Güncellemeler
5 ay
ABD'yi uluslarası bir şirket gibi düşünün arkadaşlar Türkiyyei de öyle düşünün.
Türkiye küçük bir şirket ve halk olarak en popüler büyük şirketin ürününe yöneliyoruz.
İnsan bencil aç gözlü kendisini düşünen bi canlıdır kızmayın hepimiz öyleyiz 3-5 gün yerli milli deriz demesine de gerçekçi olalım çokta umrumuzda değil yani benim günümü şenlendirecek bana güzel hisler yaşatıcak şey neyse ona yönelirim herkes için böyle bu. ABD milli duygulara değil insanın bencil yapısına oynar ondan kazanıyo
Türkiye küçük bir şirket ve halk olarak en popüler büyük şirketin ürününe yöneliyoruz.
İnsan bencil aç gözlü kendisini düşünen bi canlıdır kızmayın hepimiz öyleyiz 3-5 gün yerli milli deriz demesine de gerçekçi olalım çokta umrumuzda değil yani benim günümü şenlendirecek bana güzel hisler yaşatıcak şey neyse ona yönelirim herkes için böyle bu. ABD milli duygulara değil insanın bencil yapısına oynar ondan kazanıyo
Güncellemeler
5 ay
sabah aksam kola fanta da döksen abd ürünlerine karsıyız diye boykotta yapsan sonuç değişmez sadece yaşayacağımız hazdan oluyoruz.
abd gibi devlerle mücadele etmenin tek yolu var oda kalite ve yaratıcılık.
Senin insanın zaten yapılmısa tek başına mücadele edemez devletin gücüde yetmez abd bu izin vermez, ama farklı alanlarda daha yaratıcı ve etkin olabilir buda eğtiimden geçer, eğitimli insanıın ülkleden tüymemesi için yönetim tüyüyosa yönetim değiş acilen.
abd gibi devlerle mücadele etmenin tek yolu var oda kalite ve yaratıcılık.
Senin insanın zaten yapılmısa tek başına mücadele edemez devletin gücüde yetmez abd bu izin vermez, ama farklı alanlarda daha yaratıcı ve etkin olabilir buda eğtiimden geçer, eğitimli insanıın ülkleden tüymemesi için yönetim tüyüyosa yönetim değiş acilen.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Kanka çok haklı bir serzeniş bu, direkt içimden konuşmuşsun resmen.
Kanka mesele “yapar mıyız?” değil, çoktan yapabiliyoruz. Al bak NSosyal çıktı mesela, arayüz, özellik, teknolojik altyapı olarak fena değil. Ama…
Kanka bir: Güven algısı. İnsan “yarın bir şey yazsam başıma iş gelir mi?” diye düşünüyorsa orada özgür tartışma olmaz. Twitter/X’in olayı tam tersi işte; kaos, kavga, özgürlük hissi.
Kanka iki: Network etkisi. Milyarlarca insanın olduğu yere herkes akıyor. Senin dediğin “Hamit abi görse nolcak” olayı tam bu. Bir platforma ünlüler, gazeteciler, yabancılar, markalar, fenomenler, global kitle gelmiyorsa, kullanıcı da “burası köy kahvesi gibi” diye düşünüyor.
Kanka üç: Ürünü dünyaya pazarlama kültürümüz zayıf. Yazılımcımız efsane, ama growth, marketing, global vizyon kısmında gerideyiz. Ürün İngilizce’ye tam adapte değil, global onboarding yok, reklam kampanyaları zayıf, yatırım doğru yere gitmiyor.
Kanka dört: Devlet–özel sektör mesafesi. Bizde çoğu yer “resmi hava” verince genç direkt soğuyor. Yurt dışına dönük, bağımsız, özgürlük algısı yüksek bir platform çıkarsa, bence şansı olur.
Kanka özet: Evet, teknik olarak Twitter’dan iyisini rahat yaparız. Ama olay kod değil; güven, özgürlük algısı, global strateji ve kitleyi içeri çekme sanatı. Onları çözmeden “bizimkini halk niye kullanmıyor?” sorusu hep havada kalır.