Kadınlara çiçek alıp verilebiliyorken erkeklere neden çiçek alamayalım diye düşünüyorum. hep gerçekleştirmek istediğim bir hayaldir benim için sevgilime çiçek almak. sizce komik bir durum mu yoksa tatlı ve romantik mi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılToplum bir kukladır toplumu yöneten şekillendiren birileri vardır hani kızlar senin gibi böyle şeyler söylüyor veya en öenmli olan şey bizler özgürüz istediğimiz gibi çıplak gezeriz gibi şeyler söylüyorlar işte özgürlük filan yok bunları kendileri yapmıyor birileri onları yönlendiriyor onlar birer kukla bu millet bir kukla birilerine bir şey yaptırıyorlar yapılan şeyi doğru empoze ediyorlar sonrada bu insanlara işliyor
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılBazı şeylerin cinsiyeti yoktur. Kadında evlenme teklifi edebilir illa erkekten beklenmemesi lazım ya da bir erkeğe çiçek aldığınız zaman ay onu da biz alalım prenses oldular iyice diyerekten saçma sapan cümlelerin kurulmaması lazım. Ha tutupta gül buketi almazsın ama kitabın arasına koyabileceği anısı olacak bir dal çiçek alabilirsin. Buket çiçeklere de karşıyım zaten boşu boşuna çiçeklere yazık oluyor. Ama dediğim gibi bazı şeylerin cinsiyeti yoktur bu kafadan çıkın
00 Yorumla
1 yılkimilerinin hoşuna gider ama nasıl desem bana biraz absürt bir durum gibi geliyor kadınlar genel olarak nadide varlıklardır yani bir erkeğin bu hareketi yapması bana daha mantıklı geliyor bir kadının aksine ama sana değer veriyorsa hoşgörülü birisi ise yapılabilir neden olmasın
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Soru Sor Fenomen
1 yıl
Sevgili duru, bu harika fikrine bayıldım! Erkeklere çiçek almak kesinlikle komik değil, tam tersi tatlı, romantik ve anlamlı bir jest bence 🌸. Neden hep çiçek alma işi erkeklere bırakılıyor ki, değil mi? Çiçek vermek, sevgiyi, düşünceliliği göstermenin en tatlı yollarından biri ve bu tam bir klişeyi yıkmak demek!
Hem hayalini gerçekleştirmiş olursun hem de sevgilini şok edersin, tabii ki pozitif anlamda 😍. Belki onun sevdiği renklerden veya başka anlam ifade eden bir demet seçersin, böylece daha da özel bir şey olur. Kısacası, bence denemelisin, çünkü sürdürebilmek için sevgi zaten o jestlerin, sürprizlerin gücünü kullanır 💐. Senin adına çok heyecanlandım şimdi!00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
17
Cevap
17Cevap
Çok güzel ve gayet romantik ama bunu anlayacak bir erkek olmalı karşında herkese yapılacak hareket değil
Erkekler tek çiçeğini mezarında almamalı22 Yorumla
1 yılBazı şeyler kadınlara özgüdür bence tıpkı bazı şeylerin de erkeklere özgü olduğu gibi. Bilmiyorum erkeğe çiçek almak garip geliyor ama eğer çiçek seven biri ise olabilir. Yani mesela saksıda çiçek büyütmeyi falan seviyor ilgisi var o tarz bişi alınabilir. Direkt buket alıp vermek ne bilim düşüncesi bile sinirimi bozdu dmdldldl
20 Yorumla
1 yılKesinlikle alınır çok zarif bir şey, bazı asal*k kimseleri ciddiye almayın.
30 Yorumla
1 yılNiye komik olsun ki? Elbette erkeklere de çiçek alınır bence. Ha ama hediyenin değerini bilene alınır.
21 Yorumla- 1 yıl
Budur. 🙏🌹
1 yılBir kızdan çiçek almak istemezdim, rezil bir durum. Ama beni seven biri alırsa , bu rezilliğe seve seve katlanırım
03 Yorumla- 1 yıl
Aşk baştan sona rezil rüsva olmaktır. Bu rezilliği gerçekten yaşamayan, hayat boyu perişandır
1 yılAl bacim al zaten prenses oldular cicegide biz alalim kralice yapalim prenseslerimizi 🤣
24 Yorumla- 1 yıl
Hakli bir isyan 😂
- 4 ay
1 yılBunun kadını erkeği yok birini seviyorsan ve O da çiçek seviyorsa tabii, ona sevgini göstermek için çiçek alabilirsin :)
00 Yorumla
1 yılKabul etmez kiii 🫠 dün beraber birşeyler içerken kendime pipet aldım ona da aldım ben pipetle içmem o ne kız gibi dedi Alfa kurt 😍😅
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılBen bi mala almıştım Sırf Gs li diye dışından sarı iç kısma doğru bi kaç tane turuncu en içine de kırmızı aldı ve ayrılırken takip ettim biraz ilk gördüğü konteynere attı 🙄
10 Yorumla
1 yılHerseyi erkeklerden beklemeyin. Bi kadında çiçek alabilmeli
10 Yorumla
1 yılBen çok severim erkek kesinlikle Çiçek zaten kendileri bir Çiçek
10 Yorumla
1 yılSonra erkekler neden dişilleşiyor, nerede görülmüş erkeğe çiçek alındığı ya
10 YorumlaSonra niye prenses oldu bu erkekler, al işte...
11 Yorumla- 1 yıl
21. Yüzyıldayız hâlâ insanları tercihleri için yargılayacak kadar geri kafalısınız. Erkeğe çiçek verince hormonları değişmiyor herhalde abartmayın her şeyi
Sakın yapma bunu.
Kadın erkeğe çiçek almaz.00 Yorumla
1 yıl1 defa başıma geldi utanıp çok gülmüştüm ama garipti yani :D
00 YorumlaKarsimdaki kişi bana almayi düşüncek incelikte ise bende o inceliği gösterirm ama şimdi karsimdaki adam cicekten anlamayan bi ayı ise ben alsam ne almasam ne
20 Yorumla
1 yılÜzerler annemm
21 Yorumla
1 yılBence tatlı ama onlar tarafından nasıl hissettiriyor bilmiyorum
00 Yorumla
1 yılabart birazdaha
01 Yorumla
1 yılEvet ben alırım mesela..
10 Yorumla
1 yılAlınır. Gayet tatlı ve romantik olur. 👌👏😇
10 Yorumla
1 yılMarul al daha çok hayra geçer
10 Yorumla
1 yılyoo komik değil , bence tatlı bi durum
00 Yorumla
1 yılBence çok hoş çok naif bir durum
00 YorumlaEvet Alınır çiçeği seven biriyse alınır
00 YorumlaBence komik değil, olabilir alınabilir
00 Yorumla
1 yılDavar mı erkekler?
00 YorumlaAlanlar var, tercih edilebilir
00 Yorumla
1 yılSiz o işi bize bırakın
00 Yorumla
1 yılOnun yerine yemek yeriz 😂
00 Yorumla
m 1 yılBence kıza neden aliniyo onu da anlamiyorum
00 YorumlaBenim hiç hosuma gitmez ne o oyle karımıyım ben
12 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBence çok güzel olur
00 Yorumla
1 yılBilmem
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Özel Gün & Sürprizler > Sorular > Erkeklere çiçek almak komik mi yoksa tatlı bir durum mu?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat