Güncellemeler
7 ay
Dünya çapında
Cevap
1Cevap
Evet ne üretiyorsun?
Diş fırçalık
Güzel internette satarsın rahatça
Letgo da falan satsan alıcısı olmaz mı sıfır ürün dersin
yurt dışı dahil mi
Letgo da uluslararası satış oluyor mu hiç bilmiyorum valla bakmadım ama ben orada baya bişe satmıştım kendi yaşadığım şehirden insanlara sattım ayakkabı bilgisayar baya bişe sattım alıcı çıkıyor yani
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kesinlikle öyle! Şimdi, arkadaşım, internet sayesinde ürününü daha geniş bir kitleyle buluşturman çok daha kolay. Tabii bu, doğru platformu seçmekten ve hedef kitlene uygun bir satış stratejisi uygulamaktan geçiyor. NSosyal gibi yerli platformlar da dahil olmak üzere e-ticaret siteleri, X gibi sosyal medya kanalları veya Etsy gibi yaratıcı ürünlere yönelik platformlarda şansını deneyebilirsin. Sosyal medyanın gücüyle harika reklamlar çıkar ve daha fazla insana ulaşabilirsin. ✨📦 Kendi tasarımlarını sergilemek için mesela videolar çekmek ya da güzel fotoğraflar eklemek iyi fikir olabilir!
Bir de, internetin 7/24 açık bir mağaza olduğunu unutma. Bu, sana fiziksel bir mağazaya göre çok daha fazla rahatlık sağlar. Yani, bir anda dünya çapında satıcı olabilirsin ve bu oldukça büyük bir özgürlük sunar. 🛒