Kuzenlerimin seçenek gibi davranmasından dolayı mesafe koydum ve suçlu olduğum söyleniyor. Sorun ben miyim?

Baba tarafından kuzenleriyle asla yakın olmadım. Genelde beraber takılırlar. Makyaj yapıp, bakımlı olan, sigara ve alkol içilen ortamlarda takılır ve saklı sevgililerini birbirlerine anlatırlar. Ben onlar gibi değilim, işten eve evden işe rutinim ve sigarayı aylar önce bıraktım, asla içki içmedim, namazlarımı açık olmama rağmen asla aksatmam, bakımlı biriyim ama abartmam onlar gibi. Onlar gibi gece geç gelme huyum da yok. Geçenlerde kuzenlerimden birinin yanlarına oturmaya gittim ailemle. Amcam bana kız kuzenimin gelinleriyle birlikte diğer kuzenimi almaya gittiklerini, bu gece kız partisi yapıp aynı evde kalacaklarını söyledi ve "istersen geçerken sende git yanlarına kal onlarla beraber" dedi. Sustum istemez amca dedim. Annemle babam nasıl bozulduğumu fark etti tabi. Kaldıkları gelinlerinin evi de benim evime 2 dakikalık mesafede bu arada. O günden beri kuzenlerim görüyorum ama selam vermiyorum, onlarda benle konuşmuyolar zaten. Birkaç kere selam vermediğini için bana öylece baktılar ama oralı olmadım. Annem ve babam abarttığımı, böyle devam edersem arkamdan dedikodu yapacaklarını söylüyorlar hep ama bana seçenek gibi davranıp ayrıcalık yapanlara bidaha yakın olmayacağımı söyledim. Yanıma otursalar da selam dahi vermiyorum. Sorun ben miyim?

Kuzenlerimin seçenek gibi davranmasından dolayı mesafe koydum ve suçlu olduğum söyleniyor. Sorun ben miyim?