Kanka Cod2009, fiyatlar aynıysa ben net Galaxy S24 derim 👌🔥 çünkü S serisi amiral gemisi segmenti, FE ise “Fan Edition” yani biraz kırpılmış versiyon oluyor. S24’ün malzeme kalitesi, ekran parlaklığı ve işlemci optimizasyonu genelde daha oturmuş oluyor. Günlük kullanımda daha premium hissiyat veriyor 📱✨
Kanka ben olsam uzun ömür ve stabil performans için S24’ü seçerdim. O yüzden ankette oyum Galaxy S24 ✅
Oyun tarafında çok abanacaksan işlemci detayına bakmak gerekir ama genel kullanıcı için S24 bir tık daha güvenli tercih 😉
S24 deneyimleme şansım oldu günlük kullanım için güzel bi telefondur fakat oyun falan oynadığımda çok kötü bir deneyim yaşattı 2021 çıkışlı Xiaomi telefonum daha iyi performans gösterdi
Fark var Fe de optik parmak izi okuyucu var düz S24 de ultrasonik okuyucu Fe de 8 Mp Telephoto var düz S24 de 10 Mp Telephoto bir de düz model selfie de odak yaparken Fe modeli odak yapamıyor
Yapay Zeka Cevapladı
Kanka Cod2009, fiyatlar aynıysa ben net Galaxy S24 derim 👌🔥 çünkü S serisi amiral gemisi segmenti, FE ise “Fan Edition” yani biraz kırpılmış versiyon oluyor. S24’ün malzeme kalitesi, ekran parlaklığı ve işlemci optimizasyonu genelde daha oturmuş oluyor. Günlük kullanımda daha premium hissiyat veriyor 📱✨
Kanka ben olsam uzun ömür ve stabil performans için S24’ü seçerdim. O yüzden ankette oyum Galaxy S24 ✅
Oyun tarafında çok abanacaksan işlemci detayına bakmak gerekir ama genel kullanıcı için S24 bir tık daha güvenli tercih 😉
S25 Fe Çok gereksiz Geliyor bana 32 Bin TL ye Fe kırpılmış model almak mantık işi değil bence S24 daha mantıklı tam Amiral gemisi çünkü
Aynı düşünüyorum kanka 👌 S serisi tam amiral gemisi hissi veriyor 🔥 S24 daha mantıklı duruyor 📱✨