+1 yılBir halt olmaz ip numaranı aldıysa... İP adresinin ISP taafında sana verilmiş bir adrestir tıpkı ev adresin gibi... Ha sen o konuştuğun kişiye hakret etmediysen ya da illegal bir davranışta bulunmadıysan , istediği kadr alsın... Şu anda ki bir ton site zaten senin ip adresni kayıtlıyor... Ortada suç teşkişl edecek bri durum söz konusu değilse alsa da bir haşlt olmaz ama o kişi seni tehdit ediyorsa suç duyurusunda bulun o adamı çıktığı deliğe geri tıkarlar...
025 Yorumla
Soran+1 yıleski kız arkadaşımın yeni konuştuğu ve beni kıskandığı için kendisini subay diyen birisi eski kız arkadaşım asker dahili diğer arkadaş dan arayamadım onu hiç bir zaman dedi
ve bütün gelen aramaya herkes telefonu kısıtlar diğmi?
Ama cep numaramı yazdım
habire tehdit etti o kızı tehdit etme adsm gibi erkek erkeğe konuşalım delikanlılığa sığmaz dedim numaramı yazdım özelden ara dedim
numaramdan alır mı- +1 yıl
Hiç bir şey yapamaz korkma bu kadar yaptığı tek şey blöf ve de sanaladaki bir çoğunun yaptığı gibi klavye delikanlılığı... Senin yapacağın şey sana tehdit mesajı yolladıysa git savcılığa suç duyurusunda bulun başka da bir şey yapma...
Soran+1 yılhesabını kapatsa bile savcılık bulur mu sat /sas komando subayı yazıyodu profilinde
Soran+1 yılYani ip numaramı alarak face üzerinden anlayan birisi alabilir mi tutkş aldı telefonuma müdahale benim adıma başkalarına hakaret etme yetkisi olabilr mi abi?
- +1 yıl
Savcılık bulur... Hesabını kapatsa bile o ip adresinin ataması internet servis sağlayıcısı veriyor... O kişi nete nerden girmiş hangi sayfaları açmış ne varsa kabak çiçeği gibi açara ve ortaya çıkar...
Soran+1 yılsat komandosuyum diye yazmış oraya ve dün bursa sordum gelmiş olsun sat sas seni iğne deliğinden çıkarır sokar diyen bir sürü kişi oldu özür dilerim flan de yandın diyenler oldu
diyelim abi aldı şu an savcılığa gitmeme herke var mı ihmallik olır mu
alınan ip ile yapacak bir şeyi olmaz mı benim adıma?
ancak konum mu bulur?
ve face üzerinden alabilir mi?
abi iyice izah eder misin
Allâh razı olsun senden- +1 yıl
Senin ipadresni başkaları kullanamaz.. Başkasının senin ip adresin üzeri, nden bağlanabilmesi için senin networkune dahil olması gerekir... Misal ben senin evinin yakınına gelip senin wi-fi sifreni kırım senin modemine bağlandıktan sopnra herhangi bir sosyal ağdan birisine hakaret edip gitsem senin dediğin oke ip adresi sana ait olduğu için senin başın ağrır benim değil... İp adresini alsada kullanamaz korkmayın bu kadar ip adresi tek başına işe yaramaz... Nasıl evinin bir adresi var sokak cadde kapı numarası gibi ip adreside senin net ortamında ki adresin... Birisinin senin evinin adresini bilse ne olur bilmese ne olur...
Soran+1 yılabi şimdi anladım demek istediğini
ve polise birisi ip mi aldı diye gitmeme gerek yok galiba
som olarak çok pardon telefonumdan giriyorum ya
özel resimlerine falan mesajlara ulaşamaz diğmi
Soran+1 yılBirde abi bişey olmaz diyosun ya face konuşmasından alinir mi ip adresi
- +1 yıl
İP adresin üzerinden lokasyon tespiti yapabilir ama tam adresi ve noktayı tespit edemez... il bakımında tespit oranı zaten kesin ama mahalle cadde sokak ev numarası tespitini kesinleştiremez... Ha bu adam gerçekten de sas / sat sa da belli ki sana ecel teri döktürmek için blöf yapıp korkutuyor... Sas ya da Sat olsa ne yapacak çekip seni vuracak mı... Git karakola şikayette bulun tehdit ediliyorum diye...
