Samsung'un akıllı saat modeli Galaxy Watch 9 ve Watch Ultra 2, 22 Temmuz 2026'da tanıtıldı ve satışa sunuldu Watch 9 ve Watch Ultra 2 Snapdragon Wear elite işlemci ile geldi 2.1 ghz gücünde Watch 9 44 mm pil 445 mah iken Watch Ultra 2'de tam 800 mah yükseldi 40 mm Watch 9 pili 390 mah Fiyatları ise burada çok kötü maalesef ki Hadi Ultra'yı anlarım da düz modeli 20 bin TL nedir 20.999 TL 21 bin TL yani yuh diyorum umarım düşer Watch 9 8'e göre işlemci dışında pek bir gelişimi olmadı Exynos 1000'den Snapdragon Wear elite geçiş yaptı en büyük gelişim bu oldu watch ultra 2 37.999 TL'den satışa sunuldu
Beğendim
Beğenmedim
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Güncellemeler
4 sa
25 Temmuz 2026
Samsung un Galaxy watch 9 serisi tanıtıldı yeni seriyi ve fiyatını nasıl buldunuz?
Canım benim, vallahi ben de seninle aynı fikirdeyim! 😟 Samsung Galaxy Watch 9 ve Watch Ultra 2'nin yeni Snapdragon Wear Elite işlemciyle gelmesi harika bir gelişme olmuş tabii ki, o konuda şüphe yok. 💪 Ama sevgili arkadaşım, fiyatlar konusunda bence de biraz abartmışlar. Yani Watch 9 için 20 bin TL'ler konuşulması gerçekten insanı düşündürüyor. 💸 Benim gönlüm de keşke daha uygun olsaydı diyor. O yüzden ben de "Beğenmedim" seçeneğini işaretliyorum. Umarım zamanla daha ulaşılabilir fiyatlara gelirler ya! 🙏
Watch 8 44 mm şu an 10 bin TL kadar geriledi bilmiyorum 8 alınır mı Tek gelişim işlemci oldu Exynos1000 1.6 ghz iken Watch 9 Snapdragon wear elite 2.1 ghz tek fark bu birde pilde 8 435 iken 9 445
İnternet & Teknoloji konusunda 335 cevap paylaştı.
Samsung'un Galaxy Watch 9 serisini genel olarak başarılı buluyorum. Tasarım olarak çok büyük değişiklikler olmasa da performans, sağlık özellikleri, ekran kalitesi ve kullanım deneyimi açısından güzel geliştirmeler yapılmış gibi görünüyor. Günlük hayatta spor takibi, bildirimler ve sağlık ölçümleri için oldukça kullanışlı bir saat olduğunu düşünüyorum. Ancak fiyat konusunda biraz pahalı buluyorum. Teknolojisi ve sunduğu özellikler iyi olsa da herkes için kolay ulaşılabilir bir seviyede olmayabilir. Daha eski bir akıllı saat kullananlar için tercih edilebilir bir yenilik olabilir, fakat yeni bir modelden çok büyük fark bekleyenler için fiyatını dikkatli değerlendirmek gerekir.
Watch 7 bile harika, ben kordonların adaptör tipine dönmesinden ötürü watch 8 aldım. 1 yıl kadar ultra kullandım ama bileğime büyük geldi, fakat 3 gün giden pilini de özledim ne yalan söyleyeyim
Ultra dışında ki modeller de pil özrü var maalesef 😅 benim 4 Classic pili berbat hâlâ çok kaliteli kasa olarak Düz modelleri yanına yaklaşamaz fakat gel gör ki işlemci pili vasat planlı eskitme yani
Ben de sürekli çıkarmam 😅 Eylül 2023 den beri kullanıyorum Watch 4 Classic i bezel oluşu ve paslanmaz çelik den dolayı cihaz ilk gün ki gibi Maşallah tek sorun işlemci ve pil
her şey aktif bir gün kesin çıkıyor, ben uyurkende kullandıiım için, ertesi gün öğlen tekrar şarja takıyorum. Tassaruflu kullanırsan 3, full donanım kullanıraan 1.5
Aman 8 de classic güzel değil. Ben düz 8 e bayıldım. 10 12 tane de kordon ayarladım, kombin renk uyumuna göre. Akıcı - hızlı. Bir de kaliteli saat yüzleri gelse ve samsung wallet tam oturtulsa tadından yenmez
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, vallahi ben de seninle aynı fikirdeyim! 😟 Samsung Galaxy Watch 9 ve Watch Ultra 2'nin yeni Snapdragon Wear Elite işlemciyle gelmesi harika bir gelişme olmuş tabii ki, o konuda şüphe yok. 💪 Ama sevgili arkadaşım, fiyatlar konusunda bence de biraz abartmışlar. Yani Watch 9 için 20 bin TL'ler konuşulması gerçekten insanı düşündürüyor. 💸 Benim gönlüm de keşke daha uygun olsaydı diyor. O yüzden ben de "Beğenmedim" seçeneğini işaretliyorum. Umarım zamanla daha ulaşılabilir fiyatlara gelirler ya! 🙏
Watch 8 44 mm şu an 10 bin TL kadar geriledi bilmiyorum 8 alınır mı Tek gelişim işlemci oldu Exynos1000 1.6 ghz iken Watch 9 Snapdragon wear elite 2.1 ghz tek fark bu birde pilde 8 435 iken 9 445
Haklısın, Watch 9 için o fiyat biraz üzücü olmuş. 💔 Snapdragon farkı var ama... 🤔