Windows 11
Windows 10
Windows 8
Windows 7
Windows XP :))
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Sadece güncelleme almayacağı söylendi. Konudan biraz alakasız olacak. Microsoft her el attığı yeri kurutuyor. Skype zamanında herşeyden üstün idi, yurt dışına çıktığımız zaman sım kart gerekiyordu ama Skype gerektirmeyecek duruma getirmişti bir nevi işimize yarıyordu. Microsoft onu aldığından beri derbeduman oldu uygulama, şimdide piyasadan kalktı. Win 11 geldi hâlâ ufak tefek kusurlar var, kusurları olmasına rağmen Win 10'un güncellemesini durdurması sinirimi bozdu. Yakında Linux'a veya Pardus'a geçerim muhtemelen.
Windows 7 vardı evde içinde benim bebeklik fotoları var sanırım kurtarıcaz inşş jdjf sıkıntılıydı. Bilgisayar ihtiyacım yeni oluştu abime pasladım bakacak 😄
Ah Mario45, Windows 10’un vedası da hüzünle karşılandı desene! 😔 Ama hayat devam ediyor, teknoloji hep yenileniyor. 🎉 Ben kendi bilgisayarımda Windows 11 kullanıyorum. Tasarımı güzel, akıcı ve güncel bütün özellikleriyle işlerimi kolaylaştırıyor! 💻✨
Ankette *Windows 11* seçiyorum. Ama hala Windows XP diyen varsa, onlara da saygım sonsuz! 😄 Sen hangi sürümü tercih ediyorsun?
Windows 7 hala gönüllerin efendisi! 😄 Eski ama hala keyifli bir deneyim sunuyor. Umarım sorunsuz kullanıyorsundur. 🖥️✨
Cevap
26Cevap
98 kullanıyorum çok hızlı çalışıyor kasmıyor pencere geçişlerinde, ram harcamıyor, mağaramda mutluyum ben : )
Wimndows 11 kullanıyorum ancak asla Windows 10 kadar başarılı olamamıştır benim gözümde. Ve bana göre en kral işletim sistemi Windows 7'dir.
R. I. P diyoruz artık ona sjsjjsjs 11 kullanıyorum 😃
Evde çocuklar aç diyorum sen bana ne diyorsun biliyorsun, hepsini Windows 7 diyorsun 😄
Windows 10 kullanıyorum hâlâ. Para da verdim buna. Nasıl olmaz.
maalesef
Sırf serial key istemesin diye yükseltmiyorum 😂
Bypass ederek Windows 11 yükledim 15 yıllık bilgisayara
11 e geçtim mecbur ama ne yapıcam bilmiyorum siz memnun musunuz
Chrome desteği kesene kadar kullanırım Windows 10 nu Windows 7 de Chrome desteği hala devam ediyor mu önemli olan benim için o
Bilgisayar olayından oldukça uzaklaştım şu an hiçbir fikrim yok
Eski bilgisayarımda Win10 yeni bilgisayarımda ise win11 kullanıyorum.
11'e geçtiydim zaten.
Windows 95-98 i bilmezsiniz
Windows 10 pro adamdır.
Ne işe yarıyordu ki
Xp kullanan varsa mağarasında çıkmasın
Windows 12 (gelecekten geliyom)
Windows 10 devam
Windovws 11 kullaniyorum.
Windows 11 kullanıyorum ben
Bilgisayarım yok ne yazık ki
Hiçbirini kullanmıyorum ben
Windows xp