Soran+1 yılYani sat sas komandosuyum bulurum seni diyodu konum telefon dinleme başını yakma çocuk oyuncağı benim için demişti
isterse genel kurmaya git dedi birde
Soran+1 yılHani baktım nette özel kuvvet askerleri gerçekten yetkileri var mı şikayet etsem polise sat sas
Soran+1 yıldokunulmaz gibi veya polisten daha mı fazla yetkileri var
Soran+1 yılabi dün sat sas normal insan üzeri seni 7 ceddinin scrsini ortaya koyarlar naptın sen manyak herifler demişti sorunca burdan bir kaç kişi
- +1 yıl
Özel yetki konusunda bir şey diyemem o taraftan arkadaşım ya da tanıdığım yok... Sat komadosu olsa da kendini boyle şeylere bulaştıracağını sanmam sadece gözünü korkutmak için sat komandosuyum deyip duruyor ve kaldı ki sat komandosu olan bir kişi göz göre göre kendini belli etmez bir de o yönden bak... Ve son olarak tlf deki verileri, ne ulşamak o saece ip ile olmaz cihazına bir zararlı yazılım yüklemesi yapılmak zorunda öyle ip yi alım pc sine ya da tlf ye sızımbilgileri alım onlar ancak filmlerde olur... Yok oyle bir dunya ...
Soran+1 yılYani sanıldığı gibi böyle küfürbaz şu bu küfür edip polise gitme ihtimali diye zaten öyle özel bir subay olsa dahi kendini ifşa ettirecek şeyler yapmaz diyosun
- +1 yıl
SAS/SAT tehkilekilidir adamı ezer geçer ama takma kafaya sen adama hakaret ettn mi etmedin mi... etmediyen sıkıntı yok sadece gözünü korkutmaya çalışıyor.. bir şey yapacak olsaydı zaten şiömdiye kadr çoktan yapardı ne yapacaksa... Rahatla al eline bir bitki çayı sakinleş...
Soran+1 yılo küfür edince kızı rahat bırak az gurur şeref mu sende dedim
birde 7 aile karıştırdı ağza alınmayacak küfürler edince lan olum falan dedim
Soran+1 yılşimdiye kadar dediğin 2 saate bile mi yapardı adamı ezer geçer derken hastanelik eder faili meçhul diye kaçar mı bunu mu demek istedin
- +1 yıl
hakaretin yok git polise tehdit mesajı varsa şikayet et... hatta direk dilekçeyle savcılığa suç duyurusunda bulun... zaten ortalık karışık arada onu da götürrüler... bir daha ki seferede tlf ya da kendi networkünden böyle şeyler yapma... git bir cafe ye sahte hesapla yap ya da pc de ya da tlf de kur vpn programını o şekilde yap...
Soran+1 yılYani oda başka cafe Wifisi ile mi yaptı
abi kusura bakma ama
bir daha yapma dedin ya
sat sas böyle adamlar ip adresimi bildiği için bir şey yapar mı?
Soran+1 yıleline yetki var mıdır
Soran+1 yılabi son kez diyorum meşgul ettim affola
bir daha böyle bir şey yapma kendi telefonundan dedin ya
korkutmak mı istemedin bir şey yapar mı sat sas diye ip adresi bilişim bilgisi yetkisi olıtor nu bunlarda
az da olsa bildi diye bir yetki
Soran+1 yıl? tamam abi ip adresi konuda açıklık getirdin bir daha böyle bir şeyi yapma derken için rahat olsun anlamında mı demek istedin
hani öğrenmesi zor öğrense bile bir şey olmaz
için rahay etsin derken cafe tarzı yerlerden hallet demek istedin diğmi- +1 yıl
bilişim yetkisi alacağını sanmıyorum... bu tür şeyleri sana ait cihazlardan yapma... özellikle kendi tlf ve de sana ait network e bağlı cihazlardan sahte bir hesapla cafe tarzı yerlerden ...
