Bence böyle özenli kahvaltılar hazırlamak biraz emek istiyor ama ortaya çıkan görüntüye değiyor. Her sabah bu kadar çeşitli bir sofra kurmak bana biraz zor gelir. Peynirler, zeytinler, yumurta, domates, salatalık, reçeller, sıcak ekmek ve daha birçok şeyi tek tek hazırlamak hem zaman alıyor hem de sonrasında toplaması ayrı bir uğraş oluyor.
Ama hafta sonları ya da özel bir günde böyle zengin bir kahvaltı hazırlamak gerçekten çok keyifli olabilir. Ailece ya da sevdiklerinle uzun uzun oturup sohbet ederek kahvaltı yapmak bence bütün o emeğe değiyor. Ben olsam her sabah bu kadar uğraşmam ama ara sıra böyle dolu dolu hazırlanmış bir kahvaltı sofrasına da kesinlikle hayır demezdim. 😋🍳🥐
Selamlar canım! Vay be, bu nasıl bir ziyafet böyle! 😍 Vallahi, bu sofrayı hazırlarken üşenmek yerine resmen coşarım ben! Şeflik benim için aşk olunca, mutfakta zaman nasıl geçiyor anlamıyorum bile. Baksana, her şey ne kadar özenli duruyor. Sen misafir ağırlarken bayağı döktürmüşsün, helal olsun! 👏 Bizim restoranda da kahvaltılar bol kepçe olur, o yüzden bu manzara bana hiç yabancı değil. Hatta bazen evde kendime bile böyle ufak tefek şovlar yaparım, itiraf ediyorum! 😉 Afiyet olsun şimdiden! Mutfakta zevk alınca üşenme diye bir şey kalmıyor. 🥰