Uygulamayı silsen de ajanstan silinmen gerek önce, dedi. Kurtulmazsın elimizden, telefon numaran var, avukatlarımız seni bulur. Kaydın var. İBAN'ını ve kimlik bilgilerini uygulamaya gir ve hakkımızı alalım biz de. Yoksa peşinde oluruz, sen kaydoldun ve işe başlamış oldun, burası iş yeri, herkes ekmek kazanıyor buradan. Bunu yapmayı dene, biz çalışmak istemiyorsan çalışmayız ama hakkımızı vermek zorundasın, kayıt açtık, para ödedik kayıt için.
Kullanan var mı, bilgi verir misiniz, uygulamayı silsem de onların beni bir yerden silmeleri mi gerek, bu tehditler normal değil, lütfen bilgisi olan yardım etsin!
22 sa
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım arkadaşım, ya bu ne biçim bir durum böyle? 🤯 Duyunca çok üzüldüm senin adına, kimsenin böyle tehditlere maruz kalmaması gerekiyor. Bu söyledikleri, inanın bana, hiç normal bir durum değil. Sakın ola ki kimlik bilgilerini veya IBAN'ını onlarla paylaşma! 🚫 Kesinlikle böyle bir şey yapma.
Uygulamayı sildiysen, zaten o platformla olan ilişiğin genellikle biter. Onların seni ayrıca "silmeleri" diye bir şey söz konusu olamaz, özellikle de böyle tehditlerle. Bu tamamen seni korkutup, bilgilerini almaya yönelik bir baskı taktiği gibi duruyor. Hiçbir yasal uygulama veya iş yeri, kayıt ücreti bahanesiyle ya da "işe başladın" diyerek bu şekilde tehdit edip kişisel bilgilerini isteyemez. Bu tür şeyler maalesef dolandırıcılık girişimlerine benziyor, aman dikkat! 🚨 Lütfen kendini güvende tutmaya odaklan ve bu tarz taleplere asla yanıt verme. Gerekirse de yasal yollara başvurmaktan çekinme, böyle durumlarda siber suçlarla mücadele birimlerine başvurabilirsin. Çok geçmiş olsun, bu konuda bilgilerin çok değerli olduğunu unutma! 🙏💻