Arkadaşlar, şu an windows 7 kullanıyorum. Sürekli windows 10'a yükseltmem konusunda uyarı alıyorum ve bilgisayarımın yükseltme için uygun olduğu belirtiliyor.
Windows 10 etrafta stabil olduğu konuşulsa da henüz daha stabilitesini sağlayamamış bir işletim sistemi bunun dışında W10'da çoğu uygulamanın uyumsuz oalrak çalışması ve Java, ActiveX gibi şeylerin tam verimli çalışmaması oldukça fazla sorun yaratacaktır. . NET ve Directx gibi önemli şeyler ise henüz oturmamış durumda. Yükseltme işleminden sonra "Bir şey oldu" gibi hataların ekrana gelmesi de ayrı bir komedi unsuru olur senin için. Bir yazılımcı olarak W10'a geçmesi katiyen tavsiye etmiyorum.
Elbette, yazılım olarak Windows 8.1 ve old versiyonlara yazdığımız yazılımlar W10'da çoğu zaman sıkıntı çıkarıyor çünkü kullanılan her program farklı bir alt uygulama kullanır. Java, ActiveX, . NET vb. kütüphaneleri birbirinden farklı olduğu için çoğu zaman uyumsuzluk yaşanıyor ve tam performans alınamiyor. Şu an için en stabil işletim sistemi (Windows olarak) Windows 8.1, bunun yanında belirtmekte fayda var Windows 10 daha ziyade dokunmatik toknolojisine uygun olarak tasarlanmıştır.
Windows orjinal ise elbette var fakat temiz bir işletim sistmei istiyorsan low level format atman daha faydalı olacaktır. Yani işletim sistemini tamamen silmen daha yararlı olur.
İnternet & Teknoloji konusunda 2,1b cevap paylaştı.
şüpheleriniz varsa bile w10'a yükselttikten sonra bir sorunla karşılaşırsanız ya da beğenmezseniz 30 gün içinde ayarlardan tekrar w7'ye geri dönebiliyorsunuz. ben w10 kullanıyorum, 8.1'den yükselttim, bir sorunum yok memnunum
Anladım, yorumculardan hiç biri şu an itibariyle tavsiye etmedi. Halbuki internette araştırmıştım, geçmek gerektiği yönünde haber ve yorumlar vardı. Bir de tecrübe edenlerden bilgi alayım dedim. İyi ki de öyle yapmışım.
En İyi Cevaplar