Aile Hekimi Benim Şansıma mı Rapor Vermiyor?

Merhaba bu hafta sınav haftası okul da zaten doğalgazı en kısıkta bile açmıyor üşüyoruz haliyle bronşit olup okula gelemeyen bile var bugün son sınavlar vardı akşamdan ateşim çıktı titreme üşüme tarzı bir his vardı biri dokunsa derim acıyordu bitki çayıdır banyodur derken naptım ettim geçmedi sabah düzelirim dedim erken yattım sabah fırın gibiydim mide bulantısıda cabası haliyle o gün gitmedim raporda şarttı yoksa sınavı tekrar olamam öğle gibi kalktım gittim aile hekimine bomboştu tabi adam bütün gün oturuyor keyif onun keyfi bir ahiret sorusu sordu yarın saat sanki okuldan kaçmışım rapor almaya gelmişim tanıdığı akrabası olsa beleşten rapor yazar normal vatandaş gitse kıllık çıkarırlar neymiş hasta olduğum an gitmek zorundaymışım yoksa yazmazmış bu seferlik yazacağım dedi bir daha rapor için sabah 8de gel dedi ilk defa almaya geldim dedim olsun almaman lazım zaten dedi birde yatalakmısın sabah 8'de gelseydin ya diyor ayağımı oynatacak gücüm yok dalga geçiyor küfür etmediği kaldı anama babama neyse raporu o günlük zar zor yazdı sabırlı biri olmasam kafa göz dalardım birde mahalle ağzıyla pis pis konuşuyor okuldan kaçtın demi falan adam anlamıyorda millet gidiyor şak diye rapor yazıyolar keyiflerine göre bizimkide rahatlık batmış yok mu bir çözümü aile hekimi falan nasıl değişir değiştirmek istiyorum sizedemi böyle hasta olduğunuz halde rapor vermiyolar? Bu terbiyesizi nereye şikayet edebilirim? Böyle eğitimsizler nasıl aile hekimi oluyor apartman yöneticisiler sanki özel hastane işletiyorlar
Aile Hekimi Benim Şansıma mı Rapor Vermiyor?