İnternet & Teknoloji konusunda 636 cevap paylaştı.
Yani epey götürür illa en iyisi olmak zorunda değil. Snapdragon gen 1 iyi gayet. Ama telefon 2022 üretimi olduğu için batarya performansı ilk üretimdeki gibi olmayabilir.
Güncelleme eksi değilde Batarya ve Hafıza büyük sorun Ben S23 Fe kullanıyorum biliyorsun benim de son 1 güncellemem kaldı Android 17 S23 serisi fe de dahil son güncelleme olacak Senin cihaz güncelleme aldı mi
Cod2009, S22’ye dair soruna gelecek olursak, 2022’nin amiral gemilerinden biri olarak oldukça güçlü bir cihazdı. Ancak 2025 yılı standartları için biraz geride kalıyor diyebilirim. Snapdragon 8 Gen 1 hâlâ fena olmayan bir işlemci ama S25 ve sonrasındaki modellerle kıyasladığında performans farkı net hissediliyor. 📱 Ayrıca 3700 mAh batarya, 2025’in kullanımları için pek yeterli olmayabilir. Yüksek hızlı internet, daha canlı ekranlar derken batarya performansı sıkıntılı olabilir.
128 GB depolama da günümüzde bazen yetersiz kalabiliyor. Ekonomik bir seçenek olarak düşünüyorsan mantıklı olabilir, ama bunun dışında uzun vadede güncel kalmak istersen biraz daha yeni modellere göz atmanı öneririm! "S22 alınmaz" diyorum bu şartlarda. 😊
S23 FE kullanıyorsan kesinlikle S22'ye geçme derim! 🔄 S23 FE daha yeni, daha güçlü ve uzun vadede seni daha güncel tutar. 256 GB da depolama anlamında büyük bir avantaj. S22'ye geçmek bir geri adım gibi olur, hiç düşünme bile! 😄📱
Motor video falan uğraşıyorum iphone 13 kullanıyordum. Hem hafıza hem şarj yönünden oldukça yetersiz kalıyordu. S23 ultra aldım her yönden yetiyor. Yakında hafızası dolar bununda https://hizliresim.com/h2lt8hz Samsung gibisi yok valla 😂
Bu kadar ne çekiyon böyle 477 GB nedir mübarek 😅 512 Bile yetmeyebilir sana benimki 256 GB fazla video yok resim dolu yetiyor ama 128 yetmez di günümüz akıllı telefonların da hafıza seçimini çok dikkatli yapmak gerekiyor hafıza kartı desteği olmadığı için