ak parti, chp, mhp, iyi parti, "zafer partisi" ile bayramlaşmama kararı aldı. Bu ara sürekli göçmenlerin ve sığınmacıların sınır dışı edilmeleriyle ilgili insanları körüklüyorlar ve partiler bayramlaşmama kararı almış. Nasıl bir karar?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Gündem konusunda 308 cevap paylaştı.
+1 yılÇok şaşırtıcı bir karar değil eğer dikkatli şekilde bakılırsa mevcut muhalefetin hükümeti ayakta tutma, kazandırma projesi olduğu çok belli bu yüzden de hükümeti doğru noktalardan eleştiren bir parti olunca hem iktidar hem de muhalefet partileri bundan rahatsız oluyor.
Bazıları Zafer partisine mülteci dışında bir politikası yok demiş ancak Ümit Özdağ bu durumu defalarca açıkladı.
Kendisi veriler ile mülteci problemine ve insanı yardım altında ödenen paralar ile birçok önemli alana yatırımlar yapılıp refah anlamında daha iyi duruma gelinecek ekonomi temelli bir politikası olduğunu belirtiyor.
Yani partinin temel politikasının milyarlarca dolar harcanan mülteciler üzerinden ilerlemesi çok doğal bir durum.
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Bir ülke de 7-8milyon mülteci olmaz. Bu aptallığı savunanlarda da beyin yok. Herkes gitsin kendi ülkesine. 1.4milyon oturma izni vereceksin sonra evler niye pahalı. Koca bir ülkeye böyle düşük zekalar yön veriyor. Ümit Özdağ davasında haklıdır. Arkasında da büyük bir kitle var. Partiyi bende desteklemiyorum ama adam haklı. Ak partini yaptırdığı anketlerde mülteciler gitsin diyen yüzde 80.. Buna rağmen 7-8 milyon mülteci ile Türkiye nin demografisi değiştirilmeye çalışılıyor. Böyle devam ederse Türkler azınlık duruma düşecek 50 sene sonra.
22 Yorumla- +1 yıl
Onlar gidince ben iş bulacak mıyım?
Çünkü egemen partilerin hepsi burjuvazinin farklı fraksiyonlarını temsil ediyor. AKPyi zaten bilşyorsunuz. Diğerleri de Koç, Sabancı gibi kodamanların temsilcileri askında.
Zafer Partisi henüz arlasına burjuvazinin bir kesimini alamadı. Çünkü göçmen demek, ucuz iş gücü demek, daha çok kâr demek. ZP şu anda bu patronlar sınıfından destek alamıyor.
Hiç merak etmeyin, alınca onların da gotü başı oynamay başlar116 Yorumla- +1 yıl
AKPnin kensisi zaten "holding" gibi. 15 Temmuz'dan önce FETÖnün sermayesi ile iş kuruyordu. Ama her zaman yanında olan, devlet ihalelerini kapıp, bunlara haraç veren bi çete var biliyosun. AKPninki daha çok özelleştirilen devlet kurumları ğzerinden gidiyor. Kardemir'de THYde hep bunların vasıfsız adamları var yönetim kurullarında.
- +1 yıl
Abi, düşünsene, CHP, kendi kitlesinin bile sevdiği Belediye Başkanını ihrac etmeye kalkıyor. Bir parti böyle ayağına sıkar mı?
Neden? Çünkü göçmen karşıtlığı burjuvazinin işine gelmiyor. Ki o burjuvazi, emperyalist merkezlerin küresel güçleriyle yakından ilişkili. Koç, örneğin, küresel sermayeyle eklemlenmiş bi holding. Wmperyaliat merkezler Türkiye'deki göçmen karşıtı oluşumları istemiyor.
CHPnin başta ABD olmak üzere Batı emperyalizminden icazet aldığı çok açık bu yüzden. - +1 yıl
Sınıfsal davranışı budur sermaye sahibinin. Sen kârını nasıl artırırsın? İşçinin ücret maliyetini kısarak. Sen olsan sen de aynı şeyi yapardın, kişilere özgü değil.
Ha tabi, esnafı, küçük/ büyük patronu vtanseverlikte mangalda kül bırakmazlar bir de. Oysa hepsinin dini imanı kârdır.
Gündem konusunda 3,8b cevap paylaştı. Konuyla ilgili referandum yapsalar, büyük çoğunlukla sığınmacıların sınır dışı edilmesi kararı çıkar. Bundan dolayı Zafer partisi ile araya mesafe konulması doğru değil.
Milletin sesini duymayanlar, sonuçta zararlı çıkarlar.
Ayrıca fikirler, HER NE OLURSA OLSUN, şartsız, şurtsuz saygı göstermek, demokrasinin olmazsa, olmazı bir davranış şeklidir.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
15
Cevap
45Cevap
- Gündem konusunda 27b cevap paylaştı.
u +1 yılDoğru karar
00 Yorumla
+1 yılGazze'nin meğer kumundan çokmuş kalleşi,
Nasıl vurur insanı sırtından DİN KARDEŞİ!
Filistin, Trablusgarp, Yemen illeri.
Hangisini kanım ile sulamadım?
