Benim sevdiğim adam çiçekleri çok seviyor. Hatta lalelere özel bir ilgisi var. Ona çiçekli hediyeler versem ne düşünür? Evlenirsek evimizin bahçesini bile sırf o seviyor diye laleler ile döşemek istiyorum.🥰
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılhayatımda 1 defa çiçek aldım. O da kolum kırılınca ameliyat sonrası annem almıştı. Dünyalar benim olmuştu. Çiçekleri çok severim. En sevdiğim çiçek Dahlia çiçeği. Diğer erkeklerin çoğunun çiçekleri sevememesi çok üzücü.
02 Yorumla
Soran+1 yılSenin eşin de sana dahlia çiçekleri alır insallah
- +1 yıl
İlla eşimin almasına gerek yok. Herhangi birisi alsa bile mutlu olurum ki. Çiçekleri bebek olarak görüyorum masum ve temiz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
4Cevap
+1 yılAlınması çok hoş bir davranış olur bence :) Sonuçta hep onlar bize alacak diye bir şey yok
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılayy çok tatlı bir düşünvce bence. çiçeke seven adam bana göre naiftir. umarım çok mutlu olursunuz
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen🥰
Gizli Üye(36-45)+1 yılBöyle hiç bir anlamı olmayan yapmacık şeylerle sadece siz mutlu olursunuz
023 Yorumla
Soran+1 yılErkeklerin çiçek sevdiğini ben de bilmiyordum ama o seviyor
Cevap sahibi+1 yılDemekki o henüz olgunlaşmamış
Soran+1 yılKendisi 40 yaşında gayet olgun oturaklı beyefendi bir adam. Hödük biri değil.
Cevap sahibi+1 yılOlgunluk bazen yaşa bakmıyor çiçek sevmeyen hödük mü
Soran+1 yılOlan ihtimali yok mu
Cevap sahibi+1 yılİnsan sevgisini ne görecelikle nede söylemle gösterir elinde olmasada kalbiyle hissettirmeyi bilmeli ben hödüğüm
Soran+1 yılBen bunun aksini söylediğimi dusunmuyorum
Cevap sahibi+1 yılBenim hödük olmammı
Soran+1 yılBen sana hoduksun demedim.
Cevap sahibi+1 yılSorun değil eleştirdiğim kadar eleştiriyede açığım
Soran+1 yılKadınlara çiçek verilmesi genelde toplumsal bir gelenekmis gibi lanse edildiğinden hemen hemen her erkek farzmis gibi eşine sevgilisine çiçek alıyor degil mi? Aslında bunu onun seveceği bir şey olduğundan değil sırf vacipmis gibi gördüğünden yapiyor. Senin yapmaciklik derken bunu kastettigini düşünüyorum.
Ben ise çiçek konusunu onun ilgilendiği hosuna gittiği bir şey olduğunu düşündüğüm için yapmak istediğimi söyledim. Detayda farkındaysan evimizin bahçesini o seviyor diye çiçekler ile donatmak istediğimi de söyledim. Yapmacık olarak yaptığın zaman bu şekilde özen gostermezsin. Sevmek karşındaki insanı mutlu etmeyi istemektir.
Mesela çok sevdiği bir yemek olur onu da sırf o seviyor diye masadan eksik etmemeye çalışırım. Yemek konusuna da anlamı olmayan yapmacık şeyler demezsin herhalde.
Cevap sahibi+1 yılBunlar işte sana dediğim kalpten gelen şeyler birisinin sevdiği şeyleri yapmak başka şey otla çöple ona hoş görünmeye çalışmak başka şey
Soran+1 yılBen de ilkini kastettim işte 🥰
Cevap sahibi+1 yılSanırım hödük değilim yani bende çiçek yetiştirmeyi çok seviyorum hatta değmeyecek birisi için saksıda çilek yetiştirmiştim ona dalından koparıp yedirdim ama ilte sahte aşklar amaç ilişkileri
Soran+1 yılGeçmiş olsun.
Cevap sahibi+1 yılteşekkür ve bazen diyorum aşklar falan yalan diye beni suçluyorkar aşkı yalan bilmek benim suçummu
Soran+1 yılAşk bir rızık meselesidir ve herkesi de kolay kolay bulmaz maalesef. Ben sevdiğim adama neden aşık olduğumu bilmiyorum mesela. Hani takdir ettiğim hoşuma giden çok fazla yönü var ama bunların aynisina hatta daha fazlasına sahip kişilere karşı aynı duyguları hissedemiyorum. Normalde başkasında hoşuma gitmeyen ufak tefek şeyleri onda umursamıyorum. Yine onda güzel bulduğum şeyler başkasında anlamsız oluyor. Aşk sebepsiz bir şey. Allah da benim sevgimle onu riziklandirmis demek ki.🥰
Cevap sahibi+1 yılİnsan isteyince değil istemeden sever ama nefret için bir eylem gerektirir ne derler nefret aşktan değerli neden diyenede sahtesi yok demişler
Cevap sahibi+1 yılAşk bazen anlık bir mutluluk olabiliyor değil mi o kişinin olgun olması senin bazı beklediğin şeyleri sana yaşıtlarının veremediğinden kaynaklı olabiliyor
Cevap sahibi+1 yılKonu nerden nereye geldi
Cevap sahibi+1 yılNeyse ya sana mutlu geceler dilerim
Soran+1 yılDoğru, nefret için eylem gerekir ve sahtesi olmaz. Gercek aşk sebepsizdir ve sahte olanını ayırt etmek de zor degil. Benim tarif ettiğim durumun tersini hisseden kişinin aşk sandığı şey sahte olabilir.
Cevap sahibi+1 yılAşklar bir kişiyi zevkine göre yaşamak istediklerine göre seçilmiş bir durum anlık bile olsa
Düşündüm de sevgilim olsa ve o bana çiçek alsa (ki ben daha önce almadıysam utanırım), güzel lan harbiden
03 Yorumla
Soran+1 yılNormalde erkekler çiçekleri pek sevmezler diye biliyorum ama o çok seviyor. O yüzden böyle düşündüm
Soran+1 yılRica ederim
+1 yılayda balık avlamak gibi
02 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka
- +1 yıl
sordun yazdım
Gizli Üye(18-24)+1 yılİnce bir davranış mutlu olur al bence
00 YorumlaBence özel hisseder
13 Yorumla
Soran+1 yıl@Cowman ben çiçekli hediye (yani çiçek figürlü) ve bahçeye çiçekler ekmekten bahsettim. Canlı çiçeklerin koparılmasıni bozulmasını ben de sevmem.
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇok sevinir güzel düşünmüşsün
00 YorumlaSeviyorsa al..
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler