Alakası var mı?

Evet ben de bu kanıdayım 😊
Random atmadım, elim de gitmiyor 😅
Ergence hissediyorum yoksa kendimi
Randım nasıl atılır bilmiyorum ben 😃😂 deneme bir ki jsjdjsss böyle mi oluyor 😃😂
Emojilerle kendimi daha iyi ifade ediyorum ben
Tercih tabi 😄
İlk başlarda random bana çok tuhaf geliyordu. Hatta biri şöyle bir random atmıştı. Gweqwewgwehw lan dedim bu nedir tuş basılı kaldı heralde. Çok tuhafıma gitmişti kahkaha atmak olduğunu söylediklerinde. Emoji random hepsinden önce :d:d. d. d bunlar vardı. Arada sırada onları kullanırım emoji kullanırım çok arada sırada da random kullanırım
Üşengeçlikten random kullandığım oluyor. Bazen bazı emojileri ve randomu yanlış kullandığımı düşünüyorum. Olabiliyor böyle şeyler. O yüzden random veya emoji kullanıyor diye insanları ayırmam. Her şeyin altında bir neden aramayı bırakalı çok oldu. :))
Ben hiç kullanmadım kullanmamda nereden çıktı niye yapiyorlar anlamıyorum zaten ama tercih meselesi saygı duyarım sjsjsjskajbzbdj şimdi böyle yaziyorlar bu gülmek oluyor hangi insan bu şekilde gulerki gülerken ağzımızdan bu harfler mi çıkıyor 😂 .
Duygularımızi emojilerin daha iyi ifade ettiğini düşünüyorum 🙂
😂😂😂çok güldüm yorumuna kusura bakma 😅😅
@yasminnnnnnnnnnn guldurduysem kusurluk bir şey yok
Peki 🤐
@yasminnnnnnnnnnn kız kızmıyorum saka yapıyorum ben haklıyım ama 😂
Olsun😅😅😅 ama agzimizdan i harfler çıkmıyor. Bazen erinince harflere basmak daha kolay😂
@yasminnnnnnnnnnn bilmem bana pek mantıklı gelmiyor sjsjsjsj 😂
Tamm ikisi de olur. Ama kullan ya. Zevkli vallahi😅😅
@yasminnnnnnnnnnn vallahi kullanmıyorum elim gitmiyor kalvyeye öyle basmaya 😰😂
Hsshshshs nasıl gitmez. Bir bas ne yapıyor bak 😅😅
Kimi bana kızarak geri random atıyor. Al sensin der gibi 😂😂😂
@yasminnnnnnnnnnn kızarak geri random atmakmi o nasıl oluyor? 😂
Vallahi ya. Gülmek yerine kızma olarak bana geri atıyorlar. Random sevmeyenler. Söver gibi😂😂😂😂
@yasminnnnnnnnnnn neyse boş ver sen 😂
Altta kalir miyim. Bende aynısını yapıyorum...😅😅😅
@yasminnnnnnnnnnn çok iyi yapıyorsun hellal sana kız alta kalma hiç 😂
Tamm kalmam🤣🤣🤣
Cevap
14Cevap
Olabilir belki. Sahsen ben emoji kullanıyorum random kullananların benden daha çok eğlendiğini düşünüyorum.
Hatta bazen emojiler duygularıma yetişemiyor diye arada random da atabiliyorum.
Ben yarı yarıya kullanıyorum sen de öyle yap 😄
Benim de öyle sayılır biraz emoji biraz random 😄
Öylee diyorlar bende üzülüyorum bir miktar ama cok miktar değil çok olsa duramazdım 🙄 djdkdkd
Sen zaten mastersin bu konud asdf
Şu randomu hiç sevmezdim. Bana niyeyse kusuyor gibi geliyor. Ama bana da bulaştırdılar arada bende kusuyorum artık 😄
Arada şart
Random belasına son zamanlarda bende bulaştım ama emojinin yeri ayrı daha tatlı ve samimi duruyor.
Günaydın kardeşim 😊
Kullan ara ara asdfg
Günaydın ablacan😄
Benim için de tam tersi.
Emoji kullanınca görüntü kirliliği yapıyormuşum gibi hissediyorum. Bu yüzden daha çok random kullanmayı tercih ediyorum.
Güzel bakış açısı
Random kullanmayı hiç sevmiyorum, hatta emojiler bile yerine göre çocuksa kalabiliyor. Ben daha da old school olan “ahahaha” kullanıyorum. Hoşuma gidiyor, her ne kadar insanlar kasıntı olduğumu söylese de.
Hiç alakası yok. Tamam random kullanmak tam bir bela ama bu tarz ilişkilendirmek tuhaf
Bence de
Yooğ, şimdiye kadar hiç random kullanmadım ama böyle bir ayrımında olduğunu düşünmedim. Gülme şeklini belli ediyor her ikiside, karakterle bağdaştırmam.🤷♀️
İlgisi olduğunu düşünmüyorum. Reelde ve sosyam medida yaşımın üzerinde ağırbaşlı bulunurum. Ama emoji kullanmayı fazla tercih etmiyorum. Bunun yerine kısa randomlae attığın olur. Nadiren emoji.