Gezdim cephe cephe çölleri,
Türk'e Türk'ten başka dost bulamadım!osmanlı askeri yazmış daha ne diyim
10 Yorumla
+1 yılZaten bu eski muhalefet iktidari destekliyor ki ayni tarafta olmalarına şasırmadım Bahçeli açık açık destekliyor K. K gizli destekliyor safa yatıp sefa süruyor halk kimin umrundaki. Zafer partısi hakkında bir bilgim yok goruyorum ama hicbirinede hiç kimseyede guvenim yok belli olmuyor siyasetcilere bazı konularda hakli ama bu sıgınmaci konusundada haklı akdeniz universitesinde intihar eden gençlerle ilgili konusmasini dinlemistim ordada haklıdı ama bilmiyorum hiçbirine guvenemiyorum
00 Yorumla
+1 yılvalla söle söleyim surıyelılerın icinde türkmen kandasıalrımızda var zafer partısı genel baskanıda göcmen eger surıyelılerı göndercekte hepsini kendisinide göndercek sülalesi toplansın gitsin selanık e hadi hepsini gectim surıyelılerı gönderdin peki avurpada yasayan bir sürü türk var avrupalılarda aynısını bizimkilere yapsa 3 milyon gönderirken 20 mılyon geri almak zorunda kalırsın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTürk milleti ırkçı olur bunun sayesinde dünyaya hükmetmişler zamanında, ama şimdi arapların kölesi olduk yazık... Türk'ün Türk'ten başka dostu yoktur. Olması gerekeni vaat ediyor bir parti diğerleri besleme peşinde halen ne oldukları belli olmayan kendi ülkesine hainlik yapanları...
36 Yorumla- +1 yıl
Yabancı bi kadın yazsa kölesi olursun gelmiş burada ne diyosun shshshsjsjs
- +1 yıl
@bakireçakan shshshshdhsjsjshs aynen aynrn gelen mülteciler beyaz tenli değil diye kuduruyor millet, Türkler kimseyle anlaşamadığından drğil
Cevap sahibi+1 yılBanane elin yabancısından araplar bakınca taciz edince ses yapmayın o zaman ortalıkta
- +1 yıl
@bakireçakan işte bu dediğin tüm olayın ten rengi olduğunu kanıtlıyor
- +1 yıl
Tacizler deği olay, dış görünüş ve ten rengi
- +1 yıl
Onlar gelmeden önce Türkler ne yapıyordu? Gir bi haberlere bak Türkler karısını öldürüyor dövüyor bi sürü tacizci tecavüzcü bizde dr var. Ama onlar kravatlı ve ten rengi daha açık diye ülkede kalsınlar diğerleri gitsin, yersen :)
Gizli Üye(25-29)+1 yılKoca prof olmuş utanmadan bir yalanı daha çıktı güya mecliste odasındaki bilgisayarı değiştirmiş meclis başkanlığı şuna bak İsraf israf tüm milletvekillerine bilgisayar alındı bu ortamda diye tweet atmış aymaz herif. Meclis başkanlığı da Aralık ayında bilgisayarının değiştirilmesi için kendi yazdığı dilekçeyi hatırlattı talebinize istinaden değiştirdik sadece sizin bilgisayar diğer vekillerle ilgili bilgisayarlarını değiştirmedik diye cevap vermiş meclis idaresi 😏
00 YorumlaBana hic samimi gelmiyor zafer partisi. Ayrica parti genel baskan yardimcisi Gülümser hanim'in cok garip ve bos komplo teorileri var. Sirf suriyeliler gitsin diye bu partiye sempatiyle yaklasmak akil kari degil
11 Yorumla
+1 yılAdamın siginmacilardan başka birşeylere odaklandığı yok ki sığınmacı karşıtı olanlardan ne toplarsam artık diyor sigimmacilara herkes karşı zaten. partilerin tavrı da ayrica yanlış bayramlasmalilar
00 YorumlaZafer partisi doğru yolda ilerliyor.
Sığınmacıları evlerine gönderme konusunda
Yüce ve Üstün TÜRK ırkınında desteğini yanına alıp kendisine bir ülkü belirlemiş.
Diğer partilerin
Zafer partisi ile bayramlaşmama tepkisi
Zafer partisine oy kazandırır
10 Yorumla
+1 yılÇok ırkçı bir parti. Tek vizyon ve misyonları mülteci sorununa değinmeleri.
Diğer partilerde bu aşırrı milliyetçi ve ırkçı tavırlarından dolayı rahatsız muhtemelen10 YorumlaTürk halkı Zafer Partisini ilk seçimde hak ettiği yere taşıyacaktır. Bundan kimsenin şüphesi olmasın..
20 Yorumla
+1 yılOrmanda sırtlanların arasında kalmış vahşi bir sibirya kaplanı olarak görüyorum şu an zafer partisini. Herkes herkesle güllük gülistanlık bayramlaşacak, zafer partisi tek başına ortada..
00 YorumlaBir zafer partisi seçmeni olarak
Umrumda mı
Değil
İnşallah zafer partisi geldiğinde 6 li masada, cumhur itifakı da tarih olacak10 YorumlaLaik ülkede İslam dininin bayramını kutlasalar ne olacak kutlamasalar ne olacak, laiklik dinsizliktir zaten
10 Yorumla
+1 yılBize has be has Türkçü yöneticiler lazım bu saatten sonra bence.
20 Yorumla
+1 yılZafer Partisi'ni destekliyorum. Onlar gitsin terörist HDP ile bayramlaşsınlar.
20 Yorumla
+1 yılGöçmenlerin sınır dışı edilmesini körüklemelerini destekliyorum. Burada mevzu başka.
20 Yorumla
+1 yılEğer bu karar doğruysa zafer partisine sempatim artar köpekler havlıyor demek ki zafer partisi kurtmuş
00 YorumlaBayramlaşmak zorunda değiller, artık hangi parti hangi partiyle bayramlaşacak polemiği de yapmayalım bize ne.
00 YorumlaBu saydığın partiler bugün kaç kişinin umurunda, başlarındaki çelimsizleri kim takıyor?
00 Yorumla- Gündem konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılZafer Partisi halt etmiş ancak boş boş konuşur sadece
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılAmaci shiw ve provakasyon disinda hic birsey olmayan bir guruh... Babasi 1960 darbesini yapan milli komite icinde yer alan adam... Kendisi de babasina benzemis
01 Yorumla- +1 yıl
Akp li ümmetçi olmaktan iyidir
Akpchpmhp alayının kitabına basayım yalak grubu
00 YorumlaGündem konusunda 506 cevap paylaştı. Millet ittifakı niye dışladı acaba. İyi partiden ayrıldığı için mi?
00 Yorumlaİsabet olmuş
Ümit Ozdag sütü bozugu
Yahudi gibi fitne çıkarıyor00 Yorumla
+1 yılDiğer partiler sığınmacıları evlenrine alsın o zaman
00 Yorumla
+1 yılSen doğru bildiğin yoldan git varsın seni kötü bilsinler. Zafer inananlarındır
00 YorumlaHerkes tarafini belli etmis. Yoldaşı cok olanın degil yolu dogru olanın peşinden devam.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHDP ile görüşmeler akp ile gorisenler zafer ile görüşmüyor gerçek manada halefer gerçek Atatürkçü parti zaferdir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHer ne kadar mahalle ağzıyla, seviyesiz tutumla açıklama yapıyor olsa da zp ile bayramlaşmama kararlarını doğru bulmuyorum
00 Yorumla
+1 yılhepsini değilde gereklileri sınırdışı etmeli yasalar getirmeli. taşkınlık yapanlardan vatandaşlık alınmalı
00 Yorumla
+1 yılYani parti görmemek lazım bı sormak lazım ne adına çalışma yapıyor halk için siyaset önemli parti ise eğer ki
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılümit özdağın kendisi göçmen önce kendi gitsin Türkiyeden..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılZafer partisininde çok umurunda 😀 seçimde iktidar olsunlarda görün
00 Yorumla
+1 yılHükümet soytarıları ilerde karısını kızını mültecilere verirler
00 Yorumla
+1 yılYanlış bir karar tam ırkçılar ama buda onlara prim kazandırır
00 Yorumla
+1 yılHepsi korktu bence
#zaferyakın21 Yorumlao mülteciler gidecek oylae zafere
10 YorumlaDaha güzel bir karar olamaz...
00 Yorumla
+1 yılDoğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar
00 Yorumlachp ve iyi partiden beklemezdim bu saçmalığı
02 Yorumla- +1 yıl
surıyelı türkmenler var adam hepsini göndercez diyo peki kendi bu ülkeyi niye terk etmiyo kendide selanık göcmeni kendide gitsin hadi surıyelılerı gönderdi peki avrupada bunun kararına uyarda aynısını yapar ordakı 20 milyon türkü sınır dısı ederse 3 milyondan korkarken 20 milyon gelmıs olcak napcan ozaman türkü türkemi düsman etcek bu sefer almammı diycek napcak
Gündem konusunda 757 cevap paylaştı. Türk milliyetçi olarak destekliyorum Ümit beyi
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOyum zafer partisine demekki adam doğru yolda
10 Yorumla
+1 yılSilkeyim ne kadar parti varsa
00 Yorumla
+1 yılOyum zafer partisine
31 Yorumlazo doğru bir şeyler diyor demektir
20 YorumlaOnlarıda gönderecez
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDoğeu bir karar göçmenler de insan
01 Yorumla- +1 yıl
Mevzu onların insan olması değil onların bizle aynı hatta bazen bizden daha çok haklara sahip olması
Kendileri bilir
00 Yorumla
+1 yılKomik
00 Yorumla- Gündem konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılAyıp
00 Yorumla Ayıb etmişler
00 Yorumlasaçma
00 YorumlaGündem konusunda 328 cevap paylaştı. Balon parti
00 YorumlaSaçma bir karar.
00 Yorumla
+1 yıliyi olan dışlanır
00 Yorumla
+1 yılOyum zafer partisine
10 Yorumlasaçma
11 Yorumla- +1 yıl
O zmaan beraber atiyoruz zafer partisine 😐😐