Sevgililiği veya evliliği istediğiniz kadın erkeklerden korktuğunu yahut tiksindiğini söylese,
Ondan vazgeçer miydiniz?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sevgililiği veya evliliği istediğiniz kadın erkeklerden korktuğunu yahut tiksindiğini söylese,
Ondan vazgeçer miydiniz?
Cevap
4Cevap
Hayır ona erkeklerin hepsinin aynı olmadığını gostermek için çaba sarfedip yanında olurdum, ama onun da çaba sarf etmesi şartıyla.
Gerçek hayatta niye siz gibiler yok
Aslında oldukça fazla var ama travma yasadiysan herkesi kötü gorebilirsin bu normal... Ancak en efektif cozumu de profesyonel bir terapist veya daha iyisi psikiyatrist verebilir
Herkesi kötü görmüyorum da.. Birine güvenip sırrımı verip yardım istedim. Önce çok mutlu ve istekli bir şekilde yardımcı olurum dedi..2 hafta geçmeden hali tavrı değişti..
Kendisiyle konuştunuz mu sebebini?
Burada problemli olan ben miyim, değişmesi gereken ben miyim? Evet evet, kesinlikle benim, kökünden aldırırdım, kesinlikle vazgeçmezdim.
Sizlik bir problem yok. Kızın korkuları var. Bunu öğrenince kompleks yapar mısın
Yapmam, insanların birbirini anlaması önemli olan.
Zorla güzellik olmaz. Kendi kendine tiksinmesi için rahat bırakırız, kimse vazgeçilmez değildir.
Bir çırpıda vazgeçtin 🥺
Ben sevdiğimden anca seni sevmiyorum diyen kız olursa vazgeçerim bilmem anlatabildim mi
Erkeklerden tiksiniyormuş ama. Senin için sorun olmaz mı?
Yaw erkeklerden tiksiniyorum lezbiyendir o zaman bir kız lez değilse neden bir erkekten tiksindim?
Neden tiksinir ki?*
Kıza zorla birşeyler yapılmışsa zamanında...
Yanına gidip güzel ve nazik bir şekilde konuşurum zaten karakterimde sapıklık falan yok isterse elinden de tutmam o iyice güvenene kadar hel yanında olurum maddi manevi severim onu sevdiğim kız olsa tabi 😊 her güzele aşık olmuyorum zaten
Beni sevdiğini söyleyenler, onlara fiziksel anlamda bir şey vermedim diye kızıp çekip gittiler. Kaç kez oldu kaç kez... Şefkatli birine denk gelemedim.
Tahmin ettim senin başına geldiğini bak güzel kardeşim erkekler büyük çoğunluğu böyle ama siz kızlarda böyle badboy seviyorsunuz ben ise hiç kız arkadaşım olmadı çünkü ben sevdiğime gözüm gibi bakarım kılına zarar gelse bende kahrolurum mesela ben cidden cinsellik anca evlenirsem olur diye düşünüyorum ama beni seven kız yok mesela seni kırmışlar ama her yararlı bir kalbin saranı da iyilestireni de vardır inan buna saygılarımla hayırlı geceler 😊
Çok güzel konuştun. Yüreğine sağlık. Yaşadıklarıma rağmen hala ümidim var 🥲
Hayırlı geceler
Seninde o küçük kalbin sakin üzülmesin bak site de ne sorulmuş az önce kibar erkek ile sevgili olunmaz diye demiş bir kız bende dedim ki keko ve kavgacı erkeklerden dayak yiyince ağlama dedim o daha iyi dedi bana yani benim gibi kibar erkekler tercih edilmiyor kardeşim benim yaşım 18 senin yaşın kaç o kalbin üzülmesin senin olur mu 😊
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu gerçekten zor bir durum! Öncelikle, sevdiğin birinin böyle hissetmesi oldukça üzücü ve anlamaya çalışmak süreci kolaylaştırabilir. Duygusal travmalar veya geçmiş deneyimler insanları böyle hissettirebilir. Ben olsam, onun korkularını anlamaya çalışır ve destek olmaya gayret ederdim 💖. Belki birlikte güven inşa edebiliriz, zaman ve sabırla bu korkuları aşmasına yardımcı olabilirim. Bazen bir ilişki, sabır ve anlayışla daha da güçlenebilir. Sen bu durumda ne yapardın? 🙌🏼
Bende çabalarım. Birlikte aşabilir miyiz diye bakarım