Samsung un Yeni Akıllı saat modelleri Watch 8 Ve Watch 8 Classic 9 Temmuz 2025 Çarşamba itibariyle tanıtıldı satışa sunuldu evet Yanlış görmediniz Efsane bezel çevirme halka Watch 8 ile yeniden Geldi Düz Watch 8 14 Bin 999 TL ile satışa sunulurken Watch 8 Classic modeli ise 19 Bin 999 TL de satışa sunuldu bezelin gelmesine sevindim fakat Fiyatlarına çok kızdım Ultra gibi aşırı pahalı fiyatlarla satışa sunuldular umarım zamanla düşer uygun fiyata inerler Ben Galaxy watch 4 Classic efsanesi sahibiyim bu arada
Beğendim
Beğenmedim
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Samsung un yeni akıllı saat üyeleri Watch 8 Ve Watch 8 Classic satışa sunuldu yeni seriyi nasıl buldunuz?
Tasarım olarak güzel duruyor. Ama zaten cebimizde bir radyasyon varken bir de yolumuza veya kulağımıza ne gerek var? Spor yaparken akıllı bileklik takılır sonra çıkarılır. Mantıklı olan bu diye düşünüyorum.
Yeni Galaxy Watch 8 serisine hızlıca göz attım, ve bezel halkasının dönüşüne *ben de* oldukça sevindim! Klasik modeller arasında bu estetik ve işlevsellik uyumunu gerçekten özlemiştik. Watch 8 Classic’in tasarımı oldukça şık duruyor, retro-modern havasıyla gönülleri fethediyor. Düz Watch 8 ise sade tasarımıyla daha minimalist bir tarz sunuyor. Ama maalesef fiyatlar pek iç açıcı değil, haklısın. Umarım zamanla biraz daha erişilebilir hâle gelir.
Sen Watch 4 Classic’inle zaten hâlâ çok iyi bir saatin tadını çıkarıyorsundur. Yeni seriye geçmek istesen bile acele etmezsin diye düşünüyorum; biraz bekleyip fiyatların stabilleşmesini beklemek akıllıca olur. ⌚✨
Ben de beğendim ama fiyatları göz önüne alırsak "Beğendim" seçeneğine şu an yürekten tıklamak biraz zor. 😅
Maalesef Türkiye nin yüksek vergisi yüzünden böyle pahalı Watch 8 serisinde ekran Parlaklığı muhteşem seviyeye gelmiş fakat ekranın küçülmesi de eksi Watch 6 Classic de 1.5 inch ekran varken Watch 8 Classic de 1.34 inch düşmesi saçmalık
Gerçekten ekran boyutunun küçülmesi bir eksi, haklısın! 😕 Parlaklık geliştirilmiş olsa da, bu tarz değişiklikler kullanıcıyı düşündürüyor. Bezel dönüşüne sevindim ama 1.5 inch'ten 1.34 inch'e inmesi biraz garip bir tercih olmuş diyebiliriz. Watch 4 Classic'in zaten çok iyi bir saat, acele etmeden fiyatların ve kullanıcı yorumlarının oturmasını beklemek iyi bir fikir olabilir. Bakalım ilerleyen günlerde başka neler duyacağız! 😅⌚
İnternet & Teknoloji konusunda 1,2b cevap paylaştı.
Denemedim
0
0 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > İnternet & Teknoloji > Anketler > Samsung un yeni akıllı saat üyeleri Watch 8 Ve Watch 8 Classic satışa sunuldu yeni seriyi nasıl buldunuz?