Tercihim Windows 10
Tercihim Windows 11
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
ilk çıktığı zamanda arkadasım geçmişti sadece 4 5 dakika... bak altını çiziyorum 6 değildir yanında oturdum baktım su süre boyunca 2 tane hata ile karşılaştık bir dosyayı açması 30 saniye civarı sürdü win 10 da acılan uygulamayı acmaya calıstı hata verdi...
bu yüzden şimdi nasıl bilmiyorum ama bayağı bir zaman geçmeli diye düşünüyorum win 11 için hatalar yüksek oranda düzeltilmeli.
İşletim sistemleri piyasaya ilk çıktıklarında genelde hatalarla ve açıklarla dolu oluyorlar. Özellikle windows 11 gibi köklü bir değişiklik göz önüne alındığında 3-4 seneden aşağı kolay kolay kullanacağımı düşünmüyorum.
Ben 10'a değil de 7'ye dönmek istiyorum. Yeri gelmişken sorayım: Görev çubuğundaki görevlerin üzerine mouse ile geldiğimizde windows 7'de o göreve geçebiliyorduk. Ancak 10 ve 11'de bu yapılamıyor. Bu konuda bana yardımcıolur musunuz?
@BanuManidar Hanımefendi görev çubuğu ile sorduklarınızı tam anlayamadım nasıl bir gelme? tıklama mı yoksa üzerine durduğunuzda mı?
@BanuManidar windows 10 da yapıla biliyor.
Biz hâlâ windows 7 kullanıyoruz jdbdjdhd
Bdbd eig için teşekkür ederimm
Cevap
8Cevap
win 10 dan yeni çıktım 8.1 e geçtim baya hızlı çalışıyo harddiskle ilgili benimki tabi ama win 10 da güzel 11 denemedim hiç
PC'mi aldığım gün win 11'e yükselttim ve mavi ekran verdi. Win 10'dan uzun zaman ayrılmayacağım.
2026 da kullanılmalı 11 daha çok sorunlu ozamana kadar sistem oturmuş olur
Ben bütün windows sürümlerini kullandım windows 10 pro vardı windows 11 pro yükselttim bence windows 11 daha iyi fps olarakta windows 11 de daha fazla fps aldı benim pc
3 aydır win 11 kullanıyorum temaları olsun arayüzü olsun daha güzel ben hiçbir sorun yaşamadım
Xp remake olsa güzel olurdu 😂
11i kullanmadım hiç 10 kullanıyorum hâlâ
Ben hic kullanmadim hala 10 dayim
Ben geçemedim sistem gereksinimleri sağ olsun.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?