En İyi Cevaplar
İnternet & Teknoloji konusunda 991 cevap paylaştı. İp numaran üzerinden pc ne bağlanmaya çalışmak isteyen yabancı pclere izin verme ve gelen mail olursada linke tıklama dikkat et bu yeterli
111 Yorumla
Soran+1 yıltelefondan gönderdim mesajı
Soran+1 yılfacebook uygulaması yüklü messenger hatta ordan gönderdim
Soran+1 yılYani link yollayıp kabul etmessem gizlice falan telefonuma müdahale edemez mi?
Soran+1 yılAnladım da gizli birinden geldiği belli olur diğmi telefonda da mesaj WhatsAppdan falan tıklamam lazım diğmi
Soran+1 yılface mesajları üzerinden kendisi telefonla veya pc ile girse ben sadece telefondan yazsam alabilir mi
Soran+1 yılYani google play de güncelleme program falan bunları yapmakta sıkıntı olmaz diğmi
kendim ip adresini değiştirirsem sorun ortadan kalkar mı?
genelde telefon ve internet adresi ip adresi ikisinide mi değiştirmem daha iyi olur
+1 yılHer ip nonu aldım diyen alsaydı ohoo. Azıcık cesaret.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
- İnternet & Teknoloji konusunda 302 cevap paylaştı.
+1 yılYapabileceği birşey yok sırf havalı diye IP yazıyor ki bu da cehaletini gösteriyor. IP senin internet üzerinde gezinirken ki kimliğin hepsi bu. Normal yaşantıda kimliğin birinin eline geçse ne yapabilir? Hiçbirşey.
26 Yorumla
Soran+1 yılfacebook üzerinden anlayan birisi alabilir mi ip adresini?
- +1 yıl
Hayır, Facebook kullanıcıların bilgilerini kimseyle paylaşmaz. Son derece güvenli sistemleri var hayvan gibi şirket Facebook.
Soran+1 yılbu arada ben sat komando subayım hafife alma beni dedi
Soran+1 yılbu arada ben sat komando subayım hafife alma beni dedi abi
- +1 yıl
İsterse Miralay olsun ne yapacak ya salla boşver.
Soran+1 yılWifi adresi ip si mi babam pc de bişey kabul etse pcde bana ait olan bir şey yok telefona gelen linkler de yabancı birinden geldiği belli olur yani
beni engellemiş ben öğrensem ne yapabilirim
Sen bittin.)))) gitti yani hayatın nefes alma hakkın
05 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani polise gitsem
Soran+1 yılAma cep numaramı yazdım
habire tehdit etti o kızı tehdit etme adsm gibi erkek erkeğe konuşalım delikanlılığa sığmaz dedim numaramı yazdım özelden ara dedim
numaramdan alır mı
Soran+1 yılTeşekkür ederim rahattın nette ip numaranız başkasının eline geçerse tehlikeli olur diye resmi tanınan bir gazete haberi vardı korktum
klavye delikanlısı ya aldırış etme
22 Yorumla
Soran+1 yılsaol kardeşim
ama değer verdiğim birisi eski kız arkadaşım tehdir etti beni dedi işte bir gerekçe vardı hukuken bir şey çıkmaz ama hoş olmayan bir şeydi iştr
bende
Ama cep numaramı yazdım
numaramdan alır mı?
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılkardeş şunu adam gibi bir yazarmısın neler oluyor ne diyor bu adam
036 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılNeden başını yakacam falan diyor
Soran+1 yılAma cep numaramı yazdım
numaramdan alır mı?
Facebooktan beni görmüş eski sevgilimin konuştuğu biz arkadaş kalmıştık işte
sonra bana inanmıyor yorumlarını gördü face de
bende sinirlendim kızı rahat bırak küstü dedi işte dedim
kızdan numaramı istemiş tehdir etmiş işte
Soran+1 yılip numaranı aldım eyvah desende kar etmeyecek sonucuna katlan diyip engelemşş beni
işte habire kıskançlık küfür etmedim o ağza alınmayacak şeyler etti eski sevgilimi tehdir etti rezil ederim seni diye konuşmalarımızı bildiklerimi eski eşine anlatırım abine anlatırım
söyle onun numarasını demiş
bende ona mesaj attım numaram bu diye
başka bir şey yok anlattığım gibi abi
Soran+1 yılbundan dolayı abi her detayı bu mesele bu
Cevap sahibi+1 yılBak Ip numarası internet sağlayıcının sana belirlediği biz dizi rakam onu almak pek birşey ifade etmez Türk Ceza kanunana Anayasaya aykırı kişilik haklarına zarar verici bir durum yazmadıysan yani kanıt teşkil edecek bir durumun yoksa hiçbirşey yapamaz kanunen aksine
Soran+1 yılkendisine tehdit etmedim
ama başkasına küfğr tehdir edersem bundan sonra önceden kız arkadaşıma küfğr ettim diye onun adına hakaret şikayeti eder mi?
