Zafer partisi düz dik ve dürüst duruşu hakkındaki görüşünüz ne yönde örneğin (Biz Salağa canım Deriz) dedi linç yedi ne desin salağa zekalı mı demeliydi yanar döner mi olmalıydı NOT: ZAFER Zafer partisi düz dik ve dürüst duruşu hakkındaki görüşünüz ne yönde örneğin (Biz Salağa canım Deriz) dedi linç yedi ne desin salağa zekalı mı demeliydi yanar döner mi olmalıydı NOT: ZAFER
Görüşün nedir bilmem belirtirsen de bilmek isterim Diğerlerini de araştırmışsınız inşallah diyelimki dediğin gibi ümit Özdağ haricinde kim vatan için iyi bişeyler söylüyor?
Ümit Özdağ'ın vatan için iyi bir şey söylediğine şahit olmadım, tamamen ufak yaşta çocukların faşizan dürtülerini okşayıp oy devşirme peşinde. Hitler de aynısını yapmıştı, onun yolundan yürümek popülarite kasmak istiyor fakat Türkiye'de yemez, Türkler hiçbir zaman faşist olmadılar zira. Ancak üç beş ergeni güldürür peşinden koşturur, o da uzun soluklu olmaz, nitekim olmadı da zaten. Seçimlerde aldığı oy ortada, tam bir fiyasko.
Vatan için akılcı söylemlerde bulunan tek siyasi parti ve başkanı gördüm, o da Erbakan'ın oğlu. Hali hazırda onun dışında rasyonel konuşan, gerçek anlamda siyaset yapan bir parti yok. O da yeterince rüzgarı arkasına aldı büyüyor zaten, Ümit gibi Twitter ergenlerine oynamıyor, akılcı politikalar güdüyor. Ümit konuşmaya bile değmeyecek kadar boş bir adam, işçi partisinden Barış Atay bile ondan daha doludur, buna emin olabilirsin
MHP’nin lideri Ermeni asıllı devlet bahçeliyi mi kast ettin yoksa EMİNE ERDOĞAN KÖKENİ SİİRT DE VAR OLAN BAKRADUNI YAHUDİLERİNDEN GELMESİNİ Mİ yoksa tayyip erdoğan gürcü yahudisi bir rum çocuğu olmasına mı dedin ya da yahudi cesaret nişanı alan erdoğanı mı kastettin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Darbeci babanın, Japon fırlatması evladının kendine faşistlik ideolojisini belirlediği saçma sapan bir oluşum :d
Görüşün nedir bilmem belirtirsen de bilmek isterim Diğerlerini de araştırmışsınız inşallah diyelimki dediğin gibi ümit Özdağ haricinde kim vatan için iyi bişeyler söylüyor?
Ümit Özdağ'ın vatan için iyi bir şey söylediğine şahit olmadım, tamamen ufak yaşta çocukların faşizan dürtülerini okşayıp oy devşirme peşinde. Hitler de aynısını yapmıştı, onun yolundan yürümek popülarite kasmak istiyor fakat Türkiye'de yemez, Türkler hiçbir zaman faşist olmadılar zira. Ancak üç beş ergeni güldürür peşinden koşturur, o da uzun soluklu olmaz, nitekim olmadı da zaten. Seçimlerde aldığı oy ortada, tam bir fiyasko.
Vatan için akılcı söylemlerde bulunan tek siyasi parti ve başkanı gördüm, o da Erbakan'ın oğlu. Hali hazırda onun dışında rasyonel konuşan, gerçek anlamda siyaset yapan bir parti yok. O da yeterince rüzgarı arkasına aldı büyüyor zaten, Ümit gibi Twitter ergenlerine oynamıyor, akılcı politikalar güdüyor.
Ümit konuşmaya bile değmeyecek kadar boş bir adam, işçi partisinden Barış Atay bile ondan daha doludur, buna emin olabilirsin
Diğer siyasi partiler gibi bir parti işte...
Mesela
Olumlu bakıyorum en yakın hissettiğim parti olabilir
Bence doğru yoldasın
Şimdilik öyle görünüyor bencede
Çizgisini ve hedefini bozmadığı sürece sıkıntı yok siyaset parti gibi tutulmaz siyaset akıl ve mantık ile tutulur
Haklısınız
Ülkeye darbe yapan kişilerden birinin oğlu olan mülteci bir adamın kurduğu parti mi 🤔
MHP’nin lideri Ermeni asıllı devlet bahçeliyi mi kast ettin yoksa EMİNE ERDOĞAN KÖKENİ SİİRT DE VAR OLAN BAKRADUNI YAHUDİLERİNDEN GELMESİNİ Mİ yoksa tayyip erdoğan gürcü yahudisi bir rum çocuğu olmasına mı dedin ya da yahudi cesaret nişanı alan erdoğanı mı kastettin
Ben parti tutmuyorum hiçbirini. Zafer partiside dahil.
Oy kulanma hakkım varsa kullanmama hakkımda var. Mantık yani.
Saygı duyarım ama bunları da öğrenmiş oldun diyelim o zaman
Bağlı olduğum parti 😁 sinan oğan mevzusunda ciddi kazık yedik ama olsun
Plana sadık kaldık diyelim hep Araplar mı içten fethetme planı içerisinde olacak
Zafere verdim lakin her siyasi parti gibi hepsinin aynı topdan oldugunu düşünüyorum
Görüşümüz çok Farklı biz o kıvıranlar gibi boncuk dağıtanlardan değiliz çok şükür değerli oyun içinde teşekkür ederim
Hitap ettiği kitle çok dar ne yazık ki ve ümit Özdağ popüler bir siyasetçi değil hoca daha çok
Fikrin ve önerilerin nedir
Önerim kadrosuna popüler siyasetçiler katmalı gençlere hitap etse de yaşlıların oyuna da ihtiyacı var burası Türkiye
Temiz siyasetçi kalmadı be kardeşim hepsinin bir 🪣 kirli çamaşırı var mübarek
Sinan oğana çok üzüldüydüm haklısın
O plana sadık kalıyor diyelim 😉
Bilemiyorum bana koydu kararı
Yok yok iyidir diğer türlü olda milliyetçiyiz diyen vatansızlarla sarılmış pozlar veriyor olurdu
üye olmayı düşünüyorum
Bence de durma derim
önce ki favorim HEPAR dı, inşallah Zafer tutar
Aramıza hoş geldin diyelim o zaman
Türkiyenin tek kurtuluşu olabilir
Aynen öyle
Bilemiyorum altan
Ümit Özdağ dan Cumhurbaşkanı olmaz