gerek şarj dayanıklılığı gerek fotoğraf kalitesi gerekse hafızası bakımından en beğendiğiniz telefon markası ve türü
Samsung
Iphone
Htc
Lg
Palm
Sony
Huawei
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
bu zamana kadar samsung lg sony kullandım en son artık ıphone aldım iyikde almışım hepsinden iyi. gerek hız olarak gerek kamera olarak 8mp ama çoğu 14 16 mp daha iyi çekiyor bence hafıza olarak sıkıntılı olabilir ama zaten android telefonları o kadar çok doldurursan donmaya başlar ios ta öyle bişey yok birde pil sıkıntı biraz
H. Hic biri
Iphone al kesinlikle ben iphone 6 aldım çok memnunum onun yanında samsung htc hiç bisey hrmde pahalı da degil
General Mobile kullanıyorum ve iğrenç. LG eh işte, en iyisi Samsung idi. Sony düşünüyorum. :D
Cevap
20Cevap
Lg ❤❤ neredeyse binlerce kez düşürdüm, taktırdığım kırılmaz ekran çatladı ama telefon hala hayatta benden sağlam sjsj
Şu zamana kadar Apple ve Samsung kullandım sadece. Samsung' ta hep sorun yaşadım Apple' da ise hiç. Her hangi bir markanın fanboy u değilim ama durum bu.
Samsung sarj bakimindan çok kotu hemen bitiyor kasma desen oda var :/ LG iyi 👍
iPhone'a yeni geçtim. Memnunum şimdilik geri tuşu yok diye biraz zorlansamda 😅
yıllardır samsung kullanırım gayet memnunun ilk 2 telefonum nokia idi tabi ama o dönem akıllı telefon yoktu
Bizde bunların hepsini kullanmıştık da en iyisine karar verdik sayende 😂😂
eski samsung sağlam şimdi general mobile pişmanlık valla sonra apple alacam ya :/
Sony, iPhone ve Nokia kullandım hayatım boyunca. Sony'den rahatını ve iyisiin görmedim
site concon kokmuş. elinde şarj aletiyle dolaşan ayfonlular memnun hayret verici
Sony z5 kullanıyorum iyi aslında ama ön kamerası pasif kalmış Arkaya göre =/
sony xperia çeşitleri bir başka güzel :)
Bu ülkede iphone hastalığı varken ne yazsak boş :D
Android de htc nin önüne kimse gecemez
bir kere iPhone kullan başka bişe kullanamazsın
Iphone veya Samsung
Iphone
SONYYY
Sonyden iyisi yok
Apple
Samsung
Apple ve HTC.
samsung
Iphone