İnternet & Teknoloji Telefondaki sesinizi seviyor musunuz? 8matador1180 Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 31 Yapay Zekaya Sor Benim daha olgun çıkıyor sanırım. Ama yapacak bir şey yok :D Telefondaki sesinizi seviyor musunuz? Cevapla Telefon Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,6b cevap paylaştı. sevmem 1 0 Yorumla
Sözlerin_prensesi Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Duyunca kalbime çarpıntı yapıyor hayattan soğutuyor beni 😂 1 2 Yorumla 8matador1180 1 yıl Haydaa dhjd Yorumla Sözlerin_prensesi 1 yıl Gerçekler 😂 Yorumla
ladycurio Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 96% 1 yıl Hayır normlade çok ince ses tonun telefonda tuhaf cikiyo 😅 1 1 Yorumla 8matador1180 1 yıl haydaa dsf Yorumla
SheWolfWoman Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% 1 yıl Sesimi seviyorum evet. Ruh hâlimle bağlantılı değişebilir, hoşgörüyorum sesimi sdfsdfdf 😅✌️ 1 2 Yorumla 8matador1180 1 yıl maşallah sana o zaman :D Yorumla SheWolfWoman 1 yıl Maşallah barekallah bana 🤩 Yorumla
BirkadınBirçocuk Takip Et Guru Yaş: 102 , eic 100% 1 yıl Ben hiç sevmiyorum. Ama karşımdaki kişiler çok beğeniyor 1 2 Yorumla 8matador1180 1 yıl niye sevmiyorsun Yorumla BirkadınBirçocuk 1 yıl Garip geliyor bana Yorumla
Psigareşh Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 424 cevap paylaştı. Geçen sweet dreamsın bir kısmını söyledim telefon kapandı. Ondan sonra daha denemedim 1 2 Yorumla 8matador1180 1 yıl niye kapattılar üzmüşler olmazz Yorumla Psigareşh 1 yıl Ne bileyim kendi kendime dedim herhalde şarjı bitti ama telefonu açtığımda vardı şarji Yorumla
wouldliketobeLulu Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Zaten normalde de biraz sert olan ses tonum telefonda daha da sert çıkıyor 🥹😂 1 2 Yorumla 8matador1180 1 yıl korkutuyor demek kii.. Yorumla wouldliketobeLulu 1 yıl Hiç korkanı görmedim o kadar değil be akdmgkg Yorumla
u cαssíєєє Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 928 cevap paylaştı. Bu benim sorunum değil sesimi duyanlar düşünsün 1 2 Yorumla 8matador1180 1 yıl eyvaahhh Yorumla u cαssíєєє 1 yıl Ihihih Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Seviyorum genelde çok cilveli konuştuğumu söylerler ama yok öyle bir şey ashjgjhjg 1 1 Yorumla 8matador1180 1 yıl yapıyorsun bir şeyler demek ki :D Yorumla
criollo Takip Et Master Yaş: 34 , eic 99% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 607 cevap paylaştı. Bazı kızlar demişti bunu hoşuma gitmişti de ben çok iyi görmüyorum o kadar 1 0 Yorumla
ıforyou_06 Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Evet çok karizmatik geliyor bazen şiir okurum dinlerken de överim ne güzel okumuşum diye 😀 1 0 Yorumla
Yaleleyyalelee Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% 1 yıl Evet sevıyorum bıcır bıcır 2 1 Yorumla 8matador1180 1 yıl bıcır bıcır diii Yorumla
Bellaaa_ Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 99% 1 yıl Sesime hep övgüler alıyorum güzel gidiyor herhalde 1 1 Yorumla 8matador1180 1 yıl demek kii Yorumla
fıstıklı_kurabiye Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 306 cevap paylaştı. Sesime ne övgüler geliyor, seviyorum 😂 1 4 Yorumla 8matador1180 1 yıl ne övgüler geliyormuş sfs Yorumla fıstıklı_kurabiye 1 yıl Tüh keşke ataydim yazılanlari sksk Yorumla 8matador1180 1 yıl at at okuyalım dsfs Yorumla fıstıklı_kurabiye 1 yıl Bir ara atarım konusu site göndermiyor Yorumla
_Queenn_ Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 458 cevap paylaştı. Hayır sevmiyorum ince geliyor sesim… 😅 1 0 Yorumla
Tuğberk_Bey Takip Et Master Yaş: 32 , eic 48% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 575 cevap paylaştı. Sesim güzeldir sevmeyen düşünsün😂 1 0 Yorumla
Princessax Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Seviyorum evet 1 1 Yorumla 8matador1180 1 yıl sevvv Yorumla
иιℓαуу01 Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl evettt 1 1 Yorumla 8matador1180 1 yıl hhmmmm Yorumla
isabella181919 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 924 cevap paylaştı. Fena değil 1 1 Yorumla 8matador1180 1 yıl hmmm Yorumla
GhostArt Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Hayır sevmiyorum 1 1 Yorumla 8matador1180 1 yıl sev sev sevv Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,9b cevap paylaştı. sevmem 1 0 Yorumla
hot_chocolate Takip Et Master Yaş: 44 , eic 43% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 470 cevap paylaştı. Evet 1 0 Yorumla
Eirenee1 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 331 cevap paylaştı. Evet seviyorum 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
sevmem
Duyunca kalbime çarpıntı yapıyor hayattan soğutuyor beni 😂
Haydaa dhjd
Gerçekler 😂
Hayır normlade çok ince ses tonun telefonda tuhaf cikiyo 😅
haydaa dsf
Sesimi seviyorum evet. Ruh hâlimle bağlantılı değişebilir, hoşgörüyorum sesimi sdfsdfdf 😅✌️
maşallah sana o zaman :D
Maşallah barekallah bana 🤩
Ben hiç sevmiyorum. Ama karşımdaki kişiler çok beğeniyor
niye sevmiyorsun
Garip geliyor bana
Geçen sweet dreamsın bir kısmını söyledim telefon kapandı. Ondan sonra daha denemedim
niye kapattılar üzmüşler olmazz
Ne bileyim kendi kendime dedim herhalde şarjı bitti ama telefonu açtığımda vardı şarji
Zaten normalde de biraz sert olan ses tonum telefonda daha da sert çıkıyor 🥹😂
korkutuyor demek kii..
Hiç korkanı görmedim o kadar değil be akdmgkg
Bu benim sorunum değil sesimi duyanlar düşünsün
eyvaahhh
Ihihih
Seviyorum genelde çok cilveli konuştuğumu söylerler ama yok öyle bir şey ashjgjhjg
yapıyorsun bir şeyler demek ki :D
Bazı kızlar demişti bunu hoşuma gitmişti de ben çok iyi görmüyorum o kadar
Evet çok karizmatik geliyor bazen şiir okurum dinlerken de överim ne güzel okumuşum diye 😀
Evet sevıyorum bıcır bıcır
bıcır bıcır diii
Sesime hep övgüler alıyorum güzel gidiyor herhalde
demek kii
Sesime ne övgüler geliyor, seviyorum 😂
ne övgüler geliyormuş sfs
Tüh keşke ataydim yazılanlari sksk
at at okuyalım dsfs
Bir ara atarım konusu site göndermiyor
Benim çizgi film karakteri gibi çıkıyo
Ses tonum güzeldir, gayette seviyorum
Sesimi tipimden daha çok beğenirler 😂