Çiçek çelenk poz veren erkeklerin ağır abi olma şansı var mı sizce? Tabi kanayan kırmızı gülden bahsetmiyorum sjghjgErkeklerin bu pozları stil işi olabilir mi?
Tamam erkeklerin bu tarz fotoğraflar çekilmesi hoş durmuyor ama ne alaka yani bir adam doğayı seviyor ve çiçekle falan fotoğraf çekiliyor diye niye adamlığı sorgulansın yani. Dikkatimi çeken şey genelde kadınlar kendilerini hiçbir alanda sorgulatmazken erkeklerin her türlü hareketlerini başka şeylere çekip belirli isnatlarda bulunuyorlar doğru bir şey değil yani herkesin kendi bileceği iştir bu.
ya isteyen istediğ yerde istediği şekilde istediği kıyafet ile istediği şekilde istediği pozu verebilir bu yüzden insanları yargılamak acizliktir yok o oyle olursa boyle olur o olmazsa soyle olur peki bunun icin khk mı çıkardınız var mı elinizde yazılı belge
Çok güzel görünüyor bence. Ama tabi bıyıklı sakalli ağır abı modundaki Türk erkeklerinin çicekle poz verdiğini düşünemiyorum bile. Tip de önemli şimdi.
Ne alaka? Erkek hayvan sevmesin, çiçek sevmesin, onu sevmesin bunu sevmesin yoksa ılık olur falan. O zman zor görürsünüz hayvan ve doğa sevgisini. Bunları sevmeyen sizi nasıl sevsin?
Orhan Abi gönül diyordu bir şarkısında, o aklıma geldi Her çiçekten bal alırsın Her gördüğünle kalırsın Sen kendini ne sanırsın Belki bir gün uslanırsın gönül Uslan artık deli gönül..
Değildir. Belki ağır abilikten sıkılmış bu pozları da vermiş olabilir😊Emin ol en kılıbık dedikleriniz dışardan öyle gözükenlerdir. Psikolojik bir davranıştır ağır abilik anlayacağın👌
Fazla abartmamak lazım bence çiçek olayını. Hani bir gül vs tamam da profili çiçek bahcesine çeviren erkek olmasın bir zahmet bu benim görüşüm. Tesekkürler
Kimseyi görselliklerle bilemeyiz. Çiçekle poz verip silah kullanan insanları tanıyorum. 😬
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Ah yazık kıyamam ne kadar da naif düşünüyor 😂 kilibik midir icibi? Çok net pasiftir. Yani böyle birine gönlün varsa yok yakınken vazgeç, kalkmaz çünkü.
En İyi Cevaplar