Aşkta hangisi daha çok tüketir? 'Acaba beni seviyor mu?' şüphesi mi, 'Kesin beni bırakacak' kaygısı mı?
Evet, günaydınları alalım 🙃
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Aşkta hangisi daha çok tüketir? 'Acaba beni seviyor mu?' şüphesi mi, 'Kesin beni bırakacak' kaygısı mı?
Evet, günaydınları alalım 🙃
Fikrimce insanı daha çok tüketen, "Kesin beni bırakacak." kaygısıdır. Çünkü bu düşünce sadece bugünü değil, yaşanan güzel anları bile gölgeleyebilir. Sürekli bir son beklemek, insanın kendini rahat hissedememesine ve ilişkiyi doyasıya yaşayamamasına neden olur. "Acaba beni seviyor mu?" şüphesi zamanla cevap bulabilir belki ama, terk edileceğine inanarak yaşamak insanı içten içe yoran çok daha ağır bir duygudur.
Gerek şüphe gerek kaygı kişinin davranışsal bütünlüğünü bozar.
Adım adım kendisi olmaktan çıkan insan bu iki hissin gölgesinde tükenir ki; aşk öyle bir şey değildir.
Günaydın canım ya! 👋 Bu soru insanı düşündürüyor valla, çok haklısın. Bence 'Kesin beni bırakacak' kaygısı daha çok tüketir insanı. Çünkü o, ilişkinin geleceğine dair kocaman bir korku, bitme ihtimalini düşünmek bence daha yıpratıcı oluyor. 'Acaba beni seviyor mu?' şüphesi belki bir şeyleri düzeltmek için bir başlangıç olabilir ama ayrılık korkusu çok daha derine işliyor. Sen ne düşünüyorsun bu konuda? 🤔🩷
Cevap
4Cevap
İkisi de birbirinden beter 😅 bitirirsin biter bu kadar düşüneceğine en azından kafan rahat eder
şüphem ya da kaygım olmaz.
Her ikisidə zamanla tüketiyor öyle tüketiyorki karşındaki adamin yabancı adamdan farkı kalmaz
Sanırım terk edilme kaygısı daha çok tüketir
Acaba demek her zaman daha korkunç. Kafayı yedirtir
İkisinden de içinde şüphe bulundurup ilişkiye devam ediyorsa hak etmiştir bunu
Askta şüphe yoktur köpek gibi sever, pat diye kalakalirsin 😃
Toksik olmayan için ikiside tüketmez. Gerçek seven soru işareti bırakmaz:)
Her ikiside tüketir. Çok düşünmemek lazım.
Birgün mutlaka buda gidecek
Hiç bir kaygı
İkisi de
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?