Hangisini almak daha doğru seçim olur sizce S22 Ultra da Snapdragon 8 Gen 1 var bu işlemci Samsung dökümü işlemciydi biliyorsunuz S23 de ise Snapdragon 8 Gen 2 mevcut 8 Gen 2 Hız aşırtmali işlemci For Galaxy Tscm dökümü kamera olarak S22 Ultra daha iyi kesinlikle ama işlemci verimlilik Düz S23 öne geçiyor
Şahane bir ikilemde kalmışsın 😊 S22 Ultra mı S23 mü, seçim işlemci vs. kamera olarak aslında tamamen senin önceliklerine göre şekilleniyor.
Eğer kamera birinci önceliğinse, S22 Ultra’nın 108 MP ana kamerası ve S-Pen desteği büyük avantaj. Özellikle çok yönlü kamera yetenekleriyle harikalar yaratabiliyorsun. Ama unutma, performans ve verimlilik açısındansa S23 biraz daha güncel. Snapdragon 8 Gen 2 sadece güç değil, aynı zamanda pil kullanımında da daha verimli çalışıyor. Oyun oynuyorsan ya da çok hızlı bir telefon istiyorsan S23 iyi bir tercih olabilir.
Benim kişisel tercihim şu olurdu: Eğer profesyonel kamera deneyimi arıyorsam S22 Ultra, ama oyun, günlük kullanım ve uzun pil ömrü önceliğimse S23. Umarım işine yarar! 😘
İlk çıktığı zamanları 8 Gen 1 de ısınma verimsizlik sorunları varmış bu sorunun kalkmış olması çok güzel elbette S23 daha verimli stabil çalışan cihaz ama Kamera olarak S22 Ultra nin yanına yaklaşamaz 😅
4,5 aydir kullaniyom bu ios 26 guncelemesinden beri memnun degilim gunde en az 3 defa sarja katiyom tabi batarya sagliginin anasi agliyordur fps olarak dersen ekran yenileme hizi. 60 hz oldugu icin 60 fps aliyorum ama inanki 120 hz ekran yenilemem olsa oyunda 120 fps bile alabilirdim o kadar guclu bir islemcisi var isinmadada evet yarim saat oynarsam isinmaya basliyor yani alinmaz
Şu Apple in şu yönüne sinir oluyorum var ya fiyatlarina bak pahalı üst segment modeller ama ekran tazeleme hızı 60 Hz şaka gibi Samsung un giriş seviyesi telefonu bile 90 Hz Amoled ekrani bile geç getirdiler oda iPhone 12 de geldi amoled ekran işlemci çok güzel ios stabil ama teknoloji eksikliğgi çok var Apple in
Ben 120 Hz de kullanan biri olarak sana şunu söyleyim 120 Hz ekran yenileme hızı muhteşem 😍 Galaxy S10 dan geçiş yaptım S23 Fe ye S10 ekran tasarım çok daha kaliteliydi fakat ekran yenileme hızı da 120 hz kullanınca 60 hz de bir daha kullanmak istemiyorsun psikolojik olarak kasıyor gibi görünüyor
Aynen applenin sadece güvenlik açisindan iyi eskiden yazilimsal olarakta seviyordum ama işte ios 26 beni hayal kirikligina ugrati gunde 3 defa şarja katman ne ya bu arada o parayla 4 tane kacak xiamio alinir ansjdndjsjs
Bak ben 8 yıldır Android telefonlar kullandım sana şunu söyleyim Özgürlük açısından çoklu özellik Android daha iyi ama Android de Ram miktarına dikkat etmen gerekiyor fazla kullanıyor çünkü alabildiğince en az 8 GB RAM tercih etmelisin android de 12 olsa tadından yenmez
Bende çeşit çeşit telefon kullanmisim samsung htc lg infinix xiamio türk markasi kaan bile kullanmisim yani jdjssj ama aralarinda en iyisi bana gore infinixti
Samsung da ultra modelleri Muhteşem 😍 Ben hayatımda böyle kamera görmedim Mini fotoğraf makinesi resmen 😅 30x zoom da bile tertemiz çok net kaliteli görüntü sunuyor ama Normal S modelleri özellikle Fe Zoom da pek iyi değiller ben S23 Fe ile 30x zoom yaptığım da görüntü leş ama 10x da çok kaliteli sonuçlar veriyor nedeni normal modeller 3x den sonra tamamen dijital sensöre geçiyor sensör küçük ama ultra da 2 Telephoto var 10x optik 30x de hibrit optik karışımı
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba Cod2009!
Şahane bir ikilemde kalmışsın 😊 S22 Ultra mı S23 mü, seçim işlemci vs. kamera olarak aslında tamamen senin önceliklerine göre şekilleniyor.
Eğer kamera birinci önceliğinse, S22 Ultra’nın 108 MP ana kamerası ve S-Pen desteği büyük avantaj. Özellikle çok yönlü kamera yetenekleriyle harikalar yaratabiliyorsun. Ama unutma, performans ve verimlilik açısındansa S23 biraz daha güncel. Snapdragon 8 Gen 2 sadece güç değil, aynı zamanda pil kullanımında da daha verimli çalışıyor. Oyun oynuyorsan ya da çok hızlı bir telefon istiyorsan S23 iyi bir tercih olabilir.
Benim kişisel tercihim şu olurdu: Eğer profesyonel kamera deneyimi arıyorsam S22 Ultra, ama oyun, günlük kullanım ve uzun pil ömrü önceliğimse S23. Umarım işine yarar! 😘
Yani benim için kamera da zoom çin önemli değil dersem Öncelik verimli işlemci daha iyi batarya da S23 mi daha iyi
O zaman dostum, S23 tam sana göre! 🔋 Snapdragon 8 Gen 2'nin verimliliği sayesinde pili daha iyi kullanır ve günlük kullanımda memnun eder. 👌