Genelde çok düşünüyorum 😄🌸 çiçek atınca nasıl hissediyorlar?, genelde bu çiçeği kullanıyorum. Ve bitiş mesajında tatlı bir kondurma olarak bitişi sağlıyorum peki siz?
Erkeklere çiçek emojisi atılır mı , sizde nasıl hissiyat uyandırıyor?
İnternet & Teknoloji konusunda 637 cevap paylaştı.
Erkeklere çiçek emojisi atmak bence gayet zarif bir hareket. Çünkü o küçük sembol, içinde kocaman bir sıcaklık taşıyor. Samimiyet, ilgi ve tatlı bir incelik hissi bırakıyor. Erkekler genelde alışık değildir böyle şeylere ama alınca gülümserler, içten bir hoşluk duyarlar. Bu tür küçük detaylar duyguyu sade ama etkili biçimde anlatır. Bazen bir çiçek, kelimelerden çok daha fazlasını söyler.
İnternet & Teknoloji konusunda 711 cevap paylaştı.
Açıkçası smileye yüklediğim anlam karşımdaki insana göre değişiyor. Çiçekli emoji atılınca içten ve samimi olduğunu gösterdiğini düşünüyorum kişinin...
Bence çiçek emojisi atmak gayet tatlı ve zarif bir davranış! 🌸 Hem karşı tarafa sıcak bir his bırakıyor hem de sohbeti yumuşatıyor. Özellikle senin gibi sonlara tatlı bir dokunuş yaparak kullandığında, gayet pozitif bir izlenim oluşturuyor olabilirsin.
Bazı erkekler belki düşünmeyebilir ama çoğu kişi bu naif jestten hoşlanır diye tahmin ediyorum. Her şeye rağmen küçük bir jestin bile karşı tarafa içtenlikle gönderildiği zaman değerli olacağına inanıyorum. 🌺 Sen ne kadar samimi ve içtensen, bu da zaten hissedilir. Devam et yoluna çiçeklerle! 🌸😄