telefonumda özel resimlerimi mesajlarımı bulur mu?
Cevap sahibi+1 yılsen ona yazılı resmi kanıt olabilecek küfür hakaret vs yazdın mı
Cevap sahibi+1 yılEğer yazdıysan şikayet edebilir yasal yollardan
Soran+1 yıllan olum falan dedim
gurur şeref yok mu dedim
ama o bana ondan önce ağza alınmayacak küfürler etmişti
ondan önce onunkiniin yanında benimki ne ki
Soran+1 yılYani kendisine ettiysem
edemez çünkü o daha ağır ana avrat 7 aile karıştırdı ben sksln oldum
yani başkasına diyelim ben komşuma hakaret küfür ettim onun adına şikayet eder mi yani sonucuna katlan aldım ip adresi dedi
Soran+1 yılabi son sorum meşgul ettim affola
face üzerinden alabilir mi ip adresi blöf mü acaba
Cevap sahibi+1 yılfaceden alamaz o blöf ama küfür hakaret vs yazdın diye savcılığa verebilir
Cevap sahibi+1 yılsavcılık aracılığla alınır ıp
Soran+1 yılBirde abi dün engel yaptı bu gün dedi
bu gün dediği resim eklemiş ama üniforma türk subayı gibi değil kamuflaj değişik İngiliz falan subayı gşbş
bana ben harp akademisi artı sat sas kurmay subayım hafife alma beni git nereye istersen genel kurmaya git dedi ve git derken ana avrat karıştırdı
Cevap sahibi+1 yılYa asker polis olması birşey değiştirmez kanun herkese aynıdır rahat ol mahkemede deliller konuşur bir olay ortaya atarsan ispatlamak zorundasın lafla peynir gemisi yürümez savcılık dosya açar mahkeme hâkim savcı delile belgeye şahitlere bakar
Soran+1 yılYani sat sas komandosu diye benim ip adresimle bir şey yapma yetkisi ondan da yok demek istedin abi diğmi
Cevap sahibi+1 yılöyle kuru kuruya olmaz o işler TCK nın 130 dan 140 . maddesine kadar oku yanlış hatırlamıyorsam ayrıca anayasa temel hak ve ödevler kısmını oku bilgin olsun ve kanunlarda sen askersin polissin dur sana kıyak geçelim diye birşey yok savcılığa suç duyurusunda bulunur savcılık gereğini yapar hepsi bu
Cevap sahibi+1 yılaranızdaki tek fark enfazla su olur sen anayasa Tck vesaire pek bilmezken onun bilme olasılığı daha yüksektir
Cevap sahibi+1 yılama bu şu demek değildir adalet herkese eşit işler devletimiz bu konuda çok iyi
Cevap sahibi+1 yılyani savcılığa iş intikal edip dosya açıldımı ispatlamak mecburdur
Soran+1 yılYani abi ip numarası konusunda savcılık tarafından alınır diyosun
yani bana hem kurmay hem sat sas subayıyım dedi ya
bilgisayar bilgisi olsa da dahi facebook üzerinden ip adresi alamaz mı isterse miralay olsun?
yani ip adresini bulan da bilgisayar mühendisi polis memurları ama
savcılık izni dışında kimse kafasına göre bilgisayar dahisi olsa bile mi alamıyor demek istedin?