Bende böyle düşünüyordum cok saçma çocukça diye, sonra da hayatı bu kadar ciddiye neden aliyorum diye dusunerek kullanmaya basladim. Aahahaha' nin bıyıkaltı hâli işte
Ne alakası var ya jsjsjs emojide bulamadigim tanimlayamadigim gülme şeklini randomda belli ediyoruz hihh ikiside kullanırım şimdi ben ağırbaşlı ergen mi oldum 😂😂
Random emojiden daha samimi geliyor bana ergenlikle alakası yok ama alışkanlık olunca da bırakılmıyor
Random kullandığımda ben ben degilmişim gibi hissediyorum. Ağırbaslı özelliğime ters gibi emoji yine bi tık daha iyi
Alakası yok bence. Random da kullanıyorum emoji de. Birini kullanınca ağırbaşlı diğerini kullanınca ergen olmuyorum. Saçma sapan düşünceler..
😂❤️😚😘🥰😍🤩🙈💋 şu emojiler dışındaki emojiler bana samimi gelmiyor random da her güldüğümde değil de boş yaptığımda atıyorum genelde
İtici gelmesi ayrı ama ağırbaşlı alakası yok bile bence.
Ne istersem kullanırım kimene ya neden karakterimi belirlesin bu
Randomu sevemiyorum da kullanamıyorum da 😂
Bı grubumuz vardı iki arkadaşım benim için seferber oldu random öğretmek için baktılar yapamıyorum onlar da anladi ve bıraktı bu harf sanki güzel olmadı diyip siliyorum ayar oluyorlardı 😂🙆🏻♀️
Alakası yok. Sosyal medyada kim şaka yapıyor ne kadar ciddi. Vesaire yanlış anlaşılma çok olduğu için emoji kullanmak şart bence. Ayrıcı kullanılanların yaşı kaç olursa olsun daha samimi daha sempatik buluyorum. 😺😸 Çok fazla takılma böyle şeylere.
Random kullananlar yazma özürlüsü, emoji kullananlar ise yazmayı bilenler grubu. İlkokul öğrencileri gibi random atmayın ya. Ergence ve çocukça tabi, biraz linç yiyeyim bari. Olgun dediğin malca şeyler kullanmaz ve aklı başında şeyler kullanır.
Randomuna bagli hahahahah yazarsan iyi ama turkish random yapinca itici geliyor
Emoji kullanan insanlar çok itici geliyor benceeeee
Alakası yok bunun sanırım ama ben her zaman emoji taraftarıyım 🐼
Çocuksu mu bilmiyorum ama pek ciddiye alasım gelmiyor random kullananları
Alışkanlık sadece.
Bu siteden önce hiç kullanmazdım sjsj
Emoji en azından bir sey ifade ediyor, diğeri ne mana diyorum "asdghjk" bu ne şimdi 🤭
Her yiğide random atılmaz, en yakınlarıma random kullanıyorum ben.
Bence evet. Sürekli random kullanan insanlar bana gevş*k biri izlenimi veriyor. :D
Bakış açısı tabi 😄
evet banada random çok saçma geliyor yani gülücük emojisinin bir amacı var klavyeye bütün parmaklarla basmanın gülmeyi yansıtmakla ne alakası var
Katılıyorum. Random atan arkadaşlarım hep hiperaktif kişilerdir ama emoji kullananlar ise sakin yapılı kişiler.
Random hiç kullanmadım şimdiye kadar. Biraz çocuksu geliyor bana nedense..
Peki hiç kullanmayan ne oluyor bu tabloya göre
No frost 😄
Ağır başlılık bununla tespit edilecek bir şey değil.
Random kullanirim ama bana emojiler samimiyetsiz geliyor gulmuyosa bile gulucuk atiyir insan
Pek sanmıyorum. Bu kıstasa göre değerlendirmek çok genelleme olur.
Random kullanan insandan soğuyorum ergence geliyor ciddiye alamıyorum
Ben iksiinide kullanıyorum nasıl denk gelirse sjsbsb
İkisinide kullananlar ne oluyorlar🙄sjsj
Dengeli 😄
Pek rondom sevmiyordum fakat sonraya doğru sevmeye başladım sjds
İkisini kullanınca ne oluyor ki 😄😄😄
Random ergence geliyor, emojiden yanayım.
Allah kahretmesin beni randoma alıştıranlari
Bunun hiç bir alakası yok.
Bende öyle düşünüyorum random işi ergence geliyor
Deli gibi random atarım daha eğlencelii
Bence daha çocuksu daha canlılar
Biraz evet ergensi geliyor random.
Random kullanan ergen geliyor bana
Emojiler çok samimiyetsiz geliyor bana
random daha samimi ksdmskf
Ilgisi yok ama random kullanmayin sjjsjsjjs
Alakası olduğunu düşünmüyorum
ne alakasi var ya aljzjx