İnternet & Teknoloji Sesi güzel/yakışıklı olup telefonda konuşmayı seven var mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor hal hatır sormak yalnızlığımı paylaşmak isteyen biri?konuşuyor musunuz sık sık telefonda Sesi güzel/yakışıklı olup telefonda konuşmayı seven var mı? Cevapla Telefon Soruları Sevgi Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,6b cevap paylaştı. sevdiklerimle konuşurum sadece 0 0 Yorumla
Gvzmhlk Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Sesi güzel olan ne be türkü mü söyleteceksin😂 0 3 Yorumla Soran 1 yıl belki de.. kafam dolu ya ses lazım Yorumla Gvzmhlk 1 yıl İnsanları kendi çıkarınız için kullanmaya sizi kim alıştırdı böyle Yorumla Soran 1 yıl neden tersinden anlıyorsun ki? şaka yaptık heralde belli değil mi Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 4,1b cevap paylaştı. Sesim çok seksi 0 1 Yorumla Soran 1 yıl seksi ses isteyen olmadı sadece insan gibi konuşabilen biri olsun istemiştim Yorumla
sahinlerisoyu Takip Et Xper 2 Yaş: 35 1 yıl Kardesim bu kadar mi sevgisiz buyudunuz be 0 6 Yorumla Soran 1 yıl sevgisiz büyümedim ama öyle olsa dahi bu yorumun aşırı kırıcı değil mi? Yorumla sahinlerisoyu 1 yıl Tabiki de kirici degil. Sanal mutlulugu niye bu kadar arzuluyorsunuz ki cikin disari real arkadaslik dostluk kurun. Hayatinizi bu kadar köreltmeyin Yorumla Soran 1 yıl sorunuzu düşüncem ama yargılamayın kimseyi herkesin bi sebebi vardır illa ki kimin ne yaşadığını ne hissettiğini bilemezsiniz Yorumla sahinlerisoyu 1 yıl Dostum sosyallesmek her seyden onemlidir. İnsani caresiz ve yanliz hissettirmez. Ne yasadigin seni ilgilendirir ama cozumu bu degil Yorumla Soran 1 yıl tamam abicim haklısın boş ver Yorumla sahinlerisoyu 1 yıl Bosverdim zaten gereksiz rollenmeler Yorumla
Şeftaliturşusu2 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 99% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 380 cevap paylaştı. Severim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
sevdiklerimle konuşurum sadece
Sesi güzel olan ne be türkü mü söyleteceksin😂
belki de.. kafam dolu ya ses lazım
İnsanları kendi çıkarınız için kullanmaya sizi kim alıştırdı böyle
neden tersinden anlıyorsun ki? şaka yaptık heralde belli değil mi
olur konusurum
Sesim çok seksi
seksi ses isteyen olmadı sadece insan gibi konuşabilen biri olsun istemiştim
Kardesim bu kadar mi sevgisiz buyudunuz be
sevgisiz büyümedim ama öyle olsa dahi bu yorumun aşırı kırıcı değil mi?
Tabiki de kirici degil. Sanal mutlulugu niye bu kadar arzuluyorsunuz ki cikin disari real arkadaslik dostluk kurun. Hayatinizi bu kadar köreltmeyin
sorunuzu düşüncem ama yargılamayın kimseyi herkesin bi sebebi vardır illa ki kimin ne yaşadığını ne hissettiğini bilemezsiniz
Dostum sosyallesmek her seyden onemlidir. İnsani caresiz ve yanliz hissettirmez. Ne yasadigin seni ilgilendirir ama cozumu bu degil
tamam abicim haklısın boş ver
Bosverdim zaten gereksiz rollenmeler
Severim
Yani evet
Genelde evet