Cevap sahibi+1 yılAynen öyle kimse kafasına göre verilere ulaşamaz bu anayasal suçtur savcılık izni olmadan ki savcı soruşturma açması için delil vs bakar yani polis kapına geldiğinde kafasına göre eve girermi girmez sen ne dersin savcılık arama iznin var mı buda aynı sayılır senin ıp numaranı almaz bu şuça girer sen şimdi bana adan zye hakaret küfür etsen ben kayıtları silmez savcılığa müracaat ederim bu durumda savcılık olayla ilgili soruşturma başlatır ilk ıp tespit edilir ordanda adres ve kişisel bilgiler sonra hooop polis kapını çalar sistem böyle işler yasal olarak ama tabi gayri yasalda ulaşır bazı bilgilere hack olayı buda
Soran+1 yılhack olayı olsa da benim adıma küfürler etse yine hack olayı çıkar
o zaman abi fake hesap açtım sildim ama ekran görüntüsü açtım yine
bu tehdidi var yakıcam başını haberin olsun dedi
bunu göstersem savcıya
sat sas bile olsa cezayı alır
peki diyelim sat sas öıktı kendi birliğinde komutanlarından ceza alır mı? böyle bir suça karıştığı için disiplin cezası gibi
Cevap sahibi+1 yılhack olayı çıkması biraz karışık o işler biraz sıkıntılı bulaşma derim hesap fake olsada senin ıp ile tutarsa sana kalır mesele bu tip durumlarda çıkış ıp dir
Soran+1 yılYani adam hack yoluyla ip adresimi aldı ve suç işledi mesele bana kalır yani bunu mu demek istedin abi
Soran+1 yılPardon faceden alamaz dedin de cep telefonumu yazdım kızla uğraşma beni ara erkek erkeğe konuşalım dedim
facebookdan alması zor mu abi imkansız mı hacker bile olsa facebook yönetimi sağlam site flan ya imkansız kı abi 7 dk sonra yazmış aldım ip adresini diye ayrıca
Soran+1 yılve abi istersen sana numaramı versem bunun askerlik resmini aldım montaj gibi geldi
Soran+1 yılistek gönderdim abi istersen adamın resmini gönderirim WhatsAppdan sende bir bakar mısın bana uzaktan bakınca montaj gibi geliyor
Cevap sahibi+1 yılface den alması işi biraz tuhaf hack yoluyla olursa olur normal şekilde face üzerinden olanaksız kaldı ki alsada sen olmadığını ispatlarsın zaten bu kadar takma bence
Soran+1 yılkarışık dedin mesele sana kalır dedin de
diyelim abi sanal alem burası da şu saatlerde adıma küfğr edilmiş ama polise bakın aynı saate WhatsAppda arkadaşımla konuştum alın bakın demek gibi mi ispata girer mi bu?
tutki ip adresi elinde ve bir bok yese bile?
Soran+1 yılabi seni takip ettim istersen sana göstereyim adamı belki gülşp geçersin merak ettim acaba ben mi hafife aldım ilk başta diye beni takip edersen mesajda numaramı atarım
abi öok özür dilerim biraz yılışık bir rica oldu ama
Cevap sahibi+1 yılsana şöyle örnek vereyim farzı misal ben senin ıp hackledim buradan fake hesapla işler yaptım sonra tüydüm sen soruşturma geçirirsin ve ispatlarsın sadece biraz canın sıkılır okadar yani
Soran+1 yılİşte şu şu saatlerde bu iller yaptı
saat 22;00 ben 22.00 arkadaşımla muhabbet esnasındayım WhatsAppda der gibi demi abi
baktım bir sürü 4000 5000 kişi olanlar resmini beğenmiş askerlik resmini
Cevap sahibi+1 yılaynen digital ortamda herşey kayıtlıdır
Soran+1 yılabi çok sağol Allah razı olsun senden
Cevap sahibi+1 yılBirşey değil Allah hepimizden razı olsun
+1 yılblof yapiyor
11 Yorumla
Soran+1 yılabi eski kız arkadaşımla samimi yorumlaşmayı öğrendi öyle muhatap oldum küfürbaz birisi fake sat sas aynı yazmış üniforma montaj görsen anlarsın
hadi diyelim hacker
sadece face üzerinden
Gizli Üye(30-35)+1 yılNereye alıyor ya
Ne korkaksınız ya10 Yorumla
+1 yılSadece boş havlamadır...
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem