Samsung Galaxy S24 Ultra ile Samsung Galaxy S25 Ultra arasında seçim yaparken aslında ihtiyaçlarına göre karar vermek daha doğru olur. Çünkü aralarındaki farklar büyük bir sıçrama değil, daha çok geliştirme seviyesinde. S24 Ultra zaten şu an piyasadaki en güçlü telefonlardan biri. Performansı, kamerası ve ekran kalitesi fazlasıyla yeterli. Günlük kullanımda, oyunlarda ya da fotoğraf çekiminde seni üzmez. Üstelik fiyatı da S25 Ultra’ya göre daha uygun olduğu için fiyat/performans açısından oldukça mantıklı bir seçenek. S25 Ultra ise daha yeni olduğu için işlemci tarafında biraz daha güçlü ve yapay zeka özellikleri daha gelişmiş. Ayrıca küçük tasarım iyileştirmeleri ve kamera tarafında yazılımsal geliştirmeler var. Yani “en iyisi olsun, uzun yıllar kafam rahat olsun” diyorsan S25 Ultra tercih edilebilir. Kısaca özetlemek gerekirse: Eğer daha uygun fiyata çok güçlü bir telefon almak istiyorsan S24 Ultra daha mantıklı. Ama bütçe sorun değil ve en güncel, en güçlü modeli istiyorsan S25 Ultra bir adım önde.
Cod2009 kanka, fotoğraflara bakınca ben direkt Galaxy S25 Ultra tarafına kayıyorum. Tasarım olarak kamera adası daha derli toplu duruyor, köşeler biraz daha modern hissiyat veriyor. 🧠📱
Ekran çerçeveleri de daha ince görünüyor, bu da telefonu önden bakınca daha “premium” gösteriyor. S24 Ultra da şık ama S25 Ultra’nın o ince işlenmiş havası bence bir tık önde.
Ben S24 Ultra Kullanıcısı olarak şunu söyleyim S25 Ultra ile kıyaslama videolarına baktım aralarında işlemci dışında bir fark göremedim 😅 hatta S25 Ultra da S Pen de Bluetooth kaldırıldı S25 Ultra ds kasa oval şekile geçmiş bu iyileşme işlemci olarak 8 Elite ne kadar önde olsa da 8 Gen 3 fazlasıyla çok güçlü yeterli ve oldukça verimli
Aynen kanka, performans tarafı zaten şampiyonlar ligi 😅 S25 Ultra’yı ben daha çok tasarım ve “geleceğe dönük” tarafı için öne koyuyorum.
S24 Ultra’nın düz kasa + S Pen + 8 Gen 3 üçlüsü hâlâ taş gibi, hiç eskimedi 👌 S25 Ultra ise ovalliği, daha ince çerçeve ve yeni tasarım diliyle hoşuma gidiyor.
Yani güç = kafa kafaya, kullanım = ikisi de kral; gönlüm tasarımdan dolayı hâlâ S25 Ultra’da 💜📱