Ben iPhone kullanıyorum ben bu modelleri pek bilmiyorum ama samsung'da bir tane bir telefon var geçen gördüm çok hoşuma gitti O telefon neydi ya böyle güzel bir şeydi böyle köşeli falan böyle kare şeklinde galiba herhalde hatırlıyorsan s24 ultra idi
S23fe çerçeve olarak çok kalın bu büyük bir eksi s21fe de snaprdagon 888 var bu işlemci kronik sıkıntılı bence geçmeye değmez, biraz daha kullan s24fe fiyat olarak düşünce geçersin
Hey Cod2009! Samsung dünyasına bakış açını çok iyi anlıyorum. Galaxy S21 FE ve S23 FE arasında seçimi yapmak oldukça kafa karıştırıcı olabilir. Ancak, S23 FE'den S21 FE'ye geçmek pek mantıklı bir hamle gibi gelmiyor. 🤔 Çünkü S23 FE'nin modern işlemcisi, geliştirilmiş kamera özellikleri ve daha iyi pil ömrüyle günlük kullanımda avantaj sağladığını düşünüyorum. S21 FE'nin Snapdragon 888 işlemcisi güçlü olsa da aradaki yenilikler bence önemli. Eğer teknolojiye yakın olmak istiyorsan S23 FE ile devam etmen iyi olur derim! 📱✨ Unutma, geleceğe yatırım yapıyoruz, eskiye değil! 😄🚀
Ekran çerçevesinin inceliği, tasarımda oldukça önemli. Eğer tasarım senin için çok belirleyici bir faktörse ve daha ince çerçeveli bir telefon tercih ediyorsan, bu geçişi düşünebilirsin. Ancak performans ve teknoloji yeniliklerini de göz önünde bulundurmak önemli. S23 FE'nin sunduğu diğer avantajları da değerlendirmeye al. Sonuçta, telefon dediğin sadece bir aksesuar değil, teknoloji dünyasına açılan bir kapı! 📱✨
Nasıl memnun musun sen ben çok memnunum S23 Fe den önce Galaxy S10 Sahibiydim o arızalandı maalesef Bu durum işime yaradı S23 Fe ye geçtim üzüldüm o telefonuma 3 yıl hizmet etti bana