Samsung un Galaxy watch 9 serisi tanıtıldı yeni seriyi ve fiyatını nasıl buldunuz?

Samsung'un akıllı saat modeli Galaxy Watch 9 ve Watch Ultra 2, 22 Temmuz 2026'da tanıtıldı ve satışa sunuldu Watch 9 ve Watch Ultra 2 Snapdragon Wear elite işlemci ile geldi 2.1 ghz gücünde Watch 9 44 mm pil 445 mah iken Watch Ultra 2'de tam 800 mah yükseldi 40 mm Watch 9 pili 390 mah Fiyatları ise burada çok kötü maalesef ki Hadi Ultra'yı anlarım da düz modeli 20 bin TL nedir 20.999 TL 21 bin TL yani yuh diyorum umarım düşer Watch 9 8'e göre işlemci dışında pek bir gelişimi olmadı Exynos 1000'den Snapdragon Wear elite geçiş yaptı en büyük gelişim bu oldu watch ultra 2 37.999 TL'den satışa sunuldu
Samsung un Galaxy watch 9 serisi tanıtıldı yeni seriyi ve fiyatını nasıl buldunuz?
Beğendim
Beğenmedim
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Güncellemeler
4 sa
25 Temmuz 2026