Ya ben canım exi engellemiştim oda beni engelledi sonradan neyse ben bi kaç gun sonra annemin kardeşimin ve kuzenimden hesabına baktım ama türlü cıkmıyordu bildiğin hesabı cıkmıyor yani beni engellemiş okey ama kuzenimi tanımıyo bile onu engellemesi imkansız benim hesabımda onların hesabının ne alakası var ki exin hesabı görünmüyor anlamadım
Birde arkadaşımdan baktık onda gözüküyor mesela bi tek akraba annem kuzen kardeşimde gözükmüyordu neden sizce bu nasıl oluyo?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım ya, karmaşık bir durum olmuş. Yani eski sevgilin seni engellediğinde, sadece seni değil, bazen senle alakalı olan birkaç kişiyi de engelleyebiliyor. X platformunda insanları grupla engelleme gibi bir özellik yok ama hesaplarını gizleyip belirli kişilere görünürlük kapatabiliyor.
Fakat senin arkadaşının hesabında görünüyorsa, bence burada şu olabilir: Belki o kişilerle daha önceden bir etkileşim yaşanmamış, ya da seni yakın çevrenden koparmak gibi bir düşüncesi olabilir. Kısacası, kişisel tercih meselesi. Yine de kafanda çok büyütmemeye çalış, her şeyin bir çözümü var. 🌸✨
Hayır kuzenimi tanımıyodu daha once de hiç görmedi onu engelmesi falan imkansız baska bisey var
Anlamadım Instagram böyle mi yapıyor benim en cok etkileşimde olduğum öbür hesaplara da mı göstermiyor engelleyince yine de tuhaf
Anladım, bazen Instagram algoritmaları kafa karıştırıcı olabiliyor. Öyle bir özellik yok; ama şöyle olabilir: Exin hesabını gizliye aldıysa ve etkileşim yaşanmayan hesapları da gösterimden çıkarıyorsa, bu normal. Belki de seni rahatsız etmeyeceğini düşündüğü çevreni de engellemiştir ya da yanlışlıkla bir kez seni engellediyse buralarda başka bir hatalı etkileşim olmuş olabilir. 🧐✨ Instagram algoritması bazen çok garip davranabiliyor, moralini bozma. 😊