Bence güzel görünüyor Fakat Dikkatimi Çeken Samsung bu aralar Apple den çok alıyor taklit ediyor yani bunu fark ettim 😅 S24 serisin de ki kasa tasarımı Akıllı saatin de ultra modeli tasarımı ayrıca Watch 7 de tanıtıldı Galaxy Watch 7 10. 999 TL Watch Ultra ise 43.999 TL olarak satışa sunuldu
Samsung un Yeni ilk ultra Akıllı Saati Galaxy Watch ultra tanıtıldı Tasarımını nasıl buldunuz?
Ama şuna baksana tasarımı Apple Watch ultra olmuş resmen 😅 Samsung Tasarım da çok kopya çekmeye başladı Apple dan Geçmişte örnek Galaxy S9+plus reklamında Apple ile dalga geçiyor du 2018 yılın da yani şimdi onun yolunda bakalım nereye gidecek bu işin sonu
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Saat güzel de kalın bir yapıda. Normal kullanıcıya göre biraz fazla gibi. Sporculara daha çok hitap ediyor.
Ama şu bi gerçek tam bi Apple Watch ultra kopyası olmuş 😅
Benim için ne olduğu fark etmez. Gerekiyorsa kullanırız.
Kaliteli ürün olduktan sonra elbette taklit önemli değil 😅
Samsung yapar
Apple dan daha iyi yapar yani 😅
Ama şuna baksana tasarımı Apple Watch ultra olmuş resmen 😅 Samsung Tasarım da çok kopya çekmeye başladı Apple dan Geçmişte örnek Galaxy S9+plus reklamında Apple ile dalga geçiyor du 2018 yılın da yani şimdi onun yolunda bakalım nereye gidecek bu işin sonu
Yani öyle gibi 😅
Valla bizim Samsung lar en iyisi Kopya yok 😅 Galaxy S10 nun kendine özgü tasarımı var
Beğenmedim
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!