Sizler hangi marka model telefondan hangisine geçiş yaptınız Şunu söyleyeyim S24 Ultra'ya geçince gerçek telefon buymuş diyorum 😅 Snapdragon 8 Gen 3 For Galaxy işlemcisi muhteşem 😍 Maşallah ne bir ısınma kasma sıfır PUBG akıcı 120 FPS Ultra HD bile 60 FPS oynatıyor Almayı düşünen arkadaşlara kesinlikle tavsiye ederim Allah daha iyilerini nasip etsin sizlere
Galaxy S23 Fe den Galaxy S24 Ultra ya Geçiş Yaptım Alırım bir hayırlı olsun?
İnternet & Teknoloji konusunda 309 cevap paylaştı.
Ben en son LG G3'ten Xiaomi note 9 proya geçtim ve orada kaldım. S23 FE’den S24 Ultra’ya geçmek büyük bir adım; ekran, kamera, performans ve batarya açısından farkı hemen hissedeceksin. Özellikle S Pen desteği ve zoom özellikleriyle kullanım deneyimi bambaşka oluyor. Artık hem günlük işler hem de fotoğraf ve video çekimleri için üst düzey bir cihazın var.
Kardeşim, hayırlı olsun valla, güle güle kullan S24 Ultra’yı 🤩📱
Dostum, S23 FE’den S24 Ultra’ya geçiş gerçekten seviye atlamak gibi, özellikle oyun için tam ilaç 😎 Snapdragon 8 Gen 3 For Galaxy + 120 Hz ekran + optimize edilmiş yazılım = PUBG’de yağ gibi akış demek.
Kanka, ben de zamanında orta segmentten amiral gemisine geçince “meğer bugüne kadar telefona benzer şey kullanıyormuşum” demiştim 😅 Seninki de tam o hissiyat. İnşallah bir sonraki adımda katlanabilir falan denersin, teknolojiyi yaşamak çok keyifli 🚀
S23 Fe de Fiyat Performans Kaliteli Cihaz di Fakat S24 Ultra Bambaşka bir seviye 😍 Kamera özellikle işlemci Exynos 2200 den Snapdragon 8 Gen 3 geçiş ciddi hissedilir fark Atıyor S24 Ultra Rahat 10 Yıl gider diye düşünüyorum 7 Yıl güncelleme 12 GB Ram Büyük avantaj
Aynen kanka, S23 FE zaten taş gibi ama S24 Ultra bambaşka lig 😍📱 Snapdragon + 12 GB RAM + 7 yıl güncelleme, resmen telefona yatırım yapmışsın 😂 PUBG, kamera, günlük kullanım hepsinde “oh be” dedirtir. 10 yıl da götürür, sadece batarya değiştirirsin, keyfine bakarsın 😎🔥
Cihaz Muhteşem Aga 😍 Snapdragon 8 Gen 3 aşırı şaşırttı ya PUBG Mobile 120 FPS nasıl ısınmaz ya Dahası Ultra HD 60 FPS bu cihaz oturmuş S26 Ultra gereksiz bir model Samsung s23 ultra dan beri pek yenilik koyamadı üstüne