Mesele yazılım yapmak değil o yazılımını dünyaya pazarlamak ancak o zaman kendi halkımız kullanır sizce?

mesela twitter niye kullanılıyo daha iyisini biz yapamaz mıyız?

yaparız

instagram?

yaparız.

1. Güven vermez (malum tutuklamalar vs)

2. Dünyaya açık değil.

Hadi güveni boşverdik twitter girdiğimde dünyayla iletişime geçtiğimi hissedebiliyorum çünkü milyarlarca kullanıcısı var

ama kendi yapımımızda hamit abi benim düşüncemi görse nolcak görmese nolcak mk

Güncellemeler
5 ay
ABD'yi uluslarası bir şirket gibi düşünün arkadaşlar Türkiyyei de öyle düşünün.
Türkiye küçük bir şirket ve halk olarak en popüler büyük şirketin ürününe yöneliyoruz.

İnsan bencil aç gözlü kendisini düşünen bi canlıdır kızmayın hepimiz öyleyiz 3-5 gün yerli milli deriz demesine de gerçekçi olalım çokta umrumuzda değil yani benim günümü şenlendirecek bana güzel hisler yaşatıcak şey neyse ona yönelirim herkes için böyle bu. ABD milli duygulara değil insanın bencil yapısına oynar ondan kazanıyo
Güncellemeler
5 ay
sabah aksam kola fanta da döksen abd ürünlerine karsıyız diye boykotta yapsan sonuç değişmez sadece yaşayacağımız hazdan oluyoruz.

abd gibi devlerle mücadele etmenin tek yolu var oda kalite ve yaratıcılık.

Senin insanın zaten yapılmısa tek başına mücadele edemez devletin gücüde yetmez abd bu izin vermez, ama farklı alanlarda daha yaratıcı ve etkin olabilir buda eğtiimden geçer, eğitimli insanıın ülkleden tüymemesi için yönetim tüyüyosa yönetim değiş acilen.
Mesele yazılım yapmak değil o yazılımını dünyaya pazarlamak ancak o zaman kendi halkımız kullanır sizce?