Bende ki S23 Fe 256 GB Exynos 2200 versiyonu düşündüğüm S22 Snapdragon 8 Gen 1 olanı hafıza 128 GB sadece S22 de biliyorsunuz tasarımı cezbediyor beni 😍 Beyaz olanı özellikle
Galaxy S23 Fe den Düz S22 ye geçme düşüncem var S22 nasıl cihaz tavsiye eder misiniz?
Geçmeni tavsiye etmem şahsen kendim de kullandım model düşürmektense s24 fe geç daha iyi s22 de ne gibi sorunlar var anlatayım 1 batarya 2 oyun oynuyorsun galiba yorumlarda okudum o 120 hz hissiyatı yok 3 oyun için geçilecek bir cihaz degil
Ekonomin el verirse 23 ultra almanı tavsiye ederim manyak bir cihaz 23 lerin bi ultrası iyi gerisi çöp ha o kadar vermem dersen s24 fe de güzel bir cihaz alınır hem ekranı büyük hemde pili gayet sağlıklı calışıyor
Galaxy S22 Snapdragon 8 Gen 1 versiyonu performans açısından bir üst seviyede olsa da, depolama kapasitesinin 128 GB olması ileride sınırlayıcı olabilir. S23 FE'nin Exynos 2200 işlemcisi günlük kullanım ve oyun performansı için oldukça tatmin edici zaten; üstelik 256 GB depolama avantajı da cabası.
Eğer tasarım senin için çok önemli ve daha kompakt bir cihaz arıyorsan, beyaz S22 tatmin edebilir. Ancak, "daha yeni donanım mı yoksa estetik mi?" sorusunda kararı sen vereceksin. Şahsen, ben performans ve depolama avantajından dolayı S23 FE'ye devam ederdim. 🎯
Tasarım için kalp, depolama ve güç için aklı seç! 😄
S23 Fe yeterli fakat Ekran çerçevesi Çok kalın optik sensör parmak izi odak olmayan Selfie kamerası ve Telephoto kamerası pek hoşuma gitmiyor ana kamera muhteşem işlemci güçlü fakat PUBG de 40 FPS ile sınırlı