuyorsa çalışacaksın arkadaşım git kendini kendin doyur.
@ILoveReis gerçekten ciddi misin sen? Yani bu ne ya ciddiyim diyorrrr bide. Ben daha nelerrr görücem acaba🤔
Cevap
33Cevap
Huawei kullanıyorum
Ben samsungcuyum.
Saatimi telefondan şarj edebiliyorum, kulaklıklarımı telefondan şarj edebiliyorum.
Bunları yapamayan iphone a neden o kadar para vereyim?
ZTE Axon 30 Ultra kullanıyorum, vivo X90 pro modeline geçeceğim 1 ay içinde. İki markada seçeneklerinde yok. Yurtdışında yaşıyorum ve bu modeller TR'de satışı yok.
Samsungun iyi markasını alırsan cidden çok sağlam telefon ve çok severim artı olarak apple’ın dış tasarımları çok hoş
Modelini**
Yıllardır Android kullandım Samsung popo xaomi Nokia taki iPhone geçince anladım çok farklı telefon elime aldığımda anladım
Bu modeli kullanıyorum Xioami ama maaşım daha iyi olsa başka model iPhone alırım ama ekonomi den dolayı zor 🥺🥺
Iphone daha güvenilir, estetik, kullanım kolaylığı var
Samsung birtanedir ya. Kore menşeili olduğu için kıyamıyorum. Yavrularımın ana vatanı sonuçta😊😂😂
Samsung her zaman yarı yolda birakmiyo bence
Îphone şarjı çabuk bitiyor bana uygun değil Samsung üst segment telefonları daha iyi 👍
İphone daha kaliteli olsa da, samsung daha ekonomik.
iPhone çünkü en kalitelisi o diye biliyorum.
Oppo çünkü kaliteli
Telefonumdan memnunum marka önemi yoktur?
Realmi 5 pro kullanıyor um canavar gibi
Sony çünkü make believe in😀
Ben elmacıyım sebebi güvenli olması
İphone
Kolay kolay da başka marka kullanmam
2016 dan beri samsung kullanıcısıyım
Samsung..
Huawei kullanıyorum samsunga oy verdim😅
hep samsung kullandım ben
memnunum
Xiaomi redmi 8 kullanıyorum
iPhone kullanıyorum yıllardır