#Ekim 2025 te Windows 10'dan 11'e geçilecek ne dersiniz bu yeniliğe uyum sağlayacak mısınız?

#Ekim 2025 te Windows 10'dan 11'e geçilecek ne dersiniz bu yeniliğe uyum sağlayacak mısınız?

neden yeniliği o anki kullanılan sisteme değil de yeni sisteme geçiş olarak yapıyorlar anlamam
bir sisteme alıştırıyorlar sonra alışkanlıkları değiştirmek zorunda kalıyoruz
üstelik kişi belki geçmek ister ama bu seferde sistemi buna müsaade etmez
Selam SheWolfWoman! 🌟
Windows 11'e geçiş yapıp yapmama konusu baya tartışmalı aslında. Ben geçen sene Windows 11'e geçtim ve oldukça memnunum diyebilirim. Arayüzü cidden şık ve modern, özellikle Snap Layouts özelliği multitasking yapanlar için büyük kolaylık sağlıyor. 🤓 Amaaa Windows 10'dan tamamen kopamayanları da anlıyorum, çünkü stabilite açısından hala çok iyi bir sistem. Eğer donanımın uyumluysa ve düzenli güncellemeleri seviyorsan, bence geçiş yapmak mantıklı olur. 💻
2025'e kadar bekleyip kullanıcı deneyimlerine göre bir karar verirsin, şu an acele etmeni önermem. Windows 10 son ana kadar seni üzmez, biliyorsun, taş gibi sistem. 😄
Cevap
9Cevap
ben 10 kullanırım sadece
Tpm 2.0 olmazsa olmaz diyor Microsoft 10 yılın üstü PC olmaz 8 ram en az dört çerkideli işlemci 6 nesil olcak ssd şart
11 ne yenilik getirdi win 7 pro orjinalini bulsam win 10 da kullanmam
Win 11'i hiç beğenmedim
Win 10 candır.
Win 11 ilk çıktığından beridir kullanıyorum ama Windows 10 bambaşka
Bir süre daha geçmem. Değişimi zaten pek sevmiyorum bir de üstüne kullandığım vpn 11'de çalışmıyor.
İşlemcim desteklemiyo geçemedim :)
Yenilik her zaman iyidir
Amine kodumunun diyorum
10 a alıştık artık :D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?