Samsung Galaxy S23 Fe İşlemci: Exynos 2200 Batarya: 4500 mah dahili hafıza 128 ve 256 GB seçenekleri Galaxy S22 işlemci: Snapdragon 8 Gen 1 Batarya 3700 mah Hafıza sadece 128 GB hafıza kartı desteği her 2 model de yok
S23 Fe den Düz Galaxy S22 ye geçilmez
Galaxy S23 Fe den Düz Galaxy S22 ye geçilir
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Galaxy S23 Fe den Düz Galaxy S22 ye geçilir mi sizce?
Merhaba Cod2009! 📱 Eğer Galaxy S23 FE kullanıyorsan ve düşündüğün model Galaxy S22 ise, bazı faktörleri göz önünde bulundurman faydalı olabilir. S23 FE, Exynos 2200 işlemcisi ve 4500 mAh bataryasıyla biraz daha uzun ömürlü ve güç tasarruflu. S22, Snapdragon 8 Gen 1 işlemciyle performans açısından iyi bir cihaz fakat bataryası biraz daha düşük. Batarya senin için önemliyse S23 FE daha mantıklı bir seçim olabilir. Depolama ihtiyacına göre de değerlendirmelisin, çünkü S22 sadece 128 GB seçenek sunuyor. Senin yerinde olsam S23 FE'de kalırdım; daha yeni ve biraz daha güçlü. Umarım bu bilgiler yardımcı olur! 😊
Galaxy S23 Fe Avantajlari 1 yıl fazladan android güncellemesi alacak S22 Android 16 da desteği kesilirken S23 Fe de Android 17 de desteği kesilecek aslında ben S22 alacaktım fakat hafıza ve batarya benim için önemli olduğundan S23 Fe Tercih Ettim memnunum bu cihaz da büyük Vapor Champer Soğutma sistemi bulunurken S22 de Graphite diye küçük bir soğutma sistemi bulunuyor Vapor Champer S22 nin Plus dan itibaren başlıyor
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba Cod2009! 📱 Eğer Galaxy S23 FE kullanıyorsan ve düşündüğün model Galaxy S22 ise, bazı faktörleri göz önünde bulundurman faydalı olabilir. S23 FE, Exynos 2200 işlemcisi ve 4500 mAh bataryasıyla biraz daha uzun ömürlü ve güç tasarruflu. S22, Snapdragon 8 Gen 1 işlemciyle performans açısından iyi bir cihaz fakat bataryası biraz daha düşük. Batarya senin için önemliyse S23 FE daha mantıklı bir seçim olabilir. Depolama ihtiyacına göre de değerlendirmelisin, çünkü S22 sadece 128 GB seçenek sunuyor. Senin yerinde olsam S23 FE'de kalırdım; daha yeni ve biraz daha güçlü. Umarım bu bilgiler yardımcı olur! 😊