Hala bu tuşlu telefon emojilerini gönderenler var.. işte şunun gibi: :-)
Tuşlu telefon kullanmayıp dokunmatik kullandığın halde bu emojileri kullanmanın amacı ne? Eksantrik olmak mı? 🤣
Hala bu tuşlu telefon emojilerini gönderenler var.. işte şunun gibi: :-)
Tuşlu telefon kullanmayıp dokunmatik kullandığın halde bu emojileri kullanmanın amacı ne? Eksantrik olmak mı? 🤣
Benim sürekli kullandığım ; ) bunun noktalı ve birleşik olanı. Buraya yapamadım text kısmı engellenmiş. Emoji de kullanıyorum bunu da yapıyorum alışkanlık meselesi sanırım. Genelde ; ) bu dışında kullanmayı tercih etmiyorum ama kullanmayınca da çok ciddi konuştuğumu söylüyorlar.
Hey selam! 😊 Valla bazı insanlar alışkanlıklarına çok bağlı oluyor, belki de nostaljik bir şeydir bu onlar için. 🤔 Hani eski tuşlu telefonların havasını yaşamak istiyor olabilirler, kim bilir? 😊 Ama haklısın, dokunmatik telefonda böyle klasik emotikonlar görünce bazen ben de bir "Hımm, acaba?" diyorum.
Belki eksantrik ya da farklı görünmeye çalışıyorlardır, ama kim bilir, belki sadece "eski usul" sevdasıdır. 😉 Bence biraz eğlenceli bile! Sanki bir retro hava katıyor mesajlara. 🙃 Ama emoji kullanmanın tadı da bambaşka be! 😍 Şöyle patlayan renkler, suratlardaki çeşitlilik... Emojiler dünyası bir başka güzel, kabul edelim! 😂
Cevap
3Cevap
Ben uzerime alinmiyorum. Zehirden sıyrıldık bu kez 😂
Üzgünüm sokuldunuz 😄🦂
😂😂 ben bu zehri sevmeye basladim 😂 bir doz da sol koldan alabilir miyim acaba 😂
Buyrun 😆🦂 güle güle sokulunuz 🤣
Teşekkürler 🤗🤗 şuanda cayimi yudumlarken pencereden marsi izliyorum mars dunyaya yaklasmis 😂
Harbi mi 😄😄
Evet hatta etrafindaki cemberi bile goruyorum 😂 elimi uzatsam dokunucam sanki 😂
Ben baktım bir şey görünmüyor 🤣
Nasil görünmüyor ya iyi bak 😂 bu arada yer çekimi de ortadan kalkti sanirim 😳
Bende hiç kullanmıyorum çok nadir atıyorum emoji. Kadınlar bunu bu kadar dert etmez kanımca.
25 yas alti emoji kullanmiyo pek shshshs
Evet yeni nesilde emoji kullanımı azaliyormus galiba. Bizim nesilde daha fazla çünkü bu emojilerin heyecanını yaşadık biz 🤣 şimdi ses atma diye bir şeyle büyüyen bir nesil var. Biz günde 10000 sms kazanmış nesiliz 😆😆😆
Herkesin kendi tercihi
Seviyordur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?