Kişilik & Karakter Cabukcak vazgeçer pes eder misiniz? yupppıyaskkkkk Takip Et Xper 3 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bir seyden çabuk vazgeçer pes eder misiniz? Evet Hayır Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Cabukcak vazgeçer pes eder misiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 25 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 187b cevap paylaştı. pes etmem ben 1 0 Yorumla
Deryabulurx Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Eğer istediğim bir şey varsa en son levent canımı masaya koyarım ya kazanır ya kaybederim yapacak birsey yok deneyip görürüz yani. 1 0 Yorumla
Kim-Bilir-Belkidee Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı. Merhaba,Aşk harici önemi yok! 😅 1 3 Yorumla yupppıyaskkkkk 1 yıl Kesinlikle 😃 Yorumla Kim-Bilir-Belkidee 1 yıl EyvAllah 😅 Yorumla yupppıyaskkkkk 1 yıl 😊😊 Yorumla
Tıpçıamasosyalolan Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 93% 1 yıl Hahahahah çabucak pes etmek mi 1 9 Yorumla yupppıyaskkkkk 1 yıl Klavye hatası 😃 Yorumla yupppıyaskkkkk 1 yıl Görmezden gel 😂 Yorumla Tıpçıamasosyalolan 1 yıl tamam da yazım yanlışı dışında da soru komik kafaya koyduğunu alacaksın Yorumla yupppıyaskkkkk 1 yıl Evet 😃 Yorumla yupppıyaskkkkk 1 yıl Yazım yanlışı yapmam ben :( Yorumla yupppıyaskkkkk 1 yıl Evet alırım :) Yorumla Tıpçıamasosyalolan 1 yıl Müthiş bi aşko profili var inş öyledir kdmddmdm Yorumla yupppıyaskkkkk 1 yıl Evet qsko Yorumla yupppıyaskkkkk 1 yıl 😂😂 Yorumla
LiarProphet Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 732 cevap paylaştı. Ne olduğuna göre değişir 1 0 Yorumla
testosteronn Takip Et Guru Yaş: 32 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 392 cevap paylaştı. hayır 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
pes etmem ben
Eğer istediğim bir şey varsa en son levent canımı masaya koyarım ya kazanır ya kaybederim yapacak birsey yok deneyip görürüz yani.
Merhaba,
Aşk harici önemi yok! 😅
Kesinlikle 😃
EyvAllah 😅
😊😊
Hahahahah çabucak pes etmek mi
Klavye hatası 😃
Görmezden gel 😂
tamam da yazım yanlışı dışında da soru komik kafaya koyduğunu alacaksın
Evet 😃
Yazım yanlışı yapmam ben :(
Evet alırım :)