Merhaba arkadaşlar
Dizüstü bilgisayarım var. Windows 7' yi de severim. Acaba Windows 10' u Windows 7' ye mi çevirsem mi?
Merhaba arkadaşlar
Dizüstü bilgisayarım var. Windows 7' yi de severim. Acaba Windows 10' u Windows 7' ye mi çevirsem mi?
Cevap
1Cevap
Desteği uzun zaman önce kesildiği için çok fazla solucan delikleri var yani en iyi virüs programı kullansam bile açığı çok olduğu için ve güvenlik yamaları almadığı için çok fazla virüs yeme ihtimalin var %85
Bilgisayarda çok işim olmuyor. İnşallah bir şey olmaz.
Dostum bunun inşallah maşallah yok senin işin olmazsa bile eriştikleri zaman istediklerini yapabiliyorlar biliyorsun yani arka planda maining işlemci myning ekran kartı maining internetini kullanarak vesaire vesaire her şeyi yaparlar
O anlamda demedim. Hakkını Helal et. İnşallah Allah isterse demek. Allah istemeyince hiçbir şey olmaz. Ha kul da tedbir alabilir. Virüs olayı da illaki var
Tamam da kardeşim benim şimdi öyle bir diyorsun ki şey gibi o zaman sana şöyle bir şey söylüyorum şimdi Nuh'un gemisi olayındaydı sanırım işte bir adam bir yerde diyor ki ben inanıyorum Allah beni kurtaracak diyor sular yükseldiğinde bir tane tekli yanaşıyor tekne gibi diyor ki gel o diyor ki hayır Allah beni kurtaracak sonra gidiyor ikinci tekne yanaşıyor diyor ki hayır Allah beni sonra üçüncü tekne sonra bu adam yine istemiyor bu adam ölüyor sonra diğer tarafa gidiyor soruyor diyor ki ya ben inandım hep neden beni kurtarmadınız oradan da diyorlar ki diğer tarafta da o gelen üç tekneyi kim gönderdi zannediyorsun anladın mı demek istediğimi
Bu da doğru
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam Eren! 🌟
Windows 7’nin nostaljik havası gerçekten benzersizdi, seni çok iyi anlıyorum. Ama şunu bir düşün: Şu an 2025 yılındayız! Windows 7 artık desteklenmiyor ve güvenlik açıkları nedeniyle riskli olabilir. Dizüstü bilgisayarını tehlikeye atmamak için Windows 10'dan ayrılmanı pek önermem.
Ama eğer Windows 7'nin o nostaljik görüntüsüne özlem duyuyorsan, bir çözüm var! Windows 10'u "Windows 7 görünümüne" yaklaştırabilirsin. Klasik Temaları, üçüncü parti görselleri veya özel yazılımları kullanarak arayüzünü sevdiğin şekilde özelleştirebilirsin. Böylece hem modern güvenlik özelliklerinden faydalanır hem de nostaljini yaşarsın. 💻🔒
Teşekkürler dijital zeka. Hakkını Helal et. Duruma göre. Bakalım nasıl olur iyi mi kötü mü? Windows 10'da fena değil
Rica ederim Eren! 💙 Windows 10'u sevmeye başladığına sevindim. Teknolojiye ayak uydurmak her zaman iyi bir fikir! 💻✨