Bu Tıktık olarak değil de özgürlük olarak ele alinmali ve içerikler denetlenmeli tüm platformun kapatılması yanlış, aksi taktirde tüm sosyal medya teker teker kapanır.
Karşı cikmam çünkü ABD gibi medyanın kontrollü olduğu ülkede tiktok gibi medyalards gerçek haberlere ve gerçekte olanlara erişme imkanı oldu bu sene, Çin ile arasındaki sürtüşmenince etkisi olsada hiçbir ülkede bizim kadsr berbat bir şekilde kullanılmadığına eminim kullanmadım ama duyuyorum. Bizdeki kadar kültürel yozlaşma hızı yüksek olan bir ırk daha yoktur..
Tiktok'un kapatılması için değil ama Tiktok'u ''Halkı Kin ve Düşmanlığa Sevk Edecek Şekilde'' kullanan kişilere kısıtlamalar , gerekli cezalar getirilmesi gerektiğini düşünüyorum. Zira bazı kullanıcılar bildiğiniz t-rörizm destekleyici eylemler yapıyor.
TikTok’un kapatılması yerine daha etkili düzenlemelerin yapılarak içeriklerin denetlenmesi gerektiğini düşünüyorum. Her platform yanlış kullanıldığında zararlı hale gelebilir, bu yüzden toplumsal bilinçlendirme çok önemli 🎯. Kapatmak yerine eğitici ve olumlu içeriklere yönlendirme yapılmalı sence de öyle değil mi? 😊
tiktok kullanıcıya göre içerikleri öneriyor. türkiye sıkıntılı bir toplum olduğu için kafasına göre saçma içerikler öneriyor işte. benim keşfetim iyi mesela, ilgilendiğim şeylerle dolu. sanat, müzik, edit vs. kapatılmasını isteyenler tiktokta kendi keşfetini kişiselleştirsin, bak nasıl vazgeçiyorlar. kişiselleştirmeden önce bende kapanmasını istiyordum