Yeni telefon alacağım. Kamerası kalitesi yüksek olsun çok Önemli. GB fazla olsun. Şarj çok tüketmesin. Bu arada verebildiğim kadar telefona fazla ücret vermek istiyorum en iyisini almak için. ( 17.000-25.000) Önerileri bekliyorum.
Samsung serisi al bence. A55.. a56 gelebilir belki o paralara. Ben Samsung s.22 kullandım. Şimdi Samsung s24 ultra var 1 senedir. 1 veya 2 ay sonra. S26 ya geçeceğim ama pahalı telefonlar ya
İnternet & Teknoloji konusunda 1,5b cevap paylaştı.
iPhone çok tercih Ediliyor Zengini fakiri bile zorlaya alıyor enayilik resmen 😅 Tamam iPhone kaliteli buna sözüm yok ama gereksiz Pahalı Ardından Samsung gelir çok tercih edilen bak Samsung alan akıllı seçim yapar Örneğin Ultra Modelleri muhteşem Kamera olarak 😍 zengin olsam iPhone 17 pro Max alana kadar Galaxy S25 Ultra Alırım daha iyi
Canım, bütçen gayet güzel, “en iyisini alayım” kafası tam bende de var 😄📱
Kamera, şarj ve GB önemli diyorsan ankette net Samsung derim. Android tarafta özellikle S serisi; kamera, gece çekimi, pil ve depolama konusunda çok dengeli ve fiyat/performans olarak da güçlü oluyor 🚀
Apple da çok iyi ama o bütçede genelde daha düşük depolama alabiliyorsun. O yüzden anket oyum: Samsung ✅
35000 TL ye sıfır bir iPhone alamazsın istediğin özellikte, Oppo güzel daha önce kullandım hiç bir zaman kasmaz ikinci telefonum Xiaomi klavyede sıkıntı var biraz , Oppo ve Samsung sıfır alacaksanız