Hangisi daha iyi performans mi 9t tasarım a51 hangisini alayım samsunga yatkınım a51 eksileri gece çekimleri çok iyi değil gorilla glass 3 mi 9t eksileri sar değeri yüksek araştırma sonuçları bunlar hangisini alayım ya ne zamandandır ikilemedeyim
Bende Samsunga alışkındim şimdi xiomi kullanıyorum çok iyi. Artıları söyle Ekran çözünürlüğü sumsunga oranla daha iyi. Fiyat ise uygun Performans yüksek hızlı. Özelleştirilme seçeneği çok ayarlar bölümüne gir kaybolursun ama Samsun'da üç beş ayar var. Geri tuşları yok tam ekran kullanıyorum ekran üzerinde de sanal geri tuşları yok çok iyi yani sevdim b n.
İnan Samsung boş telefonmuş diyeceksin kullandıktan sonra. ben xiomiden komisyon almıyorum sonuçta ikisinide kullan biri olarak sana tavsiyede bulundum sen bilirsin artık.
Tam tersi xiaomide diyorlar ayrıca samsung daha kullanışlı sar değeri yüksek işlemci olarak daha iyi xiaomi sar değeri baya yüksek bilmiyorum ikisi de çok iyi cihaz ikilemde kalıyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Eskiden Samsung vazgeçilmezimdi ama artık xiomi kullanıyorum 6 ay oldu memnunum.
Ne kullanıyon sar değeri baya yüksek ya ve samsunga alışkınım xiaominin artıları ve sevdiğin özellikleri ne
Bende Samsunga alışkındim şimdi xiomi kullanıyorum çok iyi.
Artıları söyle
Ekran çözünürlüğü sumsunga oranla daha iyi.
Fiyat ise uygun
Performans yüksek hızlı.
Özelleştirilme seçeneği çok ayarlar bölümüne gir kaybolursun ama Samsun'da üç beş ayar var.
Geri tuşları yok tam ekran kullanıyorum ekran üzerinde de sanal geri tuşları yok çok iyi yani sevdim b n.
Mi 9t çok iyi ama sar değeri çok düşündürüyor
Sar derken?
Aşırı radyasyon yayıyor samsunga göre
Hmm bilmiyorum vallah az kullan sende ,
İnternette çok kullanırım çok konuşmam performans xiaomi daha iyi birazcık diyorlar ama tasarım falan samsung neyi seçeyim bilmiyorum ya
İnan Samsung boş telefonmuş diyeceksin kullandıktan sonra. ben xiomiden komisyon almıyorum sonuçta ikisinide kullan biri olarak sana tavsiyede bulundum sen bilirsin artık.
Benim de ilgim oldu xiaomiye ama sar değeri samsung 0300 xiaomi 1500 tam net hatırlamıyorum xiaomi sar değeri baya yüksek
Olabilir ama zaten telefon başlı başına zararlı, birşey olmaz en fazla ömründen 1 sene gider.😄
Ömür olsa iyi hafıza beyin gider 😂
Baş ucunda tutma yatarken. Kullanırken kendinden uzakta tut. baska yapacak birşey yok. sen al bir belki sar değeri gözüne gelmez o saatten sonra 😄
Öyle mi diyorsun😂 mi 9 t canavar gibi görünüyor
Yav canavar zaten kendisi , beğenmezsen getir bana ver Allah Allah yaa😂
Bilmiyorum ki sar değeri yüksek ve görünüş tasarım olarak a51 daha güzel
Taktın sar değerine , bende tuşlu var kullanmak istermisin 0 sar. Sjjddj
Yok yani aynı özellikteki telefonların sar değer arası baya fazla
Valla ne diyim artık 😄
İşine gelirse kullan. durum böyle ucuz etin yahnisi ☺️
ikiside tırt iphone xr ve 11 candır
Paramızboll zaten
satarım uygun fiyata ikinci el ama 😂😂😂😂😂😂
Kaça
ama ufak bir sorun var 1 yıl benim adıma olan hat kullanacaksın yeni hat alırsın çünkü ben amerika’dan aldım
Kaça?
sor ikinci el fiyatını 700 lira altına vereceğim
I phone xr mi ciddi olamazsın
ciddiyim ya
görseli atıyım istiyorsan
Temiz değil o zaman bu dediğin fiyata o telefon imkansız
temiz değilmi daha 24 eylül 2019 cihazı
Resmini at nasıl bu kadar ucuza satıyon ki
yahu anlamdınmı yabancı olduğu için benim adıma hat ile çalışıyor
tek problem o
Sadece bana özel mi yoksa başkasına da öyle satar mıydın
başkasınada
Resmini atsana sabah bakcam uyucam şimdi
Samsung ikinci el para edee
Anlamadım
Yani samsung alırsın satarken ikinci eli para eder
Hepsi öyle sadece ı phone piyasası iyi
2:500 flan senun Samsung o fiyata applede telefon ikinci el var ama alma sen al. onu yeter o snaa
Anlamıyorum ki be dediğini
Beyinsiz misin MK 3 defa yazdim kisamsung al ikinci eli para eder cocuk musun sen
Onu demiyorum aptal cahil daha yazmayı bilmiyorsun ve sorumla alakası yok dediklerin bir git
Huawei al
Boştur Huawei
bir doktora git beyin var mı yok mu diye bir baksınlar.
Sen bir baktır Huaweiyi biliyorum p30 pro ve üstü iyidir p20 lite vb boştur senden daha iyi biliyorum
Dediğin modelleri al o zaman 😏
Xiaomi koyar gecer
Sebepleri
Kamerasi, kendine ozgu isletim sistemi. Performansi. Ve samsunglarda hayalet ekran oluyor
Tam tersi xiaomide diyorlar ayrıca samsung daha kullanışlı sar değeri yüksek işlemci olarak daha iyi xiaomi sar değeri baya yüksek bilmiyorum ikisi de çok iyi cihaz ikilemde kalıyorum
Xiami almalisin
Sar değeri yüksek ve samsunga alışkınım xiaomi artıları ve sevdiğin özellikleri ne
Samsungta hayalet ekran cikinca gorursun
Hayalet ekrandan kastın ne tam anlayamadım
Arastir bak gorurusun bela bisey
Ama xiaomi sar değeri yüksek
Huaweiye ne dersin
İyi değil Huawei
A51 al
Sebepleri?
Bende a 70 var cunku a 51 özellikler harika samsung 10 adim onde herzmn
Ama mi 9t performans olarak önde
Özellikler oyle ama onemli olan islev ben telefoj uzmanıyım
9t artıları gorilla glass 5 kamera